Laďa,98,2,5 TDS

mekanik333
Začínající diskutér

Re: Laďa,98,2,5 TDS

Příspěvek od mekanik333 »

kluci a k tomu nouzáku,už jsem to tu jednou psal.Hodně se stava že odejde elektro ventil co ovládá EGR ventil.Má mít hodnotu cca 20 ohmů a pasuje z jakého koliv staršího golfa 3,nebo T4 2,5 TDi.Zásuvka je stejná a zapojovat ho je stejně nesmysl,ostatně kdo kouká na emise,že jo :grin:
mekanik333
Začínající diskutér

myslel jsem po el stránce musí bejt zapojenej,ostatní vyřadit!!!!
Sergio
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sergio »

mekanik333 píše:kluci a k tomu nouzáku,už jsem to tu jednou psal.Hodně se stava že odejde elektro ventil co ovládá EGR ventil.Má mít hodnotu cca 20 ohmů a pasuje z jakého koliv staršího golfa 3,nebo T4 2,5 TDi.Zásuvka je stejná a zapojovat ho je stejně nesmysl,ostatně kdo kouká na emise,že jo :grin:
U mě EGR neni problém, jen se mi čas od času rozbliká kontrolka s imobilizérem a když se k tomu občas načte jiná závada (třeba spadne nafta), tak sem v nouzi, ale výmaz vyjde na pár stovek a když se to stane 2x do roka, tak mě to tolik netrápí 8)
Roman, Frontera dlouhá 2,5Tds, r.v. 97, zvedlá +5cm zadek a 4cm předek, 31x10,5 R15
Ve 190 tkm smrt motoru. Nyní BMW :-)
mekanik333
Začínající diskutér

immo řeším už delší dobu,kamarád něco objednal z Italie,nějakej jinej program kde by to mělo jít v jednotce vyrušit,tak vyzkouším a dam když tak vědět
vdodyopel

Příspěvek od vdodyopel »

mekanik333 píše:Zdravím Tě TDSáku,pokud máš zájem o chip,není problém,ale ještě Ti poradím něco s čerpadlem.Není to tak velkej zásah,ale zatáhne ještě líp.Další věc,úplně zruš mechanicky EGR ventil,nech ho zapojenej jen elekricky.A k tomu čerpadlu,pokud máš někoho s kompem,tak napíchnout,před tím ale demontovat altík a povolit ten přiblblej trojhranej šroub na hlavě čerpadla( na ostatní šrouby se dostaneš i s altikem na svém místě).Altík zpátky a nastartovat.Povolit zbývající tři šrouby a pokud to budeš dělat podle kompu,tak s dávkou paliva dolu!!!!!! Je to divný ale je to tak.Požadované množství je cca 3,8 mg/stř a snese to cca 1,3 mg/stř. Dá se to ale udělat i bez kompu,ale to je na delší popis.Jo a ty šrouby nevytočit zas úplně,jen je povolit.Pak budeš koukat jak to jde za plynem :roll: když tak tady je moje tel číslo,tak kdyby cokoli 724231679 mekánik jo a mašiny se neboj!!!!
Čauky mekaniku.Díky moc za radu,to určitě odskouším.Kdyby náhodou,tak určitě cinknu :)
Sergio
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sergio »

mekanik333 píše:immo řeším už delší dobu,kamarád něco objednal z Italie,nějakej jinej program kde by to mělo jít v jednotce vyrušit,tak vyzkouším a dam když tak vědět
Tak snad se podaří a kdyby to fakt šlo, tak dej vědět a domluvíme se :wink:
Roman, Frontera dlouhá 2,5Tds, r.v. 97, zvedlá +5cm zadek a 4cm předek, 31x10,5 R15
mekanik333
Začínající diskutér

jsem stále v očekávání,předpokládám že to už do konce roku nestihne,mám totiž občas stejnej problém že začne blikat engine,ale jen při startu.Fakt je ten,že mne to nějak moc netrápí,stejně vždycky počkám jestli nezačne blikat,tak nestartuju a pokud jo,ta chyba nemá žádnej význam a vliv na jízdu,tak že no problema :grin:
vdodyopel

Příspěvek od vdodyopel »

Zdarec všichni.Teď už je to definitivní,ale do Mohelnice nemůžu a fakt mě to sere :evil: . Froncek stávkuje a nikdo neví proč.Tak si to kluci užijte (na tom sněhu to bude super) a na další akci snad dohrkám i s tooooooooo slivovicí.
Sergio
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sergio »

mekanik333 píše:jsem stále v očekávání,předpokládám že to už do konce roku nestihne,mám totiž občas stejnej problém že začne blikat engine,ale jen při startu.Fakt je ten,že mne to nějak moc netrápí,stejně vždycky počkám jestli nezačne blikat,tak nestartuju a pokud jo,ta chyba nemá žádnej význam a vliv na jízdu,tak že no problema :grin:
Jediná chyba je to, že se ti závada imob. načítá do paměti závad a zůstává tam až do výmazu :evil:
Jinak na funkci to vliv nemá :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Představení nováčků“