Zvedání podvozku všeobecně, různé způsoby, tipy a plky
-
Luboš K.
-
Rosta
...si kup jizdenku na nejakej parni pro turisty. Zazijes romantiku starych casu.Luboš K. píše:Jo a vlakem.Jeda tam Pinďolíno???
A vlak bude mit obecne tu vyhodu, ze muzete skocit se Slaavou na pifko a pak zas muzes jet dom
-
Luboš K.
- Slaava
- Moderátor
MHD
Mě vlak nevadí, je to romantika. Navíc se mi v něm nechce blejt - pokud totiž auto neřídím, tak se mi zvedá kufr. Jenže i tak musí bejt trasa bez přestupů a musím tam bejt do dvou a půl hodiny. Takže největší výkon je vlakem do Prahy.Luboš K. píše:Parníček neni špatnej nápad,to bych mohl vyvezt ridinku na výlet.
A vlakem jsem jel naposledy z vojny.Když mi cesta z Jeseníka do Teplic trvala 17 hodin,tak jsem řekl,že do tohoto dopravního prostředku už nevlezu.A zatím to dodržuju.
Prndolíno sem nejezdí, tady by na kolejích urval podvozek.
Vysloveně ale nesnáším městskou v ČB. Je to banda čuráků, zlodějů a neschopnejch idiotů. Je to nejnespolehlivější, nejdražší, nejpomalejší, nejnepohodlnější, nejriskantnější a vůbec na píču způsob přepravy po tom našem vidlákově mezi rybníkama. Pěšky se v ČB dostaneš kamkoliv rychleji a alespoň neriskuješ, že se v MHD udusíš smradem z důchodců nebo od nich chytneš filcky. Když si vezmu, že toho mantáka, kterej byl (a asi i po volbách je) předsedou představenstva tohodle průtokovýho ohřívače dotací a daní, zvolili teďka starostou, tak se mi chce blejt, i když v ničem zrovna nejedu.
No to sem se zase nasral. Asi pudu fackovat revizory.
-
Luboš K.
Já MHD spolehlivě bloudím.Loni jsem chtěl ušetřit a tak jsem začal jezdit do práce sockou.Metrem to šlo.Jak mi manželka poradila,tak jsem na Pavláku vystoupil a sedl na první tramvaj,která jede dolu na Karlák.Mrcha jedna na Karláku místo vlevo odbočila do prava a zastavila až u Máje (niní Tesco).Vyskočil jsem a vlítl do tramvaje co jela proti.Mrchy se asi domluvily a tahle odbočila vlevo na Václavák.Z Vodičkový jsem šel radši pěšky,krám jsem otevřel o půl hodiny pozdějc a druhej den jel autem.
Letos v létě,když mi dělali kluci motor,tak jsem jezdil zase sockou.Kluci říkali,výš co tam jezdí pěknech holek.Je léto bude na co koukat.Vlezl jsem do metra a tam jel zájezd stoletejch japonek.Paráda.
Letos v létě,když mi dělali kluci motor,tak jsem jezdil zase sockou.Kluci říkali,výš co tam jezdí pěknech holek.Je léto bude na co koukat.Vlezl jsem do metra a tam jel zájezd stoletejch japonek.Paráda.
-
Rosta
....tak to nasereLuboš K. píše:Já MHD spolehlivě bloudím.Loni jsem chtěl ušetřit a tak jsem začal jezdit do práce sockou.Metrem to šlo.Jak mi manželka poradila,tak jsem na Pavláku vystoupil a sedl na první tramvaj,která jede dolu na Karlák.Mrcha jedna na Karláku místo vlevo odbočila do prava a zastavila až u Máje (niní Tesco).Vyskočil jsem a vlítl do tramvaje co jela proti.Mrchy se asi domluvily a tahle odbočila vlevo na Václavák.Z Vodičkový jsem šel radši pěšky,krám jsem otevřel o půl hodiny pozdějc a druhej den jel autem.
- Slaava
- Moderátor
ZABÍT
Nojo, vy jste vysmátý, jste z velkoměsta. Jenže jak sou Budějice malý, tak maj ucpaný cesty a městskou na hovno. V Praze nebo Brně vždycky zírám, jak často to jezdí, jak je to spolehlivý a taky, že se za pár korun člověk dostane tak daleko.
Kdo chcete adrenalinovej zážitek, jeďtě sockou v ČB. Já to naivně podstoupím tak jednou za půl roku a vždycky je to provar.
Asi před půl rokem sem někam šel na jednání. Oblek, kravata, lakýrky. Bylo to za městem, Froncek odstavenej, druhý auto zrovna nebylo k dispozici. Protože to bylo vcelku daleko a brzo ráno (09:30 - nelidskej čas pro někoho, kdo nechodí do práce), rozhodl jsem se riskovat a využít služeb těch zkurvenej čuráků. Pro sichr sem šel na MHD o tři spoje dřív, protože ty čuráky znám. První nejel vůbec, druhej měl takový zpoždění, že jel skoro v čase toho třetího. Dvacet minut v prdeli. Říkám si "pohodka", podle jízního řádu mám ještě tři minuty rezervu. A vono hovno. Nedojeli sme ani na druhou zastávku a ta prašivá krabice, se kterou ty chromý prasata neumí ani jezdit (čti: trolejbus) a jenom překáží na už tak dost úzkejch ulicích v ČB (jednou s trojebusem nějakej pablb dostal hodiny a špacnul se mezi baráky na jedný i na druhý staně ulice, sám sem byl taky svědkem, když jinej čurák zabil ve Škodárně dva lidi, když mu nedali přednost z vedlejší a on je nabral v plný rychlosti - pro ně to samozřejmě znamená ve městě vosum pětek), zastavila. Vypadla jim elektrika. Po dvaceti minutách čekání sem za 150m jízdy zaplatil 10 Kč. Peníze ty zloději nevrací. Tak jsem běžel. Těch pár kilometrů sem zaběhl ve stejným čase, v jakým tam měl dojet ten kretén. Běžel jsem po výpadovce na Prahu, později také přes pole. Oblek, kravata, lakýrky.
Omluvám se za sprosté výrazy, na to, že sem popisoval budějickou MHD jich bylo opravu málo.
Kdo chcete adrenalinovej zážitek, jeďtě sockou v ČB. Já to naivně podstoupím tak jednou za půl roku a vždycky je to provar.
Asi před půl rokem sem někam šel na jednání. Oblek, kravata, lakýrky. Bylo to za městem, Froncek odstavenej, druhý auto zrovna nebylo k dispozici. Protože to bylo vcelku daleko a brzo ráno (09:30 - nelidskej čas pro někoho, kdo nechodí do práce), rozhodl jsem se riskovat a využít služeb těch zkurvenej čuráků. Pro sichr sem šel na MHD o tři spoje dřív, protože ty čuráky znám. První nejel vůbec, druhej měl takový zpoždění, že jel skoro v čase toho třetího. Dvacet minut v prdeli. Říkám si "pohodka", podle jízního řádu mám ještě tři minuty rezervu. A vono hovno. Nedojeli sme ani na druhou zastávku a ta prašivá krabice, se kterou ty chromý prasata neumí ani jezdit (čti: trolejbus) a jenom překáží na už tak dost úzkejch ulicích v ČB (jednou s trojebusem nějakej pablb dostal hodiny a špacnul se mezi baráky na jedný i na druhý staně ulice, sám sem byl taky svědkem, když jinej čurák zabil ve Škodárně dva lidi, když mu nedali přednost z vedlejší a on je nabral v plný rychlosti - pro ně to samozřejmě znamená ve městě vosum pětek), zastavila. Vypadla jim elektrika. Po dvaceti minutách čekání sem za 150m jízdy zaplatil 10 Kč. Peníze ty zloději nevrací. Tak jsem běžel. Těch pár kilometrů sem zaběhl ve stejným čase, v jakým tam měl dojet ten kretén. Běžel jsem po výpadovce na Prahu, později také přes pole. Oblek, kravata, lakýrky.
Omluvám se za sprosté výrazy, na to, že sem popisoval budějickou MHD jich bylo opravu málo.
-
Luboš K.
- Slaava
- Moderátor
Den bez motorových vozidel
Loni mě při dni bez motorových vozidel, kdy ty vypatlaný makovice jezdí po ČB gratis, zastavila hlídka dobrovolníků. Jel sem na náves Fronckem. A voni mě blokovali, jakože sem ekologickej ignorant a tak podobně. Byly to děti, tak sem je vcelku slušně poslal do prdele, že sou mimo mísu a ať si zkusí někdy jezdit po Budějicích sockou.
Sám do města chodím nejčastěji pěšky nebo na kole. Na návsi a v jejím okolí totiž těžko zaparkuješ a já bydlím pomalu v místech, kde se obvykle parkuje, když chce člověk jít do města. Jenže v našem krásném krajském městě se svinsky kradou kola i když je to třeba Ukrajina zamčená zámkem na motorku. Strážníci byli na ulicích v hojném počtu vidět jenom tak před dvěma lety, jenže i to asi byla nezávazná ukázka (jednou sem potřeboval nutně zavolat fízly, státní od toho daly rovnou ruce pryč a městský mi na tvrdku řekli, že na to nemaj čas a že přijedou až ho budou mít - přijeli za půl hodiny, tak sem jim poděkoval, že na mě nezapomněli a poslal sem je do píči, protože tam už byli hovno platný). Takže když si kolo u někoho nemůžu nechat, du pěšky nebo vozem.
Nakonec ty děti uznali můj nejsilnější argument a to sice to, že sem se prostě rozjel, i když přede mnou stáli. Uskočili. Alespoň si to myslím.
Sám do města chodím nejčastěji pěšky nebo na kole. Na návsi a v jejím okolí totiž těžko zaparkuješ a já bydlím pomalu v místech, kde se obvykle parkuje, když chce člověk jít do města. Jenže v našem krásném krajském městě se svinsky kradou kola i když je to třeba Ukrajina zamčená zámkem na motorku. Strážníci byli na ulicích v hojném počtu vidět jenom tak před dvěma lety, jenže i to asi byla nezávazná ukázka (jednou sem potřeboval nutně zavolat fízly, státní od toho daly rovnou ruce pryč a městský mi na tvrdku řekli, že na to nemaj čas a že přijedou až ho budou mít - přijeli za půl hodiny, tak sem jim poděkoval, že na mě nezapomněli a poslal sem je do píči, protože tam už byli hovno platný). Takže když si kolo u někoho nemůžu nechat, du pěšky nebo vozem.
Nakonec ty děti uznali můj nejsilnější argument a to sice to, že sem se prostě rozjel, i když přede mnou stáli. Uskočili. Alespoň si to myslím.
- Slaava
- Moderátor
Bacha, Milda
To zas od Mildy dostanem pojeb, že se tohle téma tak zvrhlo. 
-
Luboš K.
Ty vole to jsou zážitky.Já už na kolo nemůžu.Jak jsem tu někde psal,jsem už starej kus.A před třema rokama,když na vlítla druhá míza,jsem si koupil namakaný horský kolo.Kolo bylo namakaný já ne.Začal jsem na chalupě trénovat.Stálo to zaprd.Do kopce fuška a byl jsem hnet zavzdušněnej.Z kopce paráda,jede to samo a tak jsem to pustil.Jenou mi ciklokompjůtr ukázal dokonce 60km.Jak říkám paráda,do kopce sice nevydejchám,ale ten adrenalin z kopce.Když jsem si,ale z kopce potřetí namlel a šel domu tři kyláky pěšky.Pravý rameno tak naražený,že jsem řadil levačkou.Tak jsem se na to vyprd.Nalil jsem si paňáka,zapálil doutník a kolo prodal.
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bacha, Milda
Myslím že ne... Ony jsou totiž "NÁPRAVY" a nápravy. Hold někdo je prostě nenápravitelnej. Takže to sem do tématu patří a je to příspěvek naprosto na svém místě :D Čtu Vás rád a mám vás taky. Tak dobře jsem se už dlouho nezasmál. Ahojky MildaSlaava píše:To zas od Mildy dostanem pojeb, že se tohle téma tak zvrhlo.