STK a rezerva na strese
- D@ve
- Pokročilý diskutér
STK a rezerva na strese
Dnes sem byl navstivit STK i s rezervou umistnenou na strese ( viewtopic.php?f=24&t=3926&st=0&sk=t&sd=a&start=15 )a bez problemu jsem prosel
dokonce sem se na to ptal a bylo mi odpovezeno, ze v zakone to zakazane neni, jen ze je to omezeno nosnosti strechy ... a pokud to splnuje a je to pevne uchyceno, tak je to vporadku ( prej tam k nim jezdi i se dvema kolama na strese a s jednim v kufru ( jeep cherokee ) a ze jsem s tim žabař

dokonce sem se na to ptal a bylo mi odpovezeno, ze v zakone to zakazane neni, jen ze je to omezeno nosnosti strechy ... a pokud to splnuje a je to pevne uchyceno, tak je to vporadku ( prej tam k nim jezdi i se dvema kolama na strese a s jednim v kufru ( jeep cherokee ) a ze jsem s tim žabař
A 2,2 long
- Slaava
- Moderátor
Re: STK a rezerva na strese
Tak to klobouk dolů! 
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- D@ve
- Pokročilý diskutér
problem mi napsal pouze:
- ze spatny kontakt brzdneho svetla ( klepl a uz svitilo ... - vcera sem tu kulicku bahna umyval od 17 do 21 )
- nacaty levy krajni cep rizeni
- volne ulozeni pomocneho kloubu rizeni ( vpravo )
to je ffsechno co napsal do drobnych zavad

- ze spatny kontakt brzdneho svetla ( klepl a uz svitilo ... - vcera sem tu kulicku bahna umyval od 17 do 21 )
- nacaty levy krajni cep rizeni
- volne ulozeni pomocneho kloubu rizeni ( vpravo )
to je ffsechno co napsal do drobnych zavad
A 2,2 long
- kadoch
- Diskuzní Nováček
Tak to je dobrá zpráva docela bych se obavál velkejch porblému,
ale když projdu s kolem na střeše tak mě vyhoděj za gumy :D
ale když projdu s kolem na střeše tak mě vyhoděj za gumy :D
FRONTERA 2.8TDI Dlouhé A
- D@ve
- Pokročilý diskutér
na gumy se ani nedivali.. to oni neresi.. to resi policajti
jel sem tam s gumama co nesplnuij rozmery a vporadku.. dokonce sem je mel porad ze soboty podhustene na 1,7
trosku jim to delalo problem na brzdnem valci
dulezite je jestli sedi sbihavost kterou meri .. ja ji mel kupodivu na 0 ... takze duvot huceni pro zatacenu doleva musim hledat jinde
cekal sem ze mi tam toho najdou vic ... vypada to ze frona je ve velice dobre kondici ... i kdyz na prasklouzadni pruzinu neprisli
+ rikal neco o trochu zvlnenych zadnich kotucach, ale ze je to uplne normaalni u takoveho auta ... stejne jak ty cepy
jel sem tam s gumama co nesplnuij rozmery a vporadku.. dokonce sem je mel porad ze soboty podhustene na 1,7
dulezite je jestli sedi sbihavost kterou meri .. ja ji mel kupodivu na 0 ... takze duvot huceni pro zatacenu doleva musim hledat jinde
cekal sem ze mi tam toho najdou vic ... vypada to ze frona je ve velice dobre kondici ... i kdyz na prasklouzadni pruzinu neprisli
+ rikal neco o trochu zvlnenych zadnich kotucach, ale ze je to uplne normaalni u takoveho auta ... stejne jak ty cepy
A 2,2 long
-
kout.jk
- Super diskutér
záleži na místě STK - někde jsou hyprkokoti - mě naposledy vyhodil za vůli na hornim svislym čepu (asi tak 0,002mm - novym se na jízdě kupodivu nic nezměnilo) a za to, že mi chyběla H4 v žárovkách!!!!!!!! A rozměr pneumatik řešil moooooc. 
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz