bruska na ventily

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
Janeš Petr
Moderátor

bruska na ventily

Příspěvek od Janeš Petr »

blíží se zima, tak jsem si říkal, že bych mohl dát do pořádku brusku na ventily. nemáte ji někdo doma ? ten starší typ, co neměl samostatnej motor na vřeteno. potřeboval bych fotku, jak původně vypadal náhon pro otáčení ventilu. já tam mám jen gumovou hadičku a ona jak se tam kroutí a mrdlá, dělá to na broušeném ventilu oskákanej povrch. né, že by to něčemu vadilo, pasta to pak normálně při zabrušování sebere, na oko to ale není to pravé vořechové...
farmář
Moderátor

Re: bruska na ventily

Příspěvek od farmář »

hele co tím myslíš, jako stojanovou na broušení nebo bazmek držící do aku když zabrušuješ v palici?
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

nevím, jestli název ,, stojanová ,, je zrovna to pravé, spíš bych řekl ,, stolní ,,
7676881.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

a ty máš ale krásnou hračku!!! píšu si, v zimě rozhazuji Zetora, no, dáme moudrou řeč! :mrgreen:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“