Pocet ulovku aneb koho uz jsme tahali :-)

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

farmář píše:Před 3lety jsem v únoru jel s traktorem a pluhem vyprostit Navaru na zafoukané silničce,ale jak jsemcestou musel sníh vytlačovat sklouzl jsem bez řetězů do hlubokého pangejtu bokem a smůla.Jezeďáci kterým jsem zavolal mi za pár hodin poslali Case III. ale mě už zamrzala nafta od OMV-Arctic diesel.Vytáhl mě do pole a že mě po poli neutáhne,tak odjel.Poté jsem v minus 20 tam byl ještě několikrát,tahal jsem 180tku baterku domu 1,4 kiláku závějemi nabíjet,protože mi sliboval....o půlnoci s baterií na laně v kombinéze vaťáku kukle kanadách a tak se potácím k vesnici nasranej a unavenej a na cestě v závěji zapíchlá škodovka,vní se zamyká holka šílená strachy a nový soused stojí vedle ní s lopatou a zírá-prý jsem vypadal jako duch....no vyhrabali jsme ji komplet,vytlačili,odcouvali jí to.A to byla 300 metrů od vesnice,kde byla u známých a podržte se na zahradě byl silničářskej traktor a silničář nechtěl z pelechu-od nich jela. Slíbenou flašku asi vypili spolu-ale nám to bylo stejně fuk.
Jo někdy je to na tuhajdu,máš můj obdif. :lol:
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

od jisté doby tahám ty co za to nemohou gratis a debily za peníze-pro ty musím traktorem a ten něco stojí:-( ale lidié jsou úžasní-jel jsem Campem po silnici která se v zimě neudržuje byly závěje a já věděl že to bude jakž takž a za mnou žigulík.Zastavil jsem a říkám mu-tam neprojedete.Chlapík mi vynadal že co by neprojel,no a když tak ho vytáhnu!povídám pořád v klidu-je tam skoro půl metru sněhu! poslal mě někam a že si mám všímat svého.Tak jsem se zasmál řekl mu že jeho tahat nebudu,že nejsem debil a jel.Ten čuměl za zatáčkou když vyjel z lesa na planinu:-)muldy měly osmdesát,mezi nima umeteno... planinky těch půl metru....
No a ono je takovejch optimistů víc! Takže slušnejm lidem rád pomohu,i když třeba ve dvě ráno mě to prudí....
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
PETR&JITKA
Začínající diskutér

Příspěvek od PETR&JITKA »

a tohle se taky počítá :?: :lol:
Obrázek
Majk

Příspěvek od Majk »

No já jsem tahal taky pár aut a mezi nima byla i Praga RN i s přívěsem do Vinohradskýho kopce, protože jí fouklo těsnění pod hlavou... Po půl km jsem si zkontroloval teplotu diferáku a že se nic nedělo tak jsem s tím ujel asi 3 km. A nejtěžší jsem tahal Trambusa (13,5t) s píchlou přední gumou do dílny (došla nafta a byl děsnej spěch) u dílen byli nějací autodopravci atd. a když to vyděli tak všici tleskali a nevěřili vlastním očím, fakt mi to udělalo dobře... 8)
Slaava
Moderátor

Trambus

Příspěvek od Slaava »

Majk píše:...A nejtěžší jsem tahal Trambusa (13,5t) s píchlou přední gumou...
Tak tomu se říká úlovek! Klobouk dolů :shock:
dan 17
Začínající diskutér

Příspěvek od dan 17 »

PETR&JITKA píše:a tohle se taky počítá :?: :lol:
Obrázek
Koho to taháš?
B53
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B53 »

To nebyla Frontera. To byl Džíp Čerokí
dan 17
Začínající diskutér

Příspěvek od dan 17 »

Jo to vidím :shock: je od Lubika?
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Sem by mohli přispět i Boskovický městský vrátný....ehm,teda městský policajti,když do vyhledavače zadáte opel frontera MP,a otevřete galerii města Boskovice,uvidíte tam velice překvapivě ochotné městské strážníky,jak se svojí služební Froňou bravurně tahaj Avii z loňskejch závějích na návsi v Boskovicích,no máme to ale šikovný autíčko :lol: ,V
Radim Solanský
Začínající diskutér

Příspěvek od Radim Solanský »

vojto to já se svou sportkou jsem co chvíli tahal avii, neboť bydlím v horách a pořád se mi nechtělo startovat traktor, no a tento víkend jsem sní vyvezl na pětkrát přes 20m kubických smrkových výřezů po rozbahněné a zledovatělé cestě od lakatoše na 5krát na odvozní místo pro scánii lesovůz jo a byl to dobrej sešup přes potok
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Radime,si tam k tobě asi někdy přijedu zajezdit :D ,V
PETR&JITKA
Začínající diskutér

Příspěvek od PETR&JITKA »

dan 17 píše:Jo to vidím :shock: je od Lubika?
tahá ho B53 s CAMPEM a přímo Lubíka
Radim Solanský
Začínající diskutér

Příspěvek od Radim Solanský »

není problém, vem na vozík i motku
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Si piš,že vemu :lol: ,V
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Páni aj ja Vám napíšem čo sa mi včera prihodilo.Idem na obhliadku jednej zákazky.Stopujú ma mládenci z polície.Myslím,že bežná kontrola,ale kdeže by mládencom sa pokazilo auto,či ich nedotiahnem 3km na miestnu stanicu.No teda dobre.Zacúvam zapnem na lano a začnem tahať.Prídeme na miestnu stanicu,mladý zadakuje staršý vystúpi a,že si mám vymeniť žiarovku na cuvačke.Hovorí teraz na mieste.Idem nájsť.NEMÁM!To tlsté prasa,teraz Ti to odpustím?ale na budúce to maš za 1000.Takže pomáhajme dalej. :? :? :? Pato-Divoch
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“