tohle není plastika ani Botox

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
MMS
Začínající diskutér

tohle není plastika ani Botox

Příspěvek od MMS »

Mám hoooooooooooooodně dobrého kamaráda který jel na kole a spolknul včelu a následně se ji snažil vyplivnout... chudák včelička... Ale takové Gamby jsem neviděl ani u afrických kmenů
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
legenda :Frontera 2.2. dlouhá leštěnka LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
MMS
Začínající diskutér

Re: tohle není plastika ani Botox

Příspěvek od MMS »

...ten kluk má ale hezkéé oči :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Když mi to Kout. jk poslal myslel jsem, že mě roztrhne smíchy... prostě žádné ohledy na případnou bolest z uštipnutí včelou, ale obrovský výbuch smíchu...
legenda :Frontera 2.2. dlouhá leštěnka LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

hele tohle znám. Já chytil pigáro do jazyka. Jel jsem v Plzni na Lopatárně na okruhu na bruslích a bylo to. Tak jsem se sebral a mazal nahoru na Doubravku na středisko pro injekci. Cestou je bordel, barman zrovna myl sklo, požádal jsem ho o led (bordel bez ledu, co by to bylo za bordel že jo :lol: ) a jel. Přijdu do čekárny a říkám to sestře....jazyk jak kráva....prý co chcete? štípla mě do jazyku včela. Já vám nerozumím. To je jasný, dyť říkám, štípla mě do jazyku včela! Já vámvůbec nerozumím, jděte pryč.
Naštěstí vyšla doktorka a zachránila to.
Hele vím co to je, když tě štípně včela do huby :)
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
kresta
Ultra diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kresta »

:shock: fešák :lol:
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
majo
Moderátor

Příspěvek od majo »

Poznám u nás jedného,čo takto vyzerá,ale včela to nebola. :lol: (to príroda sa vyšantila)
Opel frontera 2,2DTI r.v.99 /5-dv
Nissan patrol 2,8 D r.v.89 /3-dv -španiel
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

MMS píše:...ten kluk má ale hezkéé oči ...
:shock: :shock: :shock: ty máš ale divnej vkus, vždyť to je už z výrazu nějakej grázl a lump - z očí mu to kouká. potkat ho v noci, zahodím peněženku a zdrhám
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“