HELP - hledám

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
oucconer
Diskuzní Nováček

Re: HELP - hledám

Příspěvek od oucconer »

Dalo by se nějak zjistit, jestli tam ještě je? Já se tam jentak nedostanu :-(...
George 3D
Začínající diskutér

Příspěvek od George 3D »

oucconer píše:Dalo by se nějak zjistit, jestli tam ještě je? Já se tam jentak nedostanu :-(...
Jestliže ji tam zahlídl před rokem až dvěma, tak už tam asi těžko bude, to by to musela bejt děsná pelešina, nebo příšerně drahá. Pokud ale přesto chceš vědět jestli tam náhodou nestojí, nebo komu byla prodaná, tak se stačí zeptat strýčka Googla a ten by ti prozradil následující sladké tajemství:

Jaromír Reinhart - autobazar
Kontaktní informace:
Obřice 23
411 15 Podsedice

Mobil: +420 606 757 378
Email: reinhart.autobazar@tiscali.cz
WWW: http://www.reinhart-auto.cz
Frontera B long, 2000, 3,2i, dříve Frontera A long, 1996, 2,5 TDS
oucconer
Diskuzní Nováček

Příspěvek od oucconer »

Já vim, já si to zjistil promiň. Psal jsem jim jestli jí tam měli, ale to je mi stejně asi nanic. Protože kontakt na majitele mi asi nedají.
oucconer
Diskuzní Nováček

Příspěvek od oucconer »

Tak jednu jsem našel v benzínu :-)

http://hlavanka.rajce.idnes.cz/FRONTERA ... KY_195.jpg
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Nojo, takhle vypadala, Ústečanda jedna. Ale já psal, že jsem ji tam viděl kdysi dávno. A né že je tam teď. Stála tam za plotem chudinka asi jen 2 měsíce, než se jí někomu želelo. Ale tuším, že jsem se o ní s někým bavil a říkalo se, že není úplně dobrá. Něco že je nakřivená nebo něco s motorem. Nevim už fakt, je to 2 roky :roll:
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
oucconer
Diskuzní Nováček

Příspěvek od oucconer »

Jasně ta co hledám byla z nich nejmladší a asi nejlepší, tahle co jsem našel byla nejstarší a ještě předtim sloužila u Policie, takže ta už je uhoněná :-). Ale modlim se abych našel alespoň jednu z toho Dieselu :-(...
George 3D
Začínající diskutér

Příspěvek od George 3D »

Taky se můžeš zkusit kouknout na stránky český kanceláře pojistitelů jestli ještě nějaká z nich jezdí se stejnou SPZ a má zaplacený povinný ručení https://ic.ckp.cz/ICwww/servlet?_page=searchSPZ&lngID=1
oucconer
Diskuzní Nováček

Příspěvek od oucconer »

No a jaký tam mám dát datum odpovědnosti, když ho nevim? :-)
George 3D
Začínající diskutér

Příspěvek od George 3D »

Zkoušej tam dát libovolný datum od doby prodeje. Povinný ručení se sjednává většinou na rok, ale když budeš dávat data po čtvrtroce, tak se aspoň na chvilku zabavíš a aspoň si detailnějc zmapuješ historii toho auta, například kdy se asi prodalo dalšímu majiteli, nebo jestli nebyly značky v depozitu.
oucconer
Diskuzní Nováček

Příspěvek od oucconer »

George poslal by jsi mi ICQ, že by sme o tom pokecali. diky :-)
oucconer
Diskuzní Nováček

Příspěvek od oucconer »

Takže ta fontera co byla bouraná, tak nemá od roku 2004 povinné ručení (buďto to přendali na jiné značky a nebo odepsali :( ). Ale ta druhá má povinné ručení KLM 25-89 do roku 2011. No a jak se na majitele dostanu????
George 3D
Začínající diskutér

Příspěvek od George 3D »

Ač jsem si kdysi ICQ zřídil, tak to nepoužívám, stejně jako další kecací programy. Prostě na to nemám čas a tady v práci ani nechci zahnojovat PC vším možným. Jestli se mnou chceš něco probrat, tak mi napiš PM, nebo na e-mail george3d@centrum.cz.

Pokud ti to vypsalo pojišťovnu, tak se zkus obrátit na místní pobočku, nebo známýho pojišťováka. Oni mívají v záznamech víc informací než FBI a hlavně nemají přístup do vlastních registrů monitorovanej. Jestliže u tý jedný skutečně končí ručení v roce 2004, může ještě pod tou značkou jezdit, ale může bejt u pojišťovny, která není registrovaná u kanceláře pojistitelů. Nebo ji koupil někdo z jinýho kraje, ještě není všechno ztraceno.
kout.jk
Super diskutér

Příspěvek od kout.jk »

oucconer píše:Tak jednu jsem našel v benzínu :-)

http://hlavanka.rajce.idnes.cz/FRONTERA ... KY_195.jpg
tahle se ai před rokem dlouho prodávala na yauto.cz - když jsem majiteli volal, jak na tom je, tak ani nemohl mluvit, jak s ní někde v ten okamžik kravil a říkal něco, jestli to přežije (frontera) tak že ok - takže asi tak... takže ta dneska nebude asi ani na nd
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG :)
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
myslivec
Super diskutér

Příspěvek od myslivec »

:roll: :roll: :roll: pánové :!: :!: :!: , tak jsem to tady letmo prohlédl, chápu, že i muži mají své dny :mrgreen: :mrgreen: , ale kurva taková pátračka po vylítané hrůze 8) . Chápu, že city hrají svojí roli, ale směřoval bych je spíš k něžnému pohlaví :wink: :wink: , než k bouranýmu vraku. Mimochodem, na promo akci KISS Brno, který mělo Teranno II, jedna slepice "moderátorka" odpálila spojku, když tahala kamion, ze srandy 8) 8) 8) 8) 8) 8)
oucconer
Diskuzní Nováček

Příspěvek od oucconer »

No tuhle fronteru obrátily dvě krůty když jely z akce :-(. No je dost možný, že jí prodali na díly...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“