B-čkari s 2.2i prosím vás o malou pomoc
-
RMIMAXXX
- Diskuzní Nováček
B-čkari s 2.2i prosím vás o malou pomoc
Tak jsem z5 předpokládám že jako nováček jsem nikomu moc nechyběl.
Stihl jsem se v květnu oženit pak v červnu přestěhovat a teď je konečně řada na Frontika.
Páč jsem koupil auto s motor KO a hlava už se vozila v kufru potřeboval bych od nějakého dobráka pár fotek motorového prostoru abych věděl co kam pořádně zapojit a nemusel u toho dumat x hodin móóóóc by mi to pomohlo najde se někdo????
Jedná se o Fronteru B 2.2 16V HELP HELP 
Stihl jsem se v květnu oženit pak v červnu přestěhovat a teď je konečně řada na Frontika.
Páč jsem koupil auto s motor KO a hlava už se vozila v kufru potřeboval bych od nějakého dobráka pár fotek motorového prostoru abych věděl co kam pořádně zapojit a nemusel u toho dumat x hodin móóóóc by mi to pomohlo najde se někdo????
Frontík B 1999 LIMITED 2,2 benzín dlouhá v kůži, manuál najeto 102 000.
-
RMIMAXXX
- Diskuzní Nováček
hmmm
Tak to jsem si myslel že tady budou daleko chápavější lidi a najde se aspoň jeden ochotný člověk co vezme foťák do ruky příjde k autu udělá 10 snímků a pošle mi to a určitě tu je víc než jeden člověk co má Béčko v 2,2 benzínu. 
- majo
- Moderátor
Re: Prosím o malou pomoc
Je to smutné
. Keby si mal 2.2 DTI,tak zopár fotiek by si už dávno mal.
Myslím si,že to nieje až tak ťažké a technicky náročné, takto jednoducho pomôcť kolegovi! 
Opel frontera 2,2DTI r.v.99 /5-dv
Nissan patrol 2,8 D r.v.89 /3-dv -španiel
- Janeš Petr
- Moderátor
to víš, béčkaři lezou pod kapotu pořád ještě neradi. ještě by je mohl někdo přitom zahlédnout a pomluvit je, že se jim ten luxusní povoz třeba posr....al

na druhou stranu, všechny konektorové hlavice jsou dělané tak, že pasujou jen do správného protikusu, takže tam toho moc nepopleteš
na druhou stranu, všechny konektorové hlavice jsou dělané tak, že pasujou jen do správného protikusu, takže tam toho moc nepopleteš
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- majo
- Moderátor
No jo,ale v prípade ,že si nevedia s niečim rady,tak vtedy radi navštívia tieto stránky. 
Opel frontera 2,2DTI r.v.99 /5-dv
- Vokoun
- Ultra diskutér
Svatá pravda Majo 
Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
- Žanek
- Super diskutér
Re: B-čkari s 2.2i prosím vás o malou pomoc
No taky by to chtělo napsat co konkrétně vyfotit. Pokud tam mám plyn tak už místa na focení moc není a z fotek se toho moc poznat nedá. Zapojení čidel není vidět nikde, konektory jsou barevně i tvarově odlišené, zapojení chlazení mám taky jinak než je originál................... takže trochu konkrétněji. 
-
RMIMAXXX
- Diskuzní Nováček
Konečně aspoň nějaká odpověď vím že je všechno rozlišené ale kde a jak je občas šalina připevněná aby nelítala se kolikrát těžko odhaduje, co čech to člověk co si poradí se vším (hlavně fronteráci
)ale bylo by fajn si říct ááá tak tohle asi patří sem a pak se podívat na fotečku a ujistit se že to tak je a ušetřit potom i třeba pár hodin tím že to nějak neštimuje.
-
RMIMAXXX
- Diskuzní Nováček
Ještě takové ujištění když s omegou 2.0 16V jezdím s dlouhodobým průměrem za 9l počítám že s Béčkem to bude asi tak 12-13 ptám se prakticky jelikož na techničák se spoléhat nemůžu.
- Žanek
- Super diskutér
Prakticky to záleží hodně na tobě, gumách a zvednutí. Pokud nebudeš raplovat, dáš normální silniční gumy a nebudeš zvedat tak se dá jezdit bez problémů do 11 litrů.
-
RMIMAXXX
- Diskuzní Nováček