Spotřeba oleje u 2,3 TD

Vše o dieslových motorech (2.2, 2.3, 2.5, 2.8)
Odpovědět
EVIL
Začínající diskutér

Spotřeba oleje u 2,3 TD

Příspěvek od EVIL »

Panove zajimalo by me kolik si asni normalne papa frontik oleje me zere asi 1 litr na 3000Km ale trochu mitece olej u cerpadla a pousti turbo (motor 2,3TD najeto cca. 80000Km) diky za vse :?: :?:
Slaava
Moderátor

Olej

Příspěvek od Slaava »

Si děláš prdel, že máš na 2,3TD nalítáno jenom osmdesát tisíc. :shock: U tohodle bych tipoval spíš tak osm set tisíc. 8)

No nic: podle výrobce to má žrát max. 1,5 litru na tisíc km, takže si těžce v normě a tvoje spotřeba oleje je o něco lepší než byla moje po cca 250.000 km.

Zdarec!
EVIL
Začínající diskutér

Příspěvek od EVIL »

moje frontera ma novej motor predchozi majitel koupil za 50000kc nove motor podle servisni knizky takze cca 80000km jinak diky moc za odpoved (moje frontera je v galerii jako Jardova frontera) jeste jednou diky a cau
Slaava
Moderátor

Motör

Příspěvek od Slaava »

EVIL píše:moje frontera ma novej motor predchozi majitel koupil za 50000kc nove motor podle servisni knizky takze cca 80000km jinak diky moc za odpoved (moje frontera je v galerii jako Jardova frontera) jeste jednou diky a cau
Ach so!
Zdeněk

spotřeba oleje

Příspěvek od Zdeněk »

No já musím motor pochválit,spotřeba oleje je max. 0,5l na 2000 km.Spotřeba nafty, teď v podstatě couračky kolem baráku, tak kolem 10l.Najeto 137 600 km.(2,3 td)
EVIL
Začínající diskutér

Příspěvek od EVIL »

dekui za odpovedi s tou spotrebou nafty je to u me podobne, jinak spotreba oleje vyresena -- vadne tesneni u olejoveho cerpadla ted jsem ho vymenil tak uvidim snad to bude lepsi, a propo nevite nekdo kolik stoji nova vstrikovaci tryska ?? nejak mi na 1. valci cvaka a otravuje me to navic tim padem asi spatne funguje
Slaava
Moderátor

Fstřiky

Příspěvek od Slaava »

EVIL píše:dekui za odpovedi s tou spotrebou nafty je to u me podobne, jinak spotreba oleje vyresena -- vadne tesneni u olejoveho cerpadla ted jsem ho vymenil tak uvidim snad to bude lepsi, a propo nevite nekdo kolik stoji nova vstrikovaci tryska ?? nejak mi na 1. valci cvaka a otravuje me to navic tim padem asi spatne funguje
Ty si u 2,3TD dával těsnení pod dekl olejovýho čerpadla? Prej tam patří jenom těsnicí tmel.

Seš si jistej, že je to vstřik? Já sem za kontrolu čtyřech trysek a výměnu jedný dal litr. Trysky sem tam odnes v krabičce, takže to měli o něco snazší.

To tvoje bydliště, Borovnice, to asi nebude Borovnice u Č. Budějovic(?)
EVIL
Začínající diskutér

Příspěvek od EVIL »

vymenou tesneni myslim pretesneni tmelem, jinak borovnice ve vychodnich cechach, s tim vstrikem je to jiste je to na 1. valci kdyz jsem byl na celkove prohlidce motoru a vstrikovani tak mi rekli ze 1. vstrik je trochu chycenej, tes je uz i slyset je to lehke klepani presne s otackami a nezalezi na zatezi na motor ani na otackach hlasitost je porad stejna kdyby to byla treba sala na klice nebo tak neco tak to zvoni a graduje to se zatezi a tak
Slaava
Moderátor

Achták

Příspěvek od Slaava »

EVIL píše:vymenou tesneni myslim pretesneni tmelem, jinak borovnice ve vychodnich cechach, s tim vstrikem je to jiste je to na 1. valci kdyz jsem byl na celkove prohlidce motoru a vstrikovani tak mi rekli ze 1. vstrik je trochu chycenej, tes je uz i slyset je to lehke klepani presne s otackami a nezalezi na zatezi na motor ani na otackach hlasitost je porad stejna kdyby to byla treba sala na klice nebo tak neco tak to zvoni a graduje to se zatezi a tak
Ach tak!
Odpovědět

Zpět na „Dieselové motory“