Beda z Lípy F 2.3 TD

Beda1945

Beda z Lípy F 2.3 TD

Příspěvek od Beda1945 »

Dnes mi přšel poštou konečně toužebně očekávaný dopis a hned jsem se musel přihlásit.. :grin: Svou Fronteru jsem si koupil ( jako i někteří ostatní ) hlavně na základě vašeho fóra. Rodinka je moc spokojená dcerám se líbí a mé nářadí nezahálí a jak tak čtu ani zahálet nebude..:D pouze se bude rozšiřovat jeho počet. Auto jsem koupil v horším stavu a bude na něm hodně práce , ale motor je OK. Mám spoustu nedostatku hlavně na plechařině , není to shnilé ale pobouchané a pomačkané a samé takové prkotiny. Rád bych vám poděkoval za rady , neboť už jen ze čtení přízpěvků jsem dnes ušetřil 3000 korun když jsem namontoval hardy spojku z lady a jede to jak po másle. Táké bych rád poděkoval NIMRODOVI , který mě pomohl s registrací a nedělal si ze mě srandu..:D trochu jsem zakufroval na těch třech minutách. :grin: Jinak do konce týdne se budu snažit nafotit svůj buldozer a udělat nějaký ten avatar..

PS:. Jo žena vskazuje že na nějaké řádění s milááškem v terénu můžu rovnou zapomenout.. :cry:
F-2.3TD Klidně si jeďte , jednou vás dojedu..:D
Janeš Petr
Moderátor

Re: Beda z Lípy F 2.3 TD

Příspěvek od Janeš Petr »

zdravím tě :grin: zas jedno pořádné auto :wink: ...jo a z toho, co povídá manželka si nedělej hlavu, ony to totiž ze začátku říkaj všechny ( odkud zhruba jsi ? to je Lípa u H.Brodu ? ) . jinak správnému tereňáku přidávaj šrámy a špína na kráse, tak to s tím šlechtěním moc nepřeháněj :wink: :lol:
Beda1945

Příspěvek od Beda1945 »

Česká Lípa ..:D To je na severu u Liberce..:D
Vokoun
Ultra diskutér

Příspěvek od Vokoun »

Taky zdravím :wink:
Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
RAV9
Začínající diskutér

Příspěvek od RAV9 »

nazdar.
na zrazy ju (manzelku) hadam brat nemusis :lol: co oko nevidi, srdce neboli :mrgreen:
Land Rover Discovery 2
DerrickCuster
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DerrickCuster »

Zdar.
co oko nevidi, srdce neboli
Akorát to taky nesmí být vidět na autě, aby to srdce nebolelo. A to se občas nepodaří, jak všichni víme... :)
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Beda1945 píše:Svou Fronteru jsem si koupil ( jako i někteří ostatní ) hlavně na základě vašeho fóra...
Tak to se ti omlouváme a vítáme tě tu. :lol:
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Beda1945

Příspěvek od Beda1945 »

Jó kamarádi , není se za co omlouvat mám rád velká auta a měl jsem dlouho Jeep Cheroke a jak jsem se tak koukal po nějakém tom Jeepu , narazil jsem na vás a zatím jsem nad míru spokojen . :grin: Mám raději stará a hranatá auta ve kterých se mohu vrtat :wink: a co uděláte na dnešních autech , ktomu si snad nemůže člověk udělat ani citovej vstah..:) všechny mi příjdou stejný ať je to tuareg , audi , porsche.... Prostě starší káry měli každá svou nezaměnitelnou tvář a když otevřete haupnu , tak tam je motor a ne plastová reklama :grin:
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

Tož ZDAR a užívej .................
myslivec
Super diskutér

Příspěvek od myslivec »

Beda1945 píše:Dnes mi přšel poštou konečně toužebně očekávaný dopis a hned jsem se musel přihlásit.. :grin: Svou Fronteru jsem si koupil ( jako i někteří ostatní ) hlavně na základě vašeho fóra. Rodinka je moc spokojená dcerám se líbí a mé nářadí nezahálí a jak tak čtu ani zahálet nebude..:D pouze se bude rozšiřovat jeho počet. Auto jsem koupil v horším stavu a bude na něm hodně práce , ale motor je OK. Mám spoustu nedostatku hlavně na plechařině , není to shnilé ale pobouchané a pomačkané a samé takové prkotiny. Rád bych vám poděkoval za rady , neboť už jen ze čtení přízpěvků jsem dnes ušetřil 3000 korun když jsem namontoval hardy spojku z lady a jede to jak po másle. Táké bych rád poděkoval NIMRODOVI , který mě pomohl s registrací a nedělal si ze mě srandu..:D trochu jsem zakufroval na těch třech minutách. :grin: Jinak do konce týdne se budu snažit nafotit svůj buldozer a udělat nějaký ten avatar..

PS:. Jo žena vskazuje že na nějaké řádění s milááškem v terénu můžu rovnou zapomenout.. :cry:
Ale hovno :roll: , u Vás taky, vítej :wink:
John Cleese
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od John Cleese »

Zdarec!
My hovercraft is full of eels!
kresta
Ultra diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kresta »

Nazdár :grin:
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
aligaligCL
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aligaligCL »

zdravím tě také jsem z české lípy tak se pravděpodobně budeme potkávat na zdejších silnicích :wink:
opel frontera 2.2 16V ecotec r.v.1998 dlouhá , najeto 207tis. českolipsko
Beda1945

Příspěvek od Beda1945 »

To jsem rád že tu na tuhém severu nejsem sám.. :grin:
aligaligCL
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aligaligCL »

Máš někde fotky fronterky? Rád se podívám abych věděl o kterou jde. :mrgreen: Poslední dobou jich začíná jezdit po lípě nějak moc furt jen mávám :grin:
opel frontera 2.2 16V ecotec r.v.1998 dlouhá , najeto 207tis. českolipsko
Odpovědět

Zpět na „Představení nováčků“