je tu jaro ! :-)

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Doktor
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: je tu jaro ! :-)

Příspěvek od Doktor »

modrasek píše:Vřele doporučuji. Je to dřina, ale super.
Sežeň si 20 lidí + 1 bubeníka a stačí se přihlásit na nějaké závody. U nás v Přerově se pořádá
každý rok festival dračích lodí a bývá to skvělá akce. Letos poslední víkend v květnu. Začínalo jezdit pár lodí a teď se jich hlásí víc a víc a jezdí sem z celé republiky. Přerováci jsou mistři světa, převálcovali i asiaty,kterých je to doména.
V rámci závodu jsou i treninky, kde to profíci naučí. My už trenujeme... :lol:
Pokud vím, tak amatérské závody se jezdí i na Pálavě, v Kojetíně, Hranicích a v Čechách v Račicích na kanále. Ale těch míst je určitě víc.

Bubeník se doporučuje nějaká křehká dívčina s pevným posedem a ještě navíc musí umět křičet a mlátit do bubnu :lol: :lol: :lol:
Tak to sem v pr*rli, jelikož dát dohromady 20lidi + bubenici se mi asi nepovede. Leda by se utvorila posádka z členů fóra. V Přerově znám akorát letiště a kraj města s pumpou, ale byl tam samej afročech :mrgreen: :mrgreen:
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

Doktor píše:Tak to sem v pr*rli, jelikož dát dohromady 20lidi + bubenici se mi asi nepovede. Leda by se utvorila posádka z členů fóra. V Přerově znám akorát letiště a kraj města s pumpou, ale byl tam samej afročech :mrgreen: :mrgreen:
jj a říkali "ty more". Tak to je v Přerově. A přesně tihle po nás házejí kamínky, když pádlujeme kolem jejich kolonie :evil: .

Sehnat 20 + 1 a ještě navíc nějakého náhradníka opravdu není žádná legrace. Ale pak už je to sranda.
Fakt to stojí za to - vyzkoušet !!!

přikládám dokumentaci :lol: :lol: :lol:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
Doktor
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Doktor »

Ne more dyk tam sou samí býlý buchty! A kde si Ty??? :shock: :grin:
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

Kde jsem já? To je jasnýýýý....ta v tom červeným tričku a bílé kšiltovce :lol: :lol:
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Doktor
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Doktor »

A jó, jak jsem si mohl nevšimnout........
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

Doktor píše:Tak to sem v pr*rli, jelikož dát dohromady 20lidi + bubenici se mi asi nepovede. Leda by se utvorila posádka z členů fóra. V
jestli to myslíš vážně, hlásím se k tomu bubnu, jestli ti teda nevadí, že nebudu hubeňoučká bubenice ale plnoštíhlej bubeník.
.... a do posádky bych bejt tebou přizval i Kresťáka. až ten sud, co určitě dovalí sebou, na lodi vypijem, můžem ho použít místo toho bubnu, co maj ty slečny na fotce. to by bylo, aby jsme modráska a spol. neporazili :grin:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

to je v kelu, uvědomte si laskavě výtlak tý lodičky. Pak vemte naše proporce a vysvětlete mi, jak chcete pádlovat, když bude loď kýlem na dně? ??? :mrgreen:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

nota bene, když se na ní bude čepovat! to ani soupeři nebudou nikam ujíždět,ale sdružovat se s tou naší ponorkou....a je po závodech ! :lol: :lol: :lol:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
kresta
Ultra diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kresta »

Janeš Petr píše:
Doktor píše:Tak to sem v pr*rli, jelikož dát dohromady 20lidi + bubenici se mi asi nepovede. Leda by se utvorila posádka z členů fóra. V
jestli to myslíš vážně, hlásím se k tomu bubnu, jestli ti teda nevadí, že nebudu hubeňoučká bubenice ale plnoštíhlej bubeník.
.... a do posádky bych bejt tebou přizval i Kresťáka. až ten sud, co určitě dovalí sebou, na lodi vypijem, můžem ho použít místo toho bubnu, co maj ty slečny na fotce. to by bylo, aby jsme modráska a spol. neporazili :grin:
:mrgreen: ty nás vidět tak se překotěj :lol:
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
Janeš Petr
Moderátor

o to větší šance, že vyhrajem :lol:
kresta
Ultra diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kresta »

beit tyhle krasavice na lodi :shock: tak se utopim :lol:
ZASILKA.1_CAST.1_ATT00125.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
Janeš Petr
Moderátor

:shock: :shock: :shock: :shock: ale která je modrásek stejně nevím . chtělo by to nápovědu ale né takovou jak minule. rada, že ta v bílém tričku bude zas k ničemu. ....ale ono je to skoro jedno, hezký jsou všechny a fronteru stejně nemá asi žádná
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

kresta píše:beit tyhle krasavice na lodi :shock: tak se utopim :lol:
Tak přesně tyhle by vám to neupádlovaly.... :lol: :lol: :lol: .....sklíčeně ale přiznávám, že to jednou vyhrála posádka, která měla za bubenici miss ČR......
no jo já jsem ta blbá a silná, co sedí za levým háčkem .. tak schválně, chlapi, která to je....napovím opět: v tom červeným tričku a bílou kšiltovkou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Naposledy upravil(a) modrasek dne 06 kvě 2010 06:22, celkem upraveno 1 x.
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

ale hezký jsou všechny.. já mít takový bílý tričko :roll: :roll: :roll: :roll: tak ani nechodím do práce :lol: :lol: :lol: :lol:
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Doktor
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Doktor »

modrasek píše:
kresta píše:beit tyhle krasavice na lodi :shock: tak se utopim :lol:
Tak přesně tyhle by vám to neupádlovaly.... :lol: :lol: :lol: .....sklíčeně ale přiznávám, že to jednou vyhrála posádka, která měla za bubenici miss ČR......
no jo já jsem ta blbá a silná, co sedí za levým háčkem .. tak schválně, chlapi, která to je....napovím opět: v tom červeným tričku a bílou kšiltovkou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
S těma buchtama od Kresťáka by asi na pádlování nezbyl čas a každej by si chtěl hrát s těma kormidlama :mrgreen:
No přece ta za levým háčkem......teď už je to jasné - pro nevodáky háček je pádluje zcela vpředu.
Naposledy upravil(a) Doktor dne 06 kvě 2010 08:35, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“