Názor na motor 2,4i
- farmář
- Moderátor
- Slaava
- Moderátor
Zlý pánové
Zlý pánové na STK ti stejně emise nedaj i když vejfuk budeš mít košer.Milda píše:Tyjo fakt? O tom nemám páru něco demontovat. A Katalyzátor? Co ti pak padá z výfuku? Bojim, bojim zlých pánů na STK
- Slaava
- Moderátor
Hulič
Si mylim. Froncek je docela hulič. Zlý pány na emisích potěší jedinně tak vysoký hodnoty v obálce "zapomenutý" ve velkým techničáku.DAN píše:Emise projdou, ale musis je natocit na jinym aute ...
Jinak to dava dvojnasobny povoleny hodnoty. Ale jinak vse v pohode.
- DAN
- Začínající diskutér
- Slaava
- Moderátor
Trik
Ty pičo, to je fígl! Aneb: "Pane, proč vezete na střeše to serfový prkno na vejšku?"DAN píše:...A taky se mi osvedcilo nechat na aute nejakej box, pak jsem moc vysokej a neprojedu jim do dilny (maj moooc nizky vrata), merak tahat ven nechtej a jeto ......
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
]Hmmfarmář píše:tak si udělej před a za klemy,ty koupíš všude v autodílech a místo něj do klem trubku-na STK kat nandáš po STK vyndáš.
- farmář
- Moderátor
houbeles, kat vyloučíš z potrubí,stejně ti ho ucpává a jezdíš.Na STK ho tam dáš- funguje ještě se nestalo aby to nedopadlo-neboť na autě byl.Většinou když není na novej tak se vykuchá a ejhle pár koní v motoru navíc-teda na kolech,že:-)
u nafty-já ho nemám.Stejně nemám rád až tak moderní auta co ho mají i na naftu-moje auto dost zkusí a dle jisté poučky-čím více dílů tím víc se to sere.No a já děsně nerad spravuji.
u nafty-já ho nemám.Stejně nemám rád až tak moderní auta co ho mají i na naftu-moje auto dost zkusí a dle jisté poučky-čím více dílů tím víc se to sere.No a já děsně nerad spravuji.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra