pojistky - kde se nachází, na co jsou
-
sezarovka
pojistky - kde se nachází, na co jsou
Ahoj, jsem tu nový takže zdrvím, mám dotaz na zkušené:
auto: Opel Frontera 2,2 B 16V 96 ,
Auto mi nešlo nastartovat, prostě ani Ťuk, po pátrání jsem narazil na osamocenou pojistku, která je dole u levé nohy řidiče vedle sloupku dveří (vedle dveří u podlahy u levé nohyy). Jsou tam ještě dvě relé , jedno velké a druhé menší.Pojistka má 15A a je tam jediná. Byla shořelá, po výměně nastartuju a po chvíli praskne zas. Při zapnutí klíčku do ní nejde nic, když nastartuju jde tam 14 V. Jde z ní dost tlustý kabel červený plus s tuším černým přerušováním. Může mi někdo poradit, k čemu ta pojistka je? Nebo poslat schema. Kabel někam mizí s ostatníma a nechci celej panel rozdělávat.
Díky Jirka
auto: Opel Frontera 2,2 B 16V 96 ,
Auto mi nešlo nastartovat, prostě ani Ťuk, po pátrání jsem narazil na osamocenou pojistku, která je dole u levé nohy řidiče vedle sloupku dveří (vedle dveří u podlahy u levé nohyy). Jsou tam ještě dvě relé , jedno velké a druhé menší.Pojistka má 15A a je tam jediná. Byla shořelá, po výměně nastartuju a po chvíli praskne zas. Při zapnutí klíčku do ní nejde nic, když nastartuju jde tam 14 V. Jde z ní dost tlustý kabel červený plus s tuším černým přerušováním. Může mi někdo poradit, k čemu ta pojistka je? Nebo poslat schema. Kabel někam mizí s ostatníma a nechci celej panel rozdělávat.
Díky Jirka
- D@ve
- Pokročilý diskutér
Re: K čemu je pojistka dole u levé nohy řidiče ?
tak tu barv ukabelu sem tam nenasel a mam tam enem nejake asiko relatko https://picasaweb.google.com/lh/photo/H ... directlink
A 2,2 long
-
sevcikpeter
- Diskuzní Nováček
Re: Moje sny...
ahojte viete mi niekto poradiť s poistkou ??? vyhadzuje mi poistku č.24 20A vyobrazenie je vychádzajuce čierne slnko s čiernym obdlžníkom. mám fronteru 1998 A long 2.2i
- farmář
- Moderátor
Re: pojistky - kde se nachází, na co jsou
stáhni si Heynesse a budeš chytrý až na půdu
...a než mě sprdneš, já mám Campo, tak v mejch pojistkách se leckteré vymoženosti nevyskytují!
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra