Frontera na zimu

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Tom
Diskuzní Nováček

Frontera na zimu

Příspěvek od Tom »

Zdravím. Začínám schánět nějaký větší auto. Teď mám nivu. Zajímá mě jak je to s Fronterou na sněhu? Jaké máte zkušenosti? Auto mám abych v zimě vyjel k baráku. Ale jestli bude zima jako do teď tak jdu do felicie.
Rosta

Re: Frontera na zimu

Příspěvek od Rosta »

Tom píše:Zdravím. Začínám schánět nějaký větší auto. Teď mám nivu. Zajímá mě jak je to s Fronterou na sněhu? Jaké máte zkušenosti? Auto mám abych v zimě vyjel k baráku. Ale jestli bude zima jako do teď tak jdu do felicie.
...jede to jako jakakoli ctyrkolka. Neni mezinapravovej diff, co na snehu urcite taky pomuze. Klicem uspechu jsou ale dobry gumy. Pak dojedes vsude kam chces. Nebo me nekdo opravi?
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

Dojede fakt hodně, ale musíš mít dobré zimní gumy,Já jezdil po pás ve sněhu i tam kde neprojel traktor.
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Ne,souhlas :D ,když dobře obuješ,není probléma :P ,možná ten mezinápr.dif trošku chybí-víc se to sune rovně,ale když do toho dáš cit,tak se dostaneš stejně daleko jako Patrol nebo jiný těžší hovado,je to tak???,V :D,nemáš sníh?Tak si to zkus na blátě :D ,V
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

Myslím, že bez toho difu je to lepší.Aspoň ti zabírá předek i zadek.S difem se ti může stát, že hrabe jen zadek a předek stojí.
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

To je taky fakt,noooo takže schrnuto,podtrženo,musíš koupit Fronteru,jinak nejezdíš, :D ,V
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

vojtech.kloud píše:To je taky fakt,noooo takže schrnuto,podtrženo,musíš koupit Fronteru,jinak nejezdíš, :D ,V
..........a nebudeš IN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Tome,to jsou naprosto objektivní názory,mi proti Fronterám nic nemáme!!! Prostě jí musíš mít :D :D :D :D :D ,V
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

.........ale teď vážně. Musíš ji mít. :D :D
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Pravidlo č.1, Franta má pravdu,může se ale stát,že by ji neměl,v tom případě,pravidlo č.2, Fronteru mít skutečně musíš :D :D :D ,pěknej moderní design,auto na kvalitním tuhým rámu,přijatelná spotřeba,dobrý motory ať ropa nebo benz,slušný výbavy,no prostě čupr kára :D ,V
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

...............a pravidlo č. 3 Vojta má pravdu. :lol: :D :lol: :D :shock: :shock:
Rosta

Příspěvek od Rosta »

vojtech.kloud píše:Pravidlo č.1, Franta má pravdu,může se ale stát,že by ji neměl,v tom případě,pravidlo č.2, Fronteru mít skutečně musíš :D :D :D ,pěknej moderní design,auto na kvalitním tuhým rámu,přijatelná spotřeba,dobrý motory ať ropa nebo benz,slušný výbavy,no prostě čupr kára :D ,V

.... mno nevim no. Abys neprechvalil :?
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Já nechválim,pouze konstatuji fakta :D :D :D ,V
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Tome,je to přechválený,kup si Campo!!!! :lol: a můžeš rovnou prodat vozejk za auto!!!! a koupit za ty prachy dobrý gumy na zimu!!! :wink:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Ty dobrý gumy je asi základ,ať už se nad nima poveze cokoliv :D
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“