Co koupit místo Frontery? (jako bonus fekální diskuze)
- farmář
- Moderátor
Re: Co koupit místo Frontery? (jako bonus fekální diskuze)
uáááááááá 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- MMS
- Začínající diskutér
Tak na tohle na sousedním fóri panuje že to žere 20-25l nafty. Měl jsem zálusk na stejného, ale info o spotřebě me odradilo. je pravdou že ten názor šel z lidí co ho neměli. Nemáš nějaké bližší a spolehlivější info o spotřebe?kresta píše:co takhle Chevrolet Silverado6,5 turbodiesel 4x2 1998 prej motor bomba
táhne jako blázen a nežere
legenda :Frontera 2.2. dlouhá leštěnka LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
- MMS
- Začínající diskutér
Cenový limit 100-120.000farmář píše:nedal jsi cenovej limit, tak je to o ničem. Nissan vůbec, na to zapomeň, jeho motory Renault co jim prdaly kliky a hnijou durch, že to ani Ducato nemá. Campo je náhodou Janeši super,ale vyhni se komplikacím s rámem, jenž evidentně není vyráběn pro naše podnebí ale někam k moři.
Zmínil jsi tam Toyotu pickup a do té tvrdé jdi. Už jejich 2,4D je spolehlivej dříč, ISUZU a TOYOTA téhle kategorii dost s přehledem vedou.
Nejmenoval jsi Ford Ranger, počáteční tvrzení že je to žebřiňák myslím nahradily tvrzení že je dobrej, tak nevím. Každopádně ta Toyota je super, jezdil jsem kdysi chviličku s VW Taro (to samý prodávaný v německu kvůli clům jako folcík) a pak jsem na novejší model koukal u známého, kterej je víc jak spokojenej a to je týpek co mu ani ochcávka nestačila tak si vzal Superb.
Mazdu vypust, prodalo se jich tu pár. Osobně bych tvrdě šel do výše řečené Toyotky. Model s nádechem na haupně, 2,4D by mě stačilo.
Emeriky jsou moc fajn, Silverado je boží, ale asi dost zbytečný. Pokud netaháš jedenáctimetrovou jachtu k moři.
Mít půl mega na auto jdu do Tundry!
U L200 magnum mi je jen líto že se záměrem na co bude auto sloužit mi příde že ho zlupluju a on je hoodně hezkej a pořád se pohybuje nad 150 a to nechci dát. (za tím)
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
- MMS
- Začínající diskutér
Tak u Hiluxu nevím jak s dílama... myslím servis. Ranger je asi nad rámec finnancí. Zeptám se proč ne starší L200? Defendr málo kdo umý servisovat (alespoň tady v Praha-okolí) nebo se do toho nikomu nechce.
Dobrá... Mazdu jsem vyloučil, je jich málo a nikdo moc o nich neví tak že to tak bude i se servisem, i když prí Mazda je Ranger... ?
Hnissan teda taky ne? To zůstáva L200, Možná to Silverádo (jestli by to míň žralo), nebo Hilux... Kurňa těch možností moc neni. No na druhý straně o tohle mi přesně šlo. Vyloučit nesmysli a zaměřit se na 2 druhy. Jinak bude pravdu jen pro 2, vzádu max pes na krátke trasy.
Dobrá... Mazdu jsem vyloučil, je jich málo a nikdo moc o nich neví tak že to tak bude i se servisem, i když prí Mazda je Ranger... ?
Hnissan teda taky ne? To zůstáva L200, Možná to Silverádo (jestli by to míň žralo), nebo Hilux... Kurňa těch možností moc neni. No na druhý straně o tohle mi přesně šlo. Vyloučit nesmysli a zaměřit se na 2 druhy. Jinak bude pravdu jen pro 2, vzádu max pes na krátke trasy.
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
- MMS
- Začínající diskutér
Tak... kouknul jsem na novější Campa... a není to taková hrůza. Naopak... ale nevím jestli je to jen fotkamaale přijde mi že je hrozně nízkej, že tá průjezdnost terénem moc není (alespoň to tak vypadá) Přijde mi jak Dacia pick up. Nemáte někdo parametry když je to v základu originál nezvedaný?
jasně že by se to pak zvedlo co to půjde...
jasně že by se to pak zvedlo co to půjde...
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
- MMS
- Začínající diskutér
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
- farmář
- Moderátor
fotku máš starýho modelu na ten už kašli,i doba jde dál. Link je na novej, zkoukni rám a bacha na gumoasfaltový nátěry, pod nima to hnije fest. Sportcab hnije méně to je fact, ten problém je hlavně u verze crew. (4dv.) Hillux je asi drahej,stará myš hranatá je veterán klidně zhuntuj bublinu novou
Nissana koupíš kolem kila byly tuhle na netudva zelený , bál bych se toho motoru ale pravda je že ty roky ho snad ještě nemají mít poruchovej, snad -to praskání klik, jinak je v pohodě. Pokud ti neva díry jak pěst ve dvěřích nebo nárazníku jdi do něj. Tedy byly zelený a červený na netu, ty zelený snad vypadaly zdravěji. Vozidlo je to skvělé.
Ta Toya je věc výdrže,ale kdo jí dával na prdel kurvil motor, lidi pořád nechápou rozdíl mezi dodávkovým dieselem a Porsche.
ale to je asi všude stejné. Def z toho všeho má nejterénější podvozek, podle mne, hlavně systém uzávěr.Přeci jen je to vojenské auto.
Mazda není Ranger, co jsem na ně koukal.Ale pickup se v Evropě nabízí fakt jen jako doplněk sortimentu pouhý, bych si troufl tvrdit.
Asi takhle.....zkoukni si ty Nissany, nejlépe osobně, kdybys stejně starou potkal Toyotu jdi do ní a pokud by tě to nenadchlo a našel jsi Campo s zdravým rámem, pro tebe je určitělepší 4místnej sportcab s lavicí vzadu, tak můžeš skončit u něj a bude taky dobře
Ta Toya je věc výdrže,ale kdo jí dával na prdel kurvil motor, lidi pořád nechápou rozdíl mezi dodávkovým dieselem a Porsche.
Mazda není Ranger, co jsem na ně koukal.Ale pickup se v Evropě nabízí fakt jen jako doplněk sortimentu pouhý, bych si troufl tvrdit.
Asi takhle.....zkoukni si ty Nissany, nejlépe osobně, kdybys stejně starou potkal Toyotu jdi do ní a pokud by tě to nenadchlo a našel jsi Campo s zdravým rámem, pro tebe je určitělepší 4místnej sportcab s lavicí vzadu, tak můžeš skončit u něj a bude taky dobře
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- MMS
- Začínající diskutér
supr... Akorát jak je to u Campa s tou výškou... (myslím u těch novějších) jak jsem uváděl link... Přijde mi nízkej jak dacie 
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
- farmář
- Moderátor
to se ti zdá. Jeho určení zde je pracovní auto, se zvýšenou průchodností terénem. V podstatě rybáři EON ČEZ atd. , polní cesty, louky les. Na to stačí i tak jak je.
Když si dozadu dáš houpačku a vpředu ho přitáhneš, budeš vysoko jak konkurence. Ovšem za stejnou cenu jako oni...tvrdší podvozek.Nezvyšované Campo jezdí po silnici jako osobák a mimo ní úplně skvěle. Nezapomeň na nesnižované gumy. To dá taky pár cm dolů, když někdo dá dodávkové nebo tak, hned to klesne. Takže plnej profil. Nesnažit se dávat víc jak 235 šířku, stačí to a vypadá to dobře, velká kola pro něj nejsou dobré řešení, jen větší záhul pro motor a převodovku,ale průchodnost terénem se nezlepší.
Houpačka vzadu není takové zlo,ale zvedání předku dotažením torze jo. Tam by to chtělo spíš podložku tlumiče. Osobně se k ní blížím, jinak jsem dost nakloněn zelený spustit na původní výšku. Vůbec to nevyužiju. Originální nastavení je vážně pohodlné a dostačující.
Na machrování je tu F350 a ten Chevy
tohle je vážně odolnej dělník, ne machrovské auto. A Dacie je mnohem nižší!
ps: dyť víš, že dobrej mezikus se i s fáčkem dostane tam, kam jiní choděj pěšky
Když si dozadu dáš houpačku a vpředu ho přitáhneš, budeš vysoko jak konkurence. Ovšem za stejnou cenu jako oni...tvrdší podvozek.Nezvyšované Campo jezdí po silnici jako osobák a mimo ní úplně skvěle. Nezapomeň na nesnižované gumy. To dá taky pár cm dolů, když někdo dá dodávkové nebo tak, hned to klesne. Takže plnej profil. Nesnažit se dávat víc jak 235 šířku, stačí to a vypadá to dobře, velká kola pro něj nejsou dobré řešení, jen větší záhul pro motor a převodovku,ale průchodnost terénem se nezlepší.
Houpačka vzadu není takové zlo,ale zvedání předku dotažením torze jo. Tam by to chtělo spíš podložku tlumiče. Osobně se k ní blížím, jinak jsem dost nakloněn zelený spustit na původní výšku. Vůbec to nevyužiju. Originální nastavení je vážně pohodlné a dostačující.
Na machrování je tu F350 a ten Chevy
ps: dyť víš, že dobrej mezikus se i s fáčkem dostane tam, kam jiní choděj pěšky
- MMS
- Začínající diskutér
Tak jsem tady zas....
Dotaz na Krestu: nevíš něco o té spotřebě Silveráda?
A jinak co spotřeba Campa. Třeba u Hiluxu kluci uvádějí 10 - 11l
Nissan taky kolem 10l
L 200 uvádějí u TD 8,5
Jasne že ne v terénu a prázdnej.
Nissan taky kolem 10l
L 200 uvádějí u TD 8,5
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
- farmář
- Moderátor
bez turba jezdím 7,5 kombinovanej provoz plus pojížďky po farmě, turbo o půl až litr víc. Dálky klesá na 6,5 v pohodě, s 2tunami na kouli deset.
- kresta
- Ultra diskutér
- Kontaktovat uživatele:
ta spotřeba je blbostMMS píše:Tak na tohle na sousedním fóri panuje že to žere 20-25l nafty. Měl jsem zálusk na stejného, ale info o spotřebě me odradilo. je pravdou že ten názor šel z lidí co ho neměli. Nemáš nějaké bližší a spolehlivější info o spotřebe?kresta píše:co takhle Chevrolet Silverado6,5 turbodiesel 4x2 1998 prej motor bomba
táhne jako blázen a nežere
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
- MMS
- Začínající diskutér
kurňa... zítra mu cinknu...
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
- Žanek
- Super diskutér
U Mišáka L 200 je spotřeba taky okolo 10 L. Na Těch 8,5 zapomeň.MMS píše:Tak jsem tady zas....![]()
Nissan taky kolem 10l
L 200 uvádějí u TD 8,5
- farmář
- Moderátor
tak co má ještě na prodej ? co ? už jsi mu cinknul???