Plecháče na zimu 16"
- Jan Fried
- Začínající diskutér
Plecháče na zimu 16"
Zdravím všechny a žádám o radu, kde bych mohl sehnat starší plech. disky 7x16 na Béčko. Koupil jsem starší pneu na zimu a nemám je na co obout. Podal jsem inzeráty a ptám se kudy chodím, ale nějak se nemohu chytit. Vím, že je dost pozdě, ale já už je honím delší dobu...... Pomůžete?
Čaudy-krátké béčko 99/2.2 dTi 85 kW/X22DTH/automat
-
merlin
plecháče
Čaudy Honzo,asi tě nepotěším,řeším to taky volal jsem všude možně,pročítal inzeráty a inzertní servry a jediné čeho jsem se dopátral,tak na http://www.superkola mají starší plecháče za 2000 za kus!!! opravdu za kus! šílený
jinak pokud budeš hledat,tak stejný rozteče šroubů má i NISSAN patrol II a Ford maverick.Kdyby se ti zadařilo a bylo toho víc,dej echo! Merlin 
-
Brytt cz
- Začínající diskutér
Re: plecháče
Můj kámoš prodává plecháče z patrola za 1200,- za kus. Jestli by byl zájem pokusím se je nafotit. Zkoušel jsem je na mé Béčko a pasujou.merlin píše:Čaudy Honzo,asi tě nepotěším,řeším to taky volal jsem všude možně,pročítal inzeráty a inzertní servry a jediné čeho jsem se dopátral,tak na http://www.superkola mají starší plecháče za 2000 za kus!!! opravdu za kus! šílenýjinak pokud budeš hledat,tak stejný rozteče šroubů má i NISSAN patrol II a Ford maverick.Kdyby se ti zadařilo a bylo toho víc,dej echo! Merlin
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Plecháče z Nissana pasujou, mám je taky. Stejná je strředová díra i rozteče šroubů.Já je sehnal za 700 kč kus v Opavě u těch borců co prodávají ojeté gumy.
Naposledy upravil(a) Franta44 dne 31 led 2007 22:50, celkem upraveno 2 x.
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
merlin
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
plecháče na zimu
Čau,plechy na Bčko jsem viděl tady v CB u jednoho týpka,ale už je to 2-3 měsíce zpátky,zkusim se zítra optat a pak vim,že je měl v jednom bazaru gum a disků za Prahou,ale nevím teď přesně směr,Kladno,Ml.Boleslav,tam někam nahoru,ale má každej tejden inzeráty v Autoanonci,s fotem obr plac a regály s gumama,tak to zkus,jinak nevim,V
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele: