Vejce na čelním skle a jiné HOAXy

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
farmář
Moderátor

Re: POZOR!!,vraj je to pravda

Příspěvek od farmář »

Jak zavolat na policii, když jsme už staří a pomalu se pohybujeme.Jirka Klapal, již starší pán, ze Zdic, si šel večer lehnout, když mu jehomanželka povídá, Jirko, v kůlně se svítí.Asi jsi tam nechal světlo!Jirka z ložnice vidí, že má pravdu a chce jít zhasnout.Vidí ale i, že, jsou tam vlastně zloději a že mu kradou věci.Zavolal s tím na policii, kde se zeptali, zda má někoho i v baráku.Jirka řekl, že ne, že ale někdo vykrádá jeho kůlnu.Policista na druhé straně řekl, nemáme teď momentálně nikoho, kdo by k vámteď mohl přijet.Zamkněte si barák, a někdo přijede, až ho budeme mít.Jirka řekl dobře. Sedl si a napočítal do třiceti.A pak znovu zavolal na policii:"Dobrý večer, před chvilkou jsem volal, že mám v kůlně zloděje.Už se o to nestarejte, já jsem je oba zastřelil" a zavěsil.Během tří minut smykem přijela tři auta plná policistů, nad hlavou sezastavila helikoptéra, v závěsu jela sanitka. Zloděje chytli při činu ahned je zatkli! Náčelník říká Jirkovi:"Já jsem myslel, že jste říkal, že jste je zastřelil?!"Jirka říká náčelníkovi:"Já jsem zas myslel, že jste říkali, že nikoho nemáte!"Skutečně se stalo.Závěr? Nevyplácí se nasrat staré lidi.

došlo mejlem.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
majo
Moderátor

Příspěvek od majo »

:lol: Dobré! Mne sa týmto "prípadom" zase potvrdzuje to,že v dnešnej dobe je bežný slušný človek menej chránený,ako zločinec! Kým sa jednalo o poškodenie dôchodcu,tak nebol zo strany polície záujem mu pomôcť,ale ak sa jednalo o ublíženie zlodejovi dôchodcom,tak polícia hneď konala,aby dôchodcu poriešila! Trochu som to zveličil kvôli pochopeniu. Je veľa takých situácii v živote,v ktorích sa to potvrdzuje! :roll:
Opel frontera 2,2DTI r.v.99 /5-dv
Nissan patrol 2,8 D r.v.89 /3-dv -španiel
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

ano, kdo se bude honit se zlodějem, když pak jeho právník ze škody udělá přestupek? Ale ty se s ním budeš dva na dva honit, ještě po něm nedejbože střelíš a zavřou tebe, dyk nebyl ozbrojenej.Nebo bude a tebe nebo kolegu či oba odvezou havrani. Vono je to totiž o tom, že ty je chytneš a ti dva šmejdi budou za dvě hodiny z cely venku, protože ti na takové slušné občany nikdo nedá zadržení do soudu a jo, můžeš je tam mít až dva dny ale budeš jim muset podstrojovat, chodit do restauračky pro žrádlo a furt je venčit na hajzl atd, ona CPZ na služebně je spíš čekárna než nějakej arest. To je ten důvod.
Tak když nešlo o život,nešlo o nic, podle nich. Mě se tenhle přístup děsně líbí, už nejezděte, už jsem oba zastřelil. :lol:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
fronterman
Začínající diskutér

Příspěvek od fronterman »

Vokoun píše:
MMS píše:..jo a já nevozím nic... jen sebe :mrgreen:
No, když si tě matně vybavím z Ředhoště tak myslím, že ani sebou nic nepotřebuješ při tvé postavě :!: :lol:
Ja ho teda nepoznám, ale ak je na avatare MMS, tak sa ani nečudujem. Určite má na ruky zbrojný pas :grin:
10 rokov a 4 mesiace Opel frontera B 2,2DTi, teraz Suzuki Grand Vitara 3,2 V6
kresta
Ultra diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kresta »

to byla doba něž to někdo vozkoušel :) koukámže s tim přišli skoro po roce :shock:
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Vejce sou drahý, na takovýhle experimenty nikdo prachy nemá.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
John Cleese
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od John Cleese »

Škoda vajec na tyhle hoaxy. To je jako ta zpráva ve stylu "dnes ráno ve tři bude Mars velkej jako dveře vod chlíva protože bude nad lesem u Žatce" - z těch lidí, co v noci v pižamu lezli po dvoře neměl užitek ani pisatel týhle kraviny. :roll:
My hovercraft is full of eels!
majo
Moderátor

Re: Vejce na čelním skle a jiné HOAXy

Příspěvek od majo »

:lol: Chápem.. . Vedel som,že to takto dopadne! :lol: Naše jediné právo využité! :lol: .. už mlčím! :lol: Ideme na technické veci, radšej! :wink: A bude aj puntík? :oops:
Opel frontera 2,2DTI r.v.99 /5-dv
Nissan patrol 2,8 D r.v.89 /3-dv -španiel
Slaava
Moderátor

Re: Vejce na čelním skle a jiné HOAXy

Příspěvek od Slaava »

Ne, bez puntíku. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“