Prosím o radu, jakou koupit Fronteru.
-
Trpaslik
Frontera vs. Sportage
Ahoj,
mel jste nekdo moznost porovnat v realu a delsi dobu Fronteru s Kia Sportage? Toto jsou u me asi zatim dva vitezove ale nevim jak se rozhodnout. Diky.
Dik. Mila Plzen
mel jste nekdo moznost porovnat v realu a delsi dobu Fronteru s Kia Sportage? Toto jsou u me asi zatim dva vitezove ale nevim jak se rozhodnout. Diky.
Dik. Mila Plzen
-
Návštěvník
-
Nacelnik
koupe nove
Ahoj vsichni
Pracuju dost v terenu a zatim uzivam (kurvim) Felicii. No mam take chut na Fronteru a to na kratkou. Jiz delsi dobu vas sleduju (tajne)
, a dokonce sem vtom jiz i sedel.
Ale pozor na bazary. Pokud srovnate ceny, jsou casto nesrovnatelne.
Take pozor na gumy, co jsem zatim videl v bazarech melo galusky, to znamena dos silnou investici navic - a kort pred zimou (zda se mi, ze to snad prezouvaj).
Take auta v cesku jsou dost ojeta (myslim stav km).
Pro info doporucuju:
http://www.mobile.de
http://www.autoscout24.de
http://www.webmobil24.com
jde vetsinou o nemecko
Pokud mate podobne typy dejte mi vedet.
A jeden dotaz na zaver.
U lad se da dat LPG zespoda pod zadni cast vozu. Neslo by to i u kratke frontery. je mi lito placu v zav. prostoru, a dlouhou nechci kuli tomu, ze jezdim sam.
Pracuju dost v terenu a zatim uzivam (kurvim) Felicii. No mam take chut na Fronteru a to na kratkou. Jiz delsi dobu vas sleduju (tajne)
Ale pozor na bazary. Pokud srovnate ceny, jsou casto nesrovnatelne.
Take pozor na gumy, co jsem zatim videl v bazarech melo galusky, to znamena dos silnou investici navic - a kort pred zimou (zda se mi, ze to snad prezouvaj).
Take auta v cesku jsou dost ojeta (myslim stav km).
Pro info doporucuju:
http://www.mobile.de
http://www.autoscout24.de
http://www.webmobil24.com
jde vetsinou o nemecko
Pokud mate podobne typy dejte mi vedet.
A jeden dotaz na zaver.
U lad se da dat LPG zespoda pod zadni cast vozu. Neslo by to i u kratke frontery. je mi lito placu v zav. prostoru, a dlouhou nechci kuli tomu, ze jezdim sam.
-
Nacelnik
zdravim
Az ted jsem pochopil, ze zdrave jadro je vetsinou z Moravy.
Ja se nachazim v Ol.
Zde fakt moc velkej vyber neni.
Neznate nekoho kdo by to byl schopen pripadne dovezt.
Myslim nekoho solidniho spolehliveho a levneho.
(ja vim, ze to byla pouze Bozena Nemcova a ta jiz jak znamo neni mezi nama) - ale co gdyby.
Oslovil jsem dve firmy co do toho delaj a jejich pristup je uzasnej. Po kontaktu ani neodpovedeli. Take bych se chtel mit tak, ze posilam kuncafty do p.dele.
Az ted jsem pochopil, ze zdrave jadro je vetsinou z Moravy.
Ja se nachazim v Ol.
Zde fakt moc velkej vyber neni.
Neznate nekoho kdo by to byl schopen pripadne dovezt.
Myslim nekoho solidniho spolehliveho a levneho.
(ja vim, ze to byla pouze Bozena Nemcova a ta jiz jak znamo neni mezi nama) - ale co gdyby.
Oslovil jsem dve firmy co do toho delaj a jejich pristup je uzasnej. Po kontaktu ani neodpovedeli. Take bych se chtel mit tak, ze posilam kuncafty do p.dele.
- Martin Dudík
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Znám! Jedná se o chlapíka, kterej mi před rokem dovezl Fronteru z Německa. Možná bych ještě někde vyhrabal jeho telefon. Je z Brna a jednání s ním bylo bezproblémové. Zřejmě s někým v německu spolupracuje, protože mi mailem poslal nejdříve nabídku (chvilku trvalo, než ji sehnal) a po odsouhlasení se tam vydal. Mělo to jen malou chybičku. Psal že to bude mít ABS a nemělo, jenže tenkrát jsem to sám nějak zazdil, tak jsem mu to už nereklamoval. Naopak zase na reklamaci nefunkční klimatizace reagoval slevou.
Důďa
Frontera A 1998, 2,2i 16v.
... hledáš cíl a směr svý ztracený cesty bude to krutej boj, čekaj tě hromy a blesky
Ref: na konci motor přestane vít a duše najde svůj klid...
Frontera A 1998, 2,2i 16v.
... hledáš cíl a směr svý ztracený cesty bude to krutej boj, čekaj tě hromy a blesky
Ref: na konci motor přestane vít a duše najde svůj klid...
-
Mystique*
Re: Barva
Myslis tu Petrol zelenou ktera se meni do fialove?Slaava píše:Barva byla to poslední, co jsem si mohl vybírat, tak na mě zbyla šedostříbrná, kterou sem nechtěl. Toužil sem po petrol zelený. Asi si na kastli nechám vyrůst mech a lišejník...
Jestli jo, tak tu ja mam na svym Opliku, moc krasna barva :-)
(to je jen takova provokace :-) )
Jinak diky za odkaz, uz to tady procitam a musim rict, ze oproti Lence se me libi prave Frontera A :-) No nic, du studovat dal, diky :-)
- Slaava
- Moderátor
Zelená barva
To je ta barva měňavá nebo to časem bledne?
S áčkama ti tady poradíme více, jen se ptej...
-
Návštěvník
Re: Zelená barva
Barva je menava a casem vubec nebledne :-) Kdyz se na ni divas primo, tak je zelena, ale v mistech, kde se "lame svetlo" prechazi do krasne fialove :-)Slaava píše:To je ta barva měňavá nebo to časem bledne?![]()
Mrkni sem, i kdyz nevim, jestli to pujde videt :-)
http://www.mystiquev6.wz.cz/images/Kloggie.htm
btw: odkud jsi? Muzu privezt ukazat a aji bych ti rovnou omrknul auto :-)
- Slaava
- Moderátor
Barva good!
Barva je to fajn, na moje blbý poznámky nedej. Jsem z Č. Budějovic, moje auto bude spíš fungovat jako odstrašující příklad...
-
Jarek
Dotaz na Slaavu
ahoj,prosím tě,autobazar České Vrbné..byla tam modrozelená fronterka,2.2 16V.r.v.95...nahodou nevíš o ni nic bližšího,je to asi 3 neděle co jsem ji koupil,jsem z ní nadšený,mazal jsem pro ni z brna a je moc pěkná
,ale nemám žádné zkušenosti...a občas mě jíma hrůza z nějakých zvuků a pazvuků,jen jestlis o ni něco naslyšel ?? díky Jarek
a ještě dotaz..nějak jsem nepochopil ten rozdíl mezi A a B.....
a v kterých letech probíhaly různé inovace,třeba podvozku atd.
...děkuju
a ještě dotaz..nějak jsem nepochopil ten rozdíl mezi A a B.....
a v kterých letech probíhaly různé inovace,třeba podvozku atd.
...děkuju
- Slaava
- Moderátor
České Vrbné
Měl ses ozvat, šel bych na ni s tebou. Pokud není viditelně po policajtech nebo nemá "tříloukoťový" liťáky a poměrně dost vohnilej rám, tak ji asi neznám. Modelová řada A se vyráběla od roku 1991 do roku 1998, zásasadní změny přišly v letech 1995 (novej podvozek) a 1997 (novej interiér), motory se střídaly jak v těchto rocích, tak průběžně. Modelová řada B (jinej podvozek, jiná kastle, kulatější, zkrátka jiný auto - poznáš ji podle "průduchů" v zadních plasových světlech) se začala vyrábět v roce 1998 a výroba byla ukončena v roce 2003. Teoreticky by si měl mít vzadu vinutý pružiny, rezervu na dveřích do strany (?).
- Kondor
- Site Admin
- Bydliště: Blansko, Jihomoravský kraj; FRONTERA 3.2i V6, AUT, už je zvýšená, ostatní zatím základ ...
- Kontaktovat uživatele:
To Jarek:
Pokud bude nějaký problém a jestli jsem to dobře četl, můžeš se domluvit s Nimrodem a se mnou a dát ji k nám do "servisu" na kouknutí a případnou radu či opravu.
Pokud bude nějaký problém a jestli jsem to dobře četl, můžeš se domluvit s Nimrodem a se mnou a dát ji k nám do "servisu" na kouknutí a případnou radu či opravu.
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
-
Lenka
- Začínající diskutér
Ahojte všichni. Kýžený čas se přiblížil, ve středu bych měla obdržet poslední chybějící finance za prodej vozu a hurá do hledání Frontery. Jsem trochu na vážkách, na německých serverech se dá sehnat do 10000,- EUR, zatímco u nás stejný rok výroba a výbava i za 350000,-. Nevím, zda-li se nám vyplatí si jí přivézt, když s tím nemáme pražádné zkušenosti a známí, kteří se tímto zabývají nejsou zrovna seriozní a navíc si myslím, že o fronterách ví pěknou prdlačku. Na druhou stranu, kdybychom jí sehnali tady, zase se nabízely některé dobré duše vypomoci s kontrolou, zda se nejedná o nějaký střep. Máte někdo dobré zkušenosti s dovozem a jak na to? Aby nás dovoz nevyšel na spoustu peněz.... navíc ta němčina....