Čepy ramen a řízení jaká značka?
-
bedna
- Diskuzní Nováček
Čepy ramen a řízení jaká značka?
Čau kluci!
Tak jsem zdárně zaplatil poslední splátku a od tohoto měsíce je Frontera celá má.No a tak dlouho odkládané měnění kuláků,připadlo na řadu až teď.No a protože se mi zdá,že i čepy ramen by zasloužili vyměnit tak chci to udělat komplet i s vnitřními čepy řízení.Jen vás chci požádat pánové o radu ohledně značky čepů.Tohle jsou snad jediný náhradní díly u kterých je tak velkej výběr.
Jeden mechanik radí TRW a druhý MOOG no a když jsem šel do obchodu tak mě samozřejmě doporučili co měli pět let na skladě nějaký FEBI,ale ty jsem nevzal už jen kvůli tomu datumu.
Tak chlapi prosím poradte TRW nebo MOOG.
Tak jsem zdárně zaplatil poslední splátku a od tohoto měsíce je Frontera celá má.No a tak dlouho odkládané měnění kuláků,připadlo na řadu až teď.No a protože se mi zdá,že i čepy ramen by zasloužili vyměnit tak chci to udělat komplet i s vnitřními čepy řízení.Jen vás chci požádat pánové o radu ohledně značky čepů.Tohle jsou snad jediný náhradní díly u kterých je tak velkej výběr.
Jeden mechanik radí TRW a druhý MOOG no a když jsem šel do obchodu tak mě samozřejmě doporučili co měli pět let na skladě nějaký FEBI,ale ty jsem nevzal už jen kvůli tomu datumu.
Tak chlapi prosím poradte TRW nebo MOOG.
2.2 benzin 97 rok
Neopravuj nic z nudy,pak nebudeš stíhat spravovat.
-
habik.b
Re: Čepy ramen a řízení jaká značka?
V podstatě je to na tobě, TRW i FeBi jsou kvalitní výrobci (toho datumu výroby bych se nebál, tomu čepu se nic nestane když nejezdí
). Moog nemůžu soudit, zkušenost s nimi nemám. Jinak co mám vyzkoušené jako asi zatím největší držák, tak je Lemforder
Frontera Sport 2.0 c20ne
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Co se čepů na přední nápravě týče používáme to nejlevnější a hlavně co je skladem. Rozhodnutí je na tobě.
-
bedna
- Diskuzní Nováček
Kluci díky.
Mě šlo hlavně jestli nejsou některý výrobci schopni vyrábět čepy na jednu sezónu.Třeba u výfuku jsem vzal, přesně jak píšeš, co bylo na skladě od firmy bosal za rok znovu propálenej.Takovej papír jsem už dlouho neviděl.
Mě šlo hlavně jestli nejsou některý výrobci schopni vyrábět čepy na jednu sezónu.Třeba u výfuku jsem vzal, přesně jak píšeš, co bylo na skladě od firmy bosal za rok znovu propálenej.Takovej papír jsem už dlouho neviděl.
2.2 benzin 97 rok
- farmář
- Moderátor
bosal má krásný logo ale ty plechy, to je bída
u čepů se moc nesekneš, osobně jsem vzal co bylo. Máte tak autobenex? zeptej se tam. Jinak doufám že umíš nakupovat díly.....za prvé se zeptej na cenu u všech dodavatelů, za druhé na dílně kde ti to budou dělat. Pokud sami berou ve velkém, jsou schopni jít ještě níž. Proto nemají rádi když jim někdo nosí drahé věci odjinud.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
kout.jk
- Super diskutér
moog, twr, i febi jsou podle mě úplně v pohodě. Snad jen ze starline mám takovej pocit, že je neberu
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
- kresta
- Ultra diskutér
- Kontaktovat uživatele:
mam na autě od moogukout.jk píše:moog, twr, i febi jsou podle mě úplně v pohodě. Snad jen ze starline mám takovej pocit, že je neberu
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
-
bedna
- Diskuzní Nováček
Jo,jo kluci ještě jednou díky.Právě,že nejlevněji mě přijdou ty MOOGy,ale nikdo ze známejch nemá s nima žádný velký zkušunosti.A tak pokud budou mít v kelly všechny nakoupím tam ty moogy.
Ještě jednou díky ulehčili jste mi rozhodnutí.
Ještě jednou díky ulehčili jste mi rozhodnutí.
2.2 benzin 97 rok