Rozměr disku

Vše co se bude týkat pneumatik, protektorů a disků. Rozměry, huštění, vzorky, údržba, doporučení, atd. Všechny modifikace Frontera.
Odpovědět
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Rozměr disku

Příspěvek od Franta44 »

Dneska jsem měřil originál 16" béčkové elektrony, šířku ET atd.,jelikož tam budu dávat jiné tak jsem řešil co se tam vejde.Ale co mě zarazilo je že šířka disku je udávaná v palcích jestli se nepletu. Na discích je napsáno 7J x 16 , což znamená že by měli být široké 7 " což se rovná 17,78 cm, ale ve skutečnosti ten disk je široký 20,3 cm což se rovná 8" .Tak teď nevím jaké disky tam vlastně máme ? 7" nebo 8" ????? :roll: :roll: :roll:
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
STATUS68
Diskuzní Nováček

Re: Rozměr disku

Příspěvek od STATUS68 »

Franta píše:Dneska jsem měřil originál 16" béčkové elektrony, šířku ET atd.,jelikož tam budu dávat jiné tak jsem řešil co se tam vejde.Ale co mě zarazilo je že šířka disku je udávaná v palcích jestli se nepletu. Na discích je napsáno 7J x 16 , což znamená že by měli být široké 7 " což se rovná 17,78 cm, ale ve skutečnosti ten disk je široký 20,3 cm což se rovná 8" .Tak teď nevím jaké disky tam vlastně máme ? 7" nebo 8" ????? :roll: :roll: :roll:
Už som tu raz vkladal obrázky,ako sú značené disky a ako a kde sa merajú jednotlivé rozmery disku. Ale za boha to sem neviem dostať znova. Pozri si príspevok "disky na B" v tejto sekcii...
Frontera-B Limited 2,2DTI X22DTH automat
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: Rozměr disku

Příspěvek od Franta44 »

Tak jsem to našel, já mám zase jiný obrázek a tam je že se šířka ráfku měří jako celá šířka a na tom obrázku co jsi tam dal ty je,že se to měří jako vnitřní rozměr.Tak to asi bude. Díky.
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
Odpovědět

Zpět na „PNEUMATIKY“