Jen tak pro zasmání. Aď žijí bazary...

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
DJ.Tom
Pokročilý diskutér

Jen tak pro zasmání. Aď žijí bazary...

Příspěvek od DJ.Tom »

V pátek jsem našel na Auto EXTRA krásnou třídvéřkovou Bčkovou fronterku tož to si říkám dobrá cena 168 tisíc a 150 najeto. Kámoš jednu sháněl, tak nadšeně přikývl a šli jsme se podívat..zvenku opravdu krásná. Dodám že po telefonu nám bylo řečeno dokonalý stav na ta léta. No po otevření jsme se začali děsit.
Vyrvaný displej s počítadlem na palubce.. proč asi, zcela ohoblovanej volant a pedály no najeto tak 300 minimálně, no takkoukáme dál třeba slevěj.. nešla odpojit 4kolka ani po couvání ani po zahřátí cuknutí nic, říkám si aha hm jak sem to auto vůbec dostali.. No tak zapínáme klimatizaci ozve se rána v motoru hmm pěkný samozřejmě kompresor nepřipnul jen to hrklo a klima nic, serviska samo nebyla, vůle na čepech jako prase motor docela řval.
No říkáme si tak když nám to daj za cenu vraku tak to třeba dáme dhromady. Upozornili jsme na závady dali jim telefon. Ted mi volali.. řežu se smíchy, nabídli slevu 10 tisíc říkám hm.. :o) No nekupte to Ad žije vrakoviště auto Extra... :wink:
AUTOELEKTRO bokovka PRAHA diagnostika Opel, VW koncern 777 21 30 21

Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Teď přechodně Renault Laguna 1,8i držící silou vůle
Slaava
Moderátor

Zvěř

Příspěvek od Slaava »

To se teda plácli přes kapsu :lol:

Svoji identifikační fotku máš teda zvěrskou! Blízká setkání třetího druhu!!! :!:
Rosta

Příspěvek od Rosta »

...no jo, bazarova klasika. Ani me to neprekvapuje.
DJ.Tom
Pokročilý diskutér

Příspěvek od DJ.Tom »

a stejně mi to svítí i v modrý :o)

Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Slaava
Moderátor

Kokoti

Příspěvek od Slaava »

Rosta píše:...no jo, bazarova klasika. Ani me to neprekvapuje.
To udělali i mě v "Tripl ej" bazaru. Po delším brblání si zavolali manažera, ten přišel v kravatě ještě s jedním hulibrkem a vítězoslavně mi nabídl slevu 5.000,- Kč. Kokoti. :roll:
Slaava
Moderátor

DJ

Příspěvek od Slaava »

DJ.Tom píše:a stejně mi to svítí i v modrý :o)
Ty si hold DJ!
farmář
Moderátor

bazar není bazaar

Příspěvek od farmář »

naše bazary vyšly do třetího tisíciletí s novou ideou-zákazník je blbej a bohatej a je jich dost.Ať jim to vydrží při tomto přístupu.:o)
Taky co chcete,jsou to překupníci leckdy bez hlubších znalostí....a kdo je má snaží se šidit o to víc.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Slaava
Moderátor

Re: bazar není bazaar

Příspěvek od Slaava »

farmář píše:naše bazary vyšly do třetího tisíciletí s novou ideou-zákazník je blbej a bohatej a je jich dost.Ať jim to vydrží při tomto přístupu.:o)
Taky co chcete,jsou to překupníci leckdy bez hlubších znalostí....a kdo je má snaží se šidit o to víc.
Máš recht!
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Re: bazar není bazaar

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Slaava píše:
farmář píše:naše bazary vyšly do třetího tisíciletí s novou ideou-zákazník je blbej a bohatej a je jich dost.Ať jim to vydrží při tomto přístupu.:o)
Máš recht!
Dyž von to vždycky sákryš někdo koupí.
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
DJ.Tom
Pokročilý diskutér

Příspěvek od DJ.Tom »

kéééř by to ak bylo, j když jsem prodával minulou fronteru tak jsem jí měl 2 měsíce v bazaru Rover (ted už nexistuje) a neprodala se ak jsem i dal inzeráty do annonce a byla prodaná za dýden (volalo asi 5 lidí) 2 se přijei podívat a ten druh jí kuil, stáhnul mě sice ještě o 10 ne jsem měl v inzerátu ale i tak. Ted ty frontery šl ale oprvdu hodn dolu. Bčko z německa v uer stavu nen problém koupit za 180. Jsem zvědav kdo mi někdy kupí tu mojí kdy to tak padá tu prodám tak za 200 a to budu hodně rád. A než došetřím na hummera to si jšt počkám...

Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

DJ.Tom píše:kéééř by to ak bylo, j když jsem prodával minulou fronteru tak jsem jí měl 2 měsíce v bazaru Rover (ted už nexistuje) a neprodala se ak jsem i dal inzeráty do annonce a byla prodaná za dýden (volalo asi 5 lidí) 2 se přijei podívat a ten druh jí kuil, stáhnul mě sice ještě o 10 ne jsem měl v inzerátu ale i tak. Ted ty frontery šl ale oprvdu hodn dolu. Bčko z německa v uer stavu nen problém koupit za 180. Jsem zvědav kdo mi někdy kupí tu mojí kdy to tak padá tu prodám tak za 200 a to budu hodně rád. A než došetřím na hummera to si jšt počkám...
Jasně,trh v říši moc nesleduju,ale raději nebudu psát za kolik jsem ji získal zde,protože pokud tomu tak je,tak ze sebe nebudu dělat blba i tady na foru.Na druhou stranu,když porovnám cenu tý v EXTRA,tak to odpovídá protože Bčko v naftě normálka asi za ty prachy neseženeš.Moje měla 70 000 km i podle viditelného opotřebení ale to neznamená že to není skládanka,to já nepoznám.Všechny tyhle auťáky jsou buď bouraný,nebo umazaný kiláky,nebo obojí.Jediný co je ok,že se nekradou,ale když bude smůla tak i to.Já si ale neztěžuju,co jsem chtěl to v podstatě mám,ňáká kačka navíc nás nemůže skolit.čau.V Plzni je nádherný dlouhý modrý Bčko U Krse v Lukavici asi za 225 000.To je z venku jak když vyjede z fabriky,motor jsem neviděl ale halt je to benál a je tmavě modrá.Dá se najít na infernetu.Na bulvy je pěkná.
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“