1den propadlá STK=1 rok bez papírů !!!
- Slaava
- Moderátor
Re: Rozum
Je fajn, že ještě někdo neztrácí naději... naivko!Rosta píše:...aaaale ono to fakt nebyva mnohdy az tak tragicky. Ale jak potkas blbce, tak ses v koncich ...Slaava píše:Rosta píše:...jedine snad apelovat na rozum toho, kdo to bude posuzovat, aby pochopil situaci...:D
![]()
![]()
![]()
![]()
No na to bych v Čechách fakt nevsázel!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
:D
-
honzík
- Pokročilý diskutér
re
jak krasne sluvko - doufat !!!!
ale fakt dost votresnej zazitek
ja mel nejakej podobnej
projel jsem krizovatku na takovou tu hodne ostre cervenou oranzovou a za me se jeste namacklo plny auto mladejch policajtu ( snad horsi je jen platfusackej starej polda ) a protoze se nemohli vejit do krizovatky - namackli se mi tak za prdel ze videli datum ktery bylo tri dny propadly.............
stalo me to litr a to jsem jeste ukecal zapomenutej technicak........
ja mam stejne porad pech na takovyhle ,,speky"
h.
ale fakt dost votresnej zazitek
ja mel nejakej podobnej
projel jsem krizovatku na takovou tu hodne ostre cervenou oranzovou a za me se jeste namacklo plny auto mladejch policajtu ( snad horsi je jen platfusackej starej polda ) a protoze se nemohli vejit do krizovatky - namackli se mi tak za prdel ze videli datum ktery bylo tri dny propadly.............
stalo me to litr a to jsem jeste ukecal zapomenutej technicak........
ja mam stejne porad pech na takovyhle ,,speky"
h.
- B53
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
1den propadlá STK=1 rok bez papírů !!!
Tady Ti posílám dopis, ktrý mi poslal přítel, bývalý policajt. Možná, že bys, po dohodě s právníkem, mohl tento dopis použít jako vodítko k vyřešení tohoto problému. Tento dopis překopíruji.
Ing. Xxx Yyy V …. dne ….
Ulice xx
PSČ Město
Městská policie Město
Útvar řešení přestupků ÚCÚ MP
Ulice xx
PSČ Město
Věc: Vyjádření k Vašemu č.j. MP ÚCÚ ÚŘP – xxxxxxx
Na základě Vaší výzvy k podání vysvětlení ze dne ……… č.j. MP ÚCÚ ÚŘP – xxxxx Vám sděluji své
písemné stanovisko
Uvedené vozidlo SPZ xxxxxx typ: Značka auta vlastním a prohlašuji, že jsem s tímto vozidlem ve Vámi uvedeném termínu xxxxxxx nejel a tudíž nejsem osobou, která by se dopustila přestupku ve smyslu § 22 odst. 1 písm.d) zákona č. 200/1990 Sb.
K osobě řídící toto vozidlo uvádím, že je mi známa, ale s odkazem na § 12 odst. 3 zákona č.283/1991 Sb.o Policii České republiky a analogicky na zákon č.553/1991 Sb. a § 35 odst. 3, zákona O správním řízení č. 71/1967 Sb. využívám svého práva a odmítám k této osobě vypovídat, protože tato osoba je ve vztahu ke mě osobou blízkou, tak jak uvádí Občanský zákoník § 116 zákon č. 40/1964 Sb., bych její újmu pocítil jako sobě vlastní.
Prohlašuji, že všechny údaje výše uvedené jsou pravdivé.
S pozdravem
………………………………….
zapsal a podepsal
Ing. Xxx yyy
Hodně štěstí přeje B53
Ing. Xxx Yyy V …. dne ….
Ulice xx
PSČ Město
Městská policie Město
Útvar řešení přestupků ÚCÚ MP
Ulice xx
PSČ Město
Věc: Vyjádření k Vašemu č.j. MP ÚCÚ ÚŘP – xxxxxxx
Na základě Vaší výzvy k podání vysvětlení ze dne ……… č.j. MP ÚCÚ ÚŘP – xxxxx Vám sděluji své
písemné stanovisko
Uvedené vozidlo SPZ xxxxxx typ: Značka auta vlastním a prohlašuji, že jsem s tímto vozidlem ve Vámi uvedeném termínu xxxxxxx nejel a tudíž nejsem osobou, která by se dopustila přestupku ve smyslu § 22 odst. 1 písm.d) zákona č. 200/1990 Sb.
K osobě řídící toto vozidlo uvádím, že je mi známa, ale s odkazem na § 12 odst. 3 zákona č.283/1991 Sb.o Policii České republiky a analogicky na zákon č.553/1991 Sb. a § 35 odst. 3, zákona O správním řízení č. 71/1967 Sb. využívám svého práva a odmítám k této osobě vypovídat, protože tato osoba je ve vztahu ke mě osobou blízkou, tak jak uvádí Občanský zákoník § 116 zákon č. 40/1964 Sb., bych její újmu pocítil jako sobě vlastní.
Prohlašuji, že všechny údaje výše uvedené jsou pravdivé.
S pozdravem
………………………………….
zapsal a podepsal
Ing. Xxx yyy
Hodně štěstí přeje B53
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
STK
Ha na vyššší moc mám asi pět svědku co mě pomíhali c 23:55 vym´ĚŇOVAT PRVNÍ KOLO.
Ale neeee. Teď Vážně. To co napsal B 53, tak s tím jsem se již také setkal teď po novu u známeho co jezdí se sanitkou. Podobné prohlášení získla od nějákeadvokatní kanceláře co je zastupuje při řešení dopravních přestupku a prošlo mu to. Jelikož opravdu podle nového zákona, velice zjednodušeně řečeno, musí sdělit kdo vozidlo řídil jinak se tím vystavuje postihu jako provozovatel sám. Ovšem on sdělí kdo vozidlo řídil a dále pak využije již citovaného oprávnění. Mimochodem ten známej saniťák je také učitel autoškoly a školí profi řidiče, takže snad tomu rozumí.
-
Rosta
- Slaava
- Moderátor
Svědci jehovovi
Vyfotili si tě? Moh by si argumentovat tím, že si ve skutečnosti byl úplně někde jinde a že na to máš spoustu svědků (taky rád dosvědčím)... a oni se ve skutečnosti sjeli v autě zabaveným bílým práškem a měli halucinace, že staví auta.vojtech.kloud píše:Správně,voni mě chytli
,V
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
- farmář
- Moderátor
nebo že nás tam jelo pět a oni byli úúúpně namol a ještě hulili trávu s bůh ví čím,že?
k tomu vyhrožovali a jeden tě i sexuálně obtěžoval.Jestli to do rána neprotlačíme do Novy a CNN tak nevím kde se fláká spravedlnost... 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Hoši a hošanky :D ,takže městský ouřad nade mnou vynesl rozsudek :D ,je to dobrý,popravu ani doživotí jsem nedostal,takže za tu jízdu jsem dostal nějaký ten prima bod,ale protože se mi podařilo ještě něco málo po tom utrhnout lištu na návěsu (plast lišta za pár stovek,ale kuli pojišťovně u toho musela být PČR),tak mi to přičetli k dobru,takže jsem včera vyfásnul............6 tisíc pokuty,...........4 body ...........a na půl roku noty do čistírny,ale protože nemám nikde žádný záznam,kromě té ulouplé lišta jsem v životě neboural,tak mi je po 3 měsících vrátí.................ZMRDI ZASRANÝ!!!!!!!!!!! SKURVENEJ NOVEJ ZÁKON,BYCH ZA NĚJ NĚKOMU NEJRADŠI NAKOPAL PRDEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- farmář
- Moderátor
tím naznačuješ že do Chříče jedeš vlakem a Fronteru dáváš na špalky? s tím opatrně, jak znám místní supy tak nezaváhají!!
Jinak blahopřeji, poprava to sice není,ale přísné je to maximálně.To bych jim radši vecpal maximum bodů kdyby je chtěli.FUJ S NIMA!
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
Ještě je mám,přijde mi to písemně do 14 dnů a pak je musim do 5 dnů odevzdat,klíííííííd do Chříče jedu,ikdyby měla řídit přítelkyně :D ,ta je z toho nadšená,furt skuhrá,že jí to nechci půjčovat,tak teď bude mít možnost,ale jen chvíli,jak mi je vemou,tak jde autíko na špalky,vedle si rozložím deku,do šroubku rozeberu a zase složim,jen doufám,že nic nepoztrácím,aby mi z toho pak nevyšla Corsa 1.0
,trošíčku bude ještě pár úprav,něco málo uřežu a něco jinýho zase přivařim,aby bylo na léto do Rumunska pořádně připravený :D
-
peppeee