Nasi psici :)
-
Myšítek
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nasi psici :)
Verů, co tady děláš?! Ti nestačilo že na offroad fóru tě vyhodili?
1) tohle je fórum zaměřené na Frontery, ne na psy, tudíž nemůžeš čekat že tu někdo bude reagovat na úspěch se psem ( až na pár lidí kteří reagovali SZ).
2) uvědom si že kluky jako je Benda a další offaři které pravděpodobně myslíš vídám denně. Z těch které neznám mi gratulovali korát admini fóra.
3) s tím zdravením, neměla bys poslouchat rozhovory které se tě netýkají, pokud vím tak že fronteráci nezdraví jsem řešila s jedním offařem, tudíš nevím, proč to sem taháš!
1) tohle je fórum zaměřené na Frontery, ne na psy, tudíž nemůžeš čekat že tu někdo bude reagovat na úspěch se psem ( až na pár lidí kteří reagovali SZ).
2) uvědom si že kluky jako je Benda a další offaři které pravděpodobně myslíš vídám denně. Z těch které neznám mi gratulovali korát admini fóra.
3) s tím zdravením, neměla bys poslouchat rozhovory které se tě netýkají, pokud vím tak že fronteráci nezdraví jsem řešila s jedním offařem, tudíš nevím, proč to sem taháš!
Zatím se musím spokojit s modelem, ale časem sad bude i velká Fronterka.
- Vokoun
- Ultra diskutér
Co to tady plácášVerů píše:Nejsem ničí manželka, ani nejsem Myšítkova kamarádka, jsem jen její spolužačka. Je smutný vidět jak jí gratulují lidi z offroad fóra a ,,její oblíbení" fornteráci jí ani na fóru nejsou schopný napsat. Ale tak já vám tu vyčítám že ste ně tohle nijak nereagovali a přitom fronteráci co jsem slyšela nejsou schopní ani pozdravit, narozdíl od ostatních offařů!
To, že jsem členem tohoto fóra mě ještě nezavazuje reagovat na jakýkoliv přízpěvek, taktéž kohokoli jiného
Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
- majo
- Moderátor
Teda ja osobne neviem čo je to Verů! Je to len nejaký nik,ktorý v prvých dvoch príspevkoch na tomto fóre kritizuje ľudí ,ktorích vôbec nepozná a pritom sa neodváži ani o sebe napísať takú maličkosť: vek,bydlisko,záľuby,atď. Asi ťažko sa dá prijať kritika od niekoho,kto vlastne ani neexistuje! Tvoj pravý dôvod na tomto fóre je.....? Asi ťažko bude k tebe niekto priateľský,keď sa takto správaš! Trochu nezrelo! Ahoj! P.S. Dúfam,že nabudúce sa už budeme baviť v priateľskejšom duchu! 
Opel frontera 2,2DTI r.v.99 /5-dv
Nissan patrol 2,8 D r.v.89 /3-dv -španiel
- Slaava
- Moderátor
Tak tě tu vítáme, neznámá příjemná osobo! Proč tě mimochodem vyhodili z tamtoho fóra? Nějaký teorie mě napadaj...Verů píše:...fronteráci co jsem slyšela nejsou schopní ani pozdravit, narozdíl od ostatních offařů!
Ne, teďka vážně: zkus začít znova. Jinak klasika, která potává přispěvatele, který začínaj tímhle stylem - BAN a smazání všech příspěvků.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- myslivec
- Super diskutér
Tak jestli si tady tahle osoba bude výlévat svoje mindráky, tak krom BANU ještě střelit štětiny se solí do prdele a bude čumět

- václav
- Pokročilý diskutér
Chlapy klííd .
Jinak já psa nemám a mít asinebudu, takže do tohoto tématu nechodím jen vijímešně, ale přesto gratulace. Jinak k tomu zdravení, bliknu na každou fronteru, ať je to Áčko nebo Béčko a je fakt, že většina lidí čumí jak trubka, nechává mě to v klidu, jelikož fronter je v republice hafo a zde regystrovaných majitelů je menšina a zdravících ještě míň . Vždyť je to jedno,ne ? Hlavně že je tohle fórum. Ahojda všichni. 
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
- Slaava
- Moderátor
No já sem na tom stejně. Některý témata už podle názvu nečtu, protože vidím, že se mě netýkají...václav píše:...jinak já psa nemám a mít asinebudu, takže do tohoto tématu nechodím jen vijímešně...
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- myslivec
- Super diskutér
Tak to já teda psa mám
, je doma miláček mazlíček a v revíru ďábel

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- myslivec
- Super diskutér
- Slaava
- Moderátor
Tak teď předpokládám, že se rozjede vášnivá diskuze na téma: "kde koupil myslivec tu vanu do kufru a jestli pasuje do toho či onoho vozu". 
- Janeš Petr
- Moderátor
myšítku, trefil jsem se. verů nezklamal, je stejně ostrá, jak ta tvoje minulá kámoška, co se tu tenkrát taky registrovala 
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- majo
- Moderátor
Na tej tretej foto je ten psík, čo je v tvojom avatare na odstrel? Hmmm? On to prežil? 
Opel frontera 2,2DTI r.v.99 /5-dv
- myslivec
- Super diskutér
- václav
- Pokročilý diskutér
A tu vestu má , aby si ho na lovu nesundal........
Teď mu chybí už jen blikačka a takovej ten praporek na zadku, co vozej malý děti na kole .
Ba ne jen tě škádlím, jakpak se seznam jmenuje, líbí se mi , ale jak jsem psal výše pejska si pořizovat nebudu, i když mám zahradu a měl by kde běhat, problém je v tom že bych na něj měl málo času . Jinak já mám slabost pro českého fouska a pro vlčáka. Ahojda Václav.
Ps: jaká vana .....................
Ba ne jen tě škádlím, jakpak se seznam jmenuje, líbí se mi , ale jak jsem psal výše pejska si pořizovat nebudu, i když mám zahradu a měl by kde běhat, problém je v tom že bych na něj měl málo času . Jinak já mám slabost pro českého fouska a pro vlčáka. Ahojda Václav.
Ps: jaká vana .....................
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
- myslivec
- Super diskutér
Seznam se jmenuje Cid