pneu na dojeti či rezervu

Vše co se bude týkat pneumatik, protektorů a disků. Rozměry, huštění, vzorky, údržba, doporučení, atd. Všechny modifikace Frontera.
Slaava
Moderátor

Coffee shop

Příspěvek od Slaava »

Tak Vojta návštěvu u babičky přežil. Díly nebudou. Zbejvá ale ještě jedna použitelná guma, takže kdo má zájem o rezervu 255/75 R15 Goodyear Wrangler, má možnost. Tohodle už babička dostane! :twisted:

Mimochodem psal sem, že babička dělá v coffee schopu, ne coffee baru. Myslel sem tím krámek, kterej má skorotchýně na hrázi místního rybníka a prodávaj se tam různý zhůvěřilosti. Na dotaz tam seženeš i lehký drogy. Babička tam chodí vypomáhat.
Rosta

Re: Coffee shop

Příspěvek od Rosta »

Slaava píše:Tak Vojta návštěvu u babičky přežil. Díly nebudou. Zbejvá ale ještě jedna použitelná guma, takže kdo má zájem o rezervu 255/75 R15 Goodyear Wrangler, má možnost. Tohodle už babička dostane! :twisted:

Mimochodem psal sem, že babička dělá v coffee schopu, ne coffee baru. Myslel sem tím krámek, kterej má skorotchýně na hrázi místního rybníka a prodávaj se tam různý zhůvěřilosti. Na dotaz tam seženeš i lehký drogy. Babička tam chodí vypomáhat.
...tak pošli nějaký vzorky gandži. Nebo ještě lip: až bude sraz, tak budeš vrchni zásobitel. To bude slušnej offroad...
Slaava
Moderátor

Tráva

Příspěvek od Slaava »

Když někdo zapadne nebo zůstane viset, tak to bude brát s humorem jako nikdy :D A co teprv když to votočí na střechu :lol:
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Nazdárek,jo asi tam chodí jen vypomáhat,protože se mi nezdálo,že by měla lajnu :D,ona mi to řikala,já to blbě pochopil :D ,já myslel,že dělá v baru a ona zatím dýluje s tabletkama pod jazyk....hmmmm dobrý :D :D :D ,ale byl to kompletní servis,než jsem se vyhrabal z auta,už stála v okně a vítala mě :D ,ta jedna byla KO,a tam z těch jsem jednu vzal,ani jsem to nijak nešpekuloval,která je lepší,horší,na rezervu stačí jakákoliv,no a kdybys náhodou tu druhou nemohl prodat,tak mi ji tam nech,ta by mi pásla na ten držák na dveře,esli se teda nějak houpneš k prodeji (vzhledem k tomu,že se teď před vánoci blbě krade,lidi si moc hlídaj peněženky :( ,tak bych ho koupil asi až po vánocích :D ),páč tahle půjde na střechu,mám na to matroš,tak zítra bude výroba držáku rezervy na střechu,tak to nafotim a dám k dispozici,pokud by někdo měl zájem a pokud se držák povede,bude chycenej na hagusech,původně jsem chtěl uprostřed střechy vyvrtat díru a chytit jí do střechy dvanáctkou šroubem,ale to by bylo moc humpolácký :D,tak ji tam chytim jen desítkou :D :D :D ,V,....Slaavo Díky za gumu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slaava
Moderátor

Goooooma

Příspěvek od Slaava »

Zlatý časy krámku jsou už pryč. Vzorky bych ale moh na sraz přitáhnout.

Držák bych do konce roku snad připravil k prodeji, tak pak ti dám vědět. Další gumy jsou dle libosti k dispozici.
merlin

Příspěvek od merlin »

Ha-Slaava zjistil,že při jeho stupni obžerství musí pořídit gumy s větší nosností,tak se starých zbavuje-jak podlý a mrzký čin.Kdyby sis raději dal zámek na ledničku.Za chvíly ti nepomůžou ani ty pera z Avie :) :D :lol:
Slaava
Moderátor

Obezita

Příspěvek od Slaava »

merlin píše:Ha-Slaava zjistil,že při jeho stupni obžerství musí pořídit gumy s větší nosností,tak se starých zbavuje-jak podlý a mrzký čin.Kdyby sis raději dal zámek na ledničku.Za chvíly ti nepomůžou ani ty pera z Avie :) :D :lol:
...odhalil si mě. Musel sem shodit držák rezervy a rám aby mě to uvezlo... :cry:
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Jasan,až ho budeš mít připravenej,v klídku,pohodě,dej aFízo a určitě se nějak dohodnem,V
Odpovědět

Zpět na „PNEUMATIKY“