Seznam uživatelů
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
Seznam uživatelů
Náhodou jsem zabrousil na seznam uživatelů,hele samej kámoš,skoro všechno jim rozumím jenom čekám kdy se sem začnou srát rusáci s odkazy na chlast a matrjošky.
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Seznam uživatelů
Nezačnou se sem srát jelikož by se museli schválit. A seznam uživatelů je průběžně promazáván o tyto neschválené sráče.
- Slaava
- Moderátor
Lóšaď
...no kluci, jestli dovolíte, mám tu bajšóje matrjóšky, fakt krasivoje! A co teprv samohonka!!! Co nespílíte v nádrži vašich somochodů (lítat budou jako Niva a zvuk budou mít jak Kalašnikov), to můžete prohnat játrama. Sežraný budete jako sabáky! Objednávky pište na slaava@frontera.ru
Tak sem asi skončil. Nimrod mě vymaže a navíc jsem vyplýtval celou svoji slovní zásobu ruštiny ze základní školy. Vlastně vím ještě jedno slovo: lóšaď
Tak sem asi skončil. Nimrod mě vymaže a navíc jsem vyplýtval celou svoji slovní zásobu ruštiny ze základní školy. Vlastně vím ještě jedno slovo: lóšaď
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
samohonka
Jo,to by byla jízda,ale až potom,rychlou dvanácettrojkou na ARO vypumpovat žaludek,nebo rovnou pro černý brejle a bílou špacírku :D
- pato
- Pokročilý diskutér