Seznam uživatelů

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Seznam uživatelů

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Náhodou jsem zabrousil na seznam uživatelů,hele samej kámoš,skoro všechno jim rozumím jenom čekám kdy se sem začnou srát rusáci s odkazy na chlast a matrjošky.
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Seznam uživatelů

Příspěvek od Nimrod »

Nezačnou se sem srát jelikož by se museli schválit. A seznam uživatelů je průběžně promazáván o tyto neschválené sráče.
Slaava
Moderátor

Lóšaď

Příspěvek od Slaava »

...no kluci, jestli dovolíte, mám tu bajšóje matrjóšky, fakt krasivoje! A co teprv samohonka!!! Co nespílíte v nádrži vašich somochodů (lítat budou jako Niva a zvuk budou mít jak Kalašnikov), to můžete prohnat játrama. Sežraný budete jako sabáky! Objednávky pište na slaava@frontera.ru

Tak sem asi skončil. Nimrod mě vymaže a navíc jsem vyplýtval celou svoji slovní zásobu ruštiny ze základní školy. Vlastně vím ještě jedno slovo: lóšaď
merlin

ruština

Příspěvek od merlin »

Idi v pizdu baklán.
Kdo to přeloží je ...dobrej
Merlin :P :twisted:
Tak a teď jsem asi dovrkal i já :lol:
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Kukla lora,myška,biška,zajčik daže knižka,kubiky i mjač baraban i mašina............,sáááákra,tady aby se ještě člověk učil světovejm jazykům znova :D,no ikdyž po tý samohonce by jsme si možná skvěle pokecali i s číňanem :D :D :D ,V
merlin

Příspěvek od merlin »

A nejen pokecali šikmo by si i viděl to by byla jízda :lol:
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

samohonka

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Jo,to by byla jízda,ale až potom,rychlou dvanácettrojkou na ARO vypumpovat žaludek,nebo rovnou pro černý brejle a bílou špacírku :D
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

1203 mám,kto bude potrebovať odvoz zabezpečím,ked mu nevadí,že je na stavebné práce.Keby ste do Rumunska potrebovali sanitku požičam,vyložím aj vápno čo by som neurobil pre priatelov,Paťo-Divoch :D :lol: :D
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“