Lumír "PIP" (Opel Campo 3.1TD z roku 1994)
-
PIP
Lumír "PIP" (Opel Campo 3.1TD z roku 1994)
Zdravím všechny off-roaďáky.
Už 4 roky jsem šťastným majitelem vozu OPEL Campo 3,1 TD r.v. 1994. Ono je to tedy v podstatě celé ISUZU. Zatím jsem s autem maximálně spokojený, bude to asi tou Japonskou kvalitou. Ale je mi jasné, že případné opravy motoru by nebyly jednoduché, jelikož díly se velmi špatně shánějí. Jedinou úpravou auta je podvozková sada Trailmaster. Potřeboval jsem zvednout, péra byla už utahaná. Jinak co se týče spolehlivosti, jízdních vlastností, spotřeby atd. jsem s ohledem na druh a věk auta max spokojený.
Snad se nás tu potká víc s tímto motorem, abych nasbíral nějaké nové poznatky. Důležitý poznatek pro mě byl, že díly kupuji po světě na Vauxhall Brava :-)
Zatím díky, Lumír alias PIP
Už 4 roky jsem šťastným majitelem vozu OPEL Campo 3,1 TD r.v. 1994. Ono je to tedy v podstatě celé ISUZU. Zatím jsem s autem maximálně spokojený, bude to asi tou Japonskou kvalitou. Ale je mi jasné, že případné opravy motoru by nebyly jednoduché, jelikož díly se velmi špatně shánějí. Jedinou úpravou auta je podvozková sada Trailmaster. Potřeboval jsem zvednout, péra byla už utahaná. Jinak co se týče spolehlivosti, jízdních vlastností, spotřeby atd. jsem s ohledem na druh a věk auta max spokojený.
Snad se nás tu potká víc s tímto motorem, abych nasbíral nějaké nové poznatky. Důležitý poznatek pro mě byl, že díly kupuji po světě na Vauxhall Brava :-)
Zatím díky, Lumír alias PIP
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Janeš Petr
- Moderátor
Re: PIP s Campem 3.1 TD
no nazdar, utopit auto umíš teda pěkně 
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
-
PIP
Se zadařilo no, přecenil jsem auto a zvolil blbou trasu. Takže vlastní blbost. Se stane. 
-
vikingdan
- Diskuzní Nováček
- Janeš Petr
- Moderátor
-
vikingdan
- Diskuzní Nováček
no blbý je že to bylo docela daleko a kámoši ho proklínali že musí po náročném dni zu fus 
Daniel Kříž
-
PIP
To je pravda, místo abyste pomohli, tak jste se sbalili a šli domů. Prý kamarádivikingdan píše:no blbý je že to bylo docela daleko a kámoši ho proklínali že musí po náročném dni zu fus
-
John
vítám dalšího Campaře, ani jsem nevěděl, že 3.1 se dávali už v 94tým...
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vítej a ať ti hlavně dlouho slouží nosný rám.