Dovoz auta?
-
gumaczek
Dovoz auta?
Ahoj,
v brzké době plánuji koupit fronterku. mám určitou představu (verze Limited, rv 99+, 2,2i , olemování..)
Chtěl bych si pro ni dojet na vlastní pěst do Německa. Čas nehraje roli, po víkendovém lezení ve Frankenjuře ho bude dost
Pojmu to jako dobrodružnou výpravu, na jejímž konci bude stát ona. DOkonalá bohyně Frontera, která mi splní všechny sny a přání...
Mno a hlavně bude s minimálními dalšími náklady, že. Do současné kárky jsem nastrkal hoodně peněz a stejně se stále s**la\
Sháním info kde se dá, znám postup a všechny papírové náležitosti, ale prosím o jakoukoliv radu, postřeh, na co si dát bacha atd při kontrole, zkušební jízdě apod. Nechci to pokazit, už jsem se s auty natrápil dost
Moc díků za každou radu a držte mi palce
v brzké době plánuji koupit fronterku. mám určitou představu (verze Limited, rv 99+, 2,2i , olemování..)
Chtěl bych si pro ni dojet na vlastní pěst do Německa. Čas nehraje roli, po víkendovém lezení ve Frankenjuře ho bude dost
Pojmu to jako dobrodružnou výpravu, na jejímž konci bude stát ona. DOkonalá bohyně Frontera, která mi splní všechny sny a přání...
Mno a hlavně bude s minimálními dalšími náklady, že. Do současné kárky jsem nastrkal hoodně peněz a stejně se stále s**la\
Sháním info kde se dá, znám postup a všechny papírové náležitosti, ale prosím o jakoukoliv radu, postřeh, na co si dát bacha atd při kontrole, zkušební jízdě apod. Nechci to pokazit, už jsem se s auty natrápil dost
- myslivec
- Super diskutér
Re: Dovoz auta?
Každá ojetina je sázka do loterie a ojetá frontera je ruská ruletagumaczek píše:Ahoj,
Chtěl bych si pro ni dojet na vlastní pěst do Německa. Čas nehraje roli, po víkendovém lezení ve Frankenjuře ho bude dost![]()
Mno a hlavně bude s minimálními dalšími náklady, že. Do současné kárky jsem nastrkal hoodně peněz a stejně se stále s**la\![]()
Sháním info kde se dá, znám postup a všechny papírové náležitosti, ale prosím o jakoukoliv radu, postřeh, na co si dát bacha atd při kontrole, zkušební jízdě apod. Nechci to pokazit, už jsem se s auty natrápil dost![]()
- farmář
- Moderátor
Myslivec je pesimista.Nejlepší je asi s sebou vzít Nimroda s Kondorem, podval a bylo by. Proč to říkám? ne abych jim naháněl kšeft,ale protože se v nich hrabou furt. Oni to i jako službu s dovozem tedy provozují. Svým způsobem je to nejsnažší. Off můžeš zničit a bude furt vypadat jako auto
takže je lepší, když víš kam šáhnout a co hledat.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- modrasek
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
další horolezec s offroadem? Kvůli lezení a ležení jsem původně chtěla Fronteru takégumaczek píše:Chtěl bych si pro ni dojet na vlastní pěst do Německa. Čas nehraje roli, po víkendovém lezení ve Frankenjuře ho bude dost![]()
Tak hodně štěstí ....
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
- farmář
- Moderátor
rozepíšu se sem, ačkoliv by to šlo dát jinam. Ideální kup je auto, které je plně v sériovce.Proč? majitel neměl přehnané ambice, ani choutky to někde huntovat. Nejhorší je, když jsou na autě amatérské úpravy.Zrovna teď jsem objevil na zeleném campu, proč zadek hovno brzdí. Někdo předemnou chtěl auto vyšší, takže vytočil stabiltyče na předku (teď to skáče jak koza, na hrbolku kde červenej jede jak limuzína vyskočí do vzduchu natvrdo nadoraz až do dorazů, mezi námi zabít takového vola. No a vzadu protáhl houpačku.....ovšem zapomněl upravit omezovač brzdného tlaku, takže auto furt v luftu=pořád omezovač na co nejmenším tlaku pro zadní nápravu. Vedlo to mimo jiné k tomu, že se nahoře u kloubku u kastle urval jeden ten držák.
Čili. Něco jsou prkotiny, něco kanibaloviny. Osobně bych nechtěl auto na balonech, zvýšený valivý odpor a hmotnost kol dávají auto zabrat a vzít si to po někom, kdo s tím dvakrát objel zeměkouli...
ne dík. Mě by stačilo ušetřené auto po nějakém doktorovi, starších lidech, dámě co s tím vozila děcka na kroužky
znal jsem auto po farářovi.....hoodně ušetřená kára. 
Čili. Něco jsou prkotiny, něco kanibaloviny. Osobně bych nechtěl auto na balonech, zvýšený valivý odpor a hmotnost kol dávají auto zabrat a vzít si to po někom, kdo s tím dvakrát objel zeměkouli...
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- myslivec
- Super diskutér
Tak tak, dědeček z pohádky, ale to se jen tak nepoštěstí, viz. můj kauf: viewtopic.php?f=8&t=1975&hilit=+zdrav%C3%ADm+vespolek
- RAV9
- Začínající diskutér
a hlavne s tim jazdila fulltime 4x4 nasuchofarmář píše: ... dámě co s tím vozila děcka na kroužky ...
Land Rover Discovery 2
- farmář
- Moderátor
...dámě co 4x4 nejezdila protože ta druhá páka je na co? cože? to jsem netušila! 
- Žanek
- Super diskutér
Jen jsem si říkala proč má to auto jen ty tři rychlosti 2H,4H a 4L. A na co je teda ta druhá páka 1,2,3,4,5 a R.farmář píše:...dámě co 4x4 nejezdila protože ta druhá páka je na co? cože? to jsem netušila!
- myslivec
- Super diskutér
Ta druhá páka je redukce a to pozná i šíša od pokladnyfarmář píše:...dámě co 4x4 nejezdila protože ta druhá páka je na co? cože? to jsem netušila!