prekvapenie
- eskimo
- Začínající diskutér
prekvapenie
dnes som bol z brachom a z vozikom v meste a ked sme sa vratili domov bracho vravi "nesvieti ti zadna lampa svetiel "tak som zobral skrutkovac a dam dole svetlo rozoberem ho a nieco mi z neho vyypadlo pozrem sa co a aha kluc od auta tak som ho rozmotal pretoze bol zabaleny v izolacnej paske a vlozil som ho do dveri a aha funguje tak som skusil zapalovanie a auto nastartovalo to bolo prekvapko tak mam dalsi kluc od auta a auto prichystane na ukradnutie 
astra 1,7cdti
- Vokoun
- Ultra diskutér
Re: prekvapenie
To je překvápko

Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
-
Tunki
- Diskuzní Nováček
Asi ho zabudli ukradnúť
......... už nikto nerobí nič poriadne
Milé prekvápko
Milé prekvápko
ISUZU Trooper 2,2TD ročník 86' +WARN a obrnenie proti cyklistom a stromom
- Janeš Petr
- Moderátor
tohle bych ani neřekl, že je auto připravené k ukradnutí, spíš šikovnej původní majitel. já mám takle poschovávané klíče u všech svejch aut. různě, v rámu, nárazníkách, blinkrech.... prostě na místech, kde to nikdo nečeká ale kam se já, v případě ztráty klíčů, snadno dostanu. a věřte nebo ne, je to opravdu praktické . dva příklady za všechny. o jedny klíče jsem přišel na vejletě asi 100 km od baráku, když mi je kluk někde vyhodil z kočáru. jak bylo pak pohodlné,po příchodu k autu, zakleknout a utrhnout z nárazníku silikonem nalepenej klíč a během pár vteřin bejt plně mobilní. druhej příklad je o tom, když náhradní klíče dostupné nejsou. jeli jsme s kolegou avii v zimě z Itálie a v Salzburku na čerpačce ESSO jsme nocovali ve spaní na kabině auta. avie se nedá zamknout zevnitř, takže jsme zamkli dveře klíčem z venku a zabouchli je zevnitř. vyžahli jsme každej čtyři budvárky a šli jsme spát... no, a když jsme si šli ve dvě v noci odlehčit ( samozřejmně obá - jinak se z toho kutlochu na střeše vylézt nedá ), zabouchli jsme si v mínus deseti dveře. v trenýrkách jsme museli odplachtovat korbu abychom mohli vysadit boční okno na kabině a koštětem zmáčknout kliku zevnitř. z dálky jsme pro ostatní kolem, museli vypadat jak dvá buzeranti, co se naháněj v trenýrkách kolem auta...eskimo píše:dnes som bol z brachom a z vozikom v meste a ked sme sa vratili domov bracho vravi "nesvieti ti zadna lampa svetiel "tak som zobral skrutkovac a dam dole svetlo rozoberem ho a nieco mi z neho vyypadlo pozrem sa co a aha kluc od auta tak som ho rozmotal pretoze bol zabaleny v izolacnej paske a vlozil som ho do dveri a aha funguje tak som skusil zapalovanie a auto nastartovalo to bolo prekvapko tak mam dalsi kluc od auta a auto prichystane na ukradnutie
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- eskimo
- Začínající diskutér
ja som predchadzajucemu majitelovi volal a ten bol prekvapeny viac ako ja pretoze to auto je povodom zo slovenska a nebolo dovezene a on ho tam nedal 
astra 1,7cdti
- Janeš Petr
- Moderátor
a to byl první majitel ? jestli jo, tak to fakt nevím, kdo to tam mohl dát. pak je možná i ta zlodějna. v čechách taky vyrobili pro zloděje jednu serii oktávek s náhradníma klíčema v zrcátku - jen to prasklo tenkrát moc brzo. někdo z kupujících tenkrát urazil zrcátko hned ve vratech u prodejny a ejhle, klíče
- fronterman
- Začínající diskutér
to hádam nie...každá frontera je dovezená, pokiaľ viem, tak sa na Slovensku nové nepredávali
ale je to sila
ale je to sila
10 rokov a 4 mesiace Opel frontera B 2,2DTi, teraz Suzuki Grand Vitara 3,2 V6
- Janeš Petr
- Moderátor
to myslíš vážně, že se u vás neprodávaly ?
- eskimo
- Začínající diskutér
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
kuwa , nahradne kluce to ma v kazdom svetle ..a ja som sa cudoval , ako sa mi Vlado tak rychlo mohol dostat do auta, haha
ale vazne, to je fakt sila
ale vazne, to je fakt sila
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- fronterman
- Začínající diskutér
asi mám mylné informácieJaneš Petr píše:to myslíš vážně, že se u vás neprodávaly ?
10 rokov a 4 mesiace Opel frontera B 2,2DTi, teraz Suzuki Grand Vitara 3,2 V6
- Slaava
- Moderátor
Kolega kdysi zapomněl, že služební HR-V blbne centrál a tak z ní vystoupil... a ona se mu samozřejmě zamkla. Takže měl na lesní cestě 200km od firmy auto s běžícím motorem, služební telefon, bundu a doklady vevnitř a venku se začínalo smrákat a sněžit. Naštěstí jel okolo traktor, tak si od překvapeného zemědělce půjčil sekeru a telefon, zavolal do servisu aby mu řekli, který sklo je na Hondici nejlevnější a tou sekerou si "odemknul".
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- sherpa
- Super diskutér
- Kontaktovat uživatele:
no tak treba si zamykat volant este inym klucom/pakou alebo prevodovku....
napada ma ze snad sa da skontrolovat malym zrkladom a la zubar, ci mam daco nalepene zozadu na spetaku..lebo rozoberat skladat ci rozbijat sa mi to nechce.
sekerou a pod nastrojmi sa celkom dobre otvaraju auta.....napr cez strechu.....zaiste vsetci poznate obrazok cierna nova A8 long "mate 6 novych odkazov"
dokonca existuju specialne noze s 3uholnikovou cepelou na taketo otvaranie aut cez strechu..tusim v USA.
asi je lepsie mat kabrio...
napada ma ze snad sa da skontrolovat malym zrkladom a la zubar, ci mam daco nalepene zozadu na spetaku..lebo rozoberat skladat ci rozbijat sa mi to nechce.
sekerou a pod nastrojmi sa celkom dobre otvaraju auta.....napr cez strechu.....zaiste vsetci poznate obrazok cierna nova A8 long "mate 6 novych odkazov"
dokonca existuju specialne noze s 3uholnikovou cepelou na taketo otvaranie aut cez strechu..tusim v USA.
asi je lepsie mat kabrio...
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
- Slaava
- Moderátor
Opět kolega s HR-V: dodělali jim tam zámek šaltrpáky a protože je klíč na stejným svazku jako hlavní klíče, tak do hospody na oběd někdy jezdí na jedničku, protože po nastartování a zjištění zamčené páky řazení je jim už líto auto chcípnout.sherpa píše:no tak treba si zamykat volant este inym klucom/pakou alebo prevodovku...
Známá jednou vyrazila na nákup a až na křižovatce jí došlo, že s pákou na volantu nezatočí.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
stevo,eskimo píše:dnes som bol z brachom a z vozikom v meste a ked sme sa vratili domov bracho vravi "nesvieti ti zadna lampa svetiel "tak som zobral skrutkovac a dam dole svetlo rozoberem ho a nieco mi z neho vyypadlo pozrem sa co a aha kluc od auta tak som ho rozmotal pretoze bol zabaleny v izolacnej paske a vlozil som ho do dveri a aha funguje tak som skusil zapalovanie a auto nastartovalo to bolo prekvapko tak mam dalsi kluc od auta a auto prichystane na ukradnutie
ale vlozil si ho potom dufam späť
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t