Spojlery
-
Luboš K.
-
Rosta
Re: to vies ...
...to ja taky ne. To chce fakt velky srdce s takovejma zkusenostma. Asi bych se sel obesit, kdyby mi tolik penez ve dvou autech po sobe umrelo*pt* píše:...zeny to jednoducho nechapu :D
-
Luboš K.
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Frontera
Jo to už je holt diagnóza. Když jsem uvažoval o tom, že bych tu svojí fronteru prodal a koupil další, tak se mě to vůbec nelíbí, jelikož ji mám vytvořenou k obrazu svému a už jsme spolu něco najezdili a je to pomalu další člen rodiny. Takže v podstatě už dneska vím, že v létě půjde ven motor a bude se přetěsňovat, leštit a dávat dohromady tak aby vypadal k světu. Jo a prej to naprosto sedí ty poslední čtyři příspěvky. Holt ženský maj stejnou vysokou školu.
-
honzík
- Pokročilý diskutér
re
tak koukam ze jsi na tom stejne, lubosi
nebo ja stejne jako ty - potkalo te to driv
me ta moje sranda s motorem vypada ze bude tak za 3 100
bohuzel ne nasich ale tech ,,unijnich kacek "
ale zase budu asi mit dost nahradnich dilu
vcera uz jsem nevydrzel a volal do staigra a ptal se na motor
rekli mi ze polomotor ( blok,klika,pisty, ojnice atd . ) by bylo za 114 000,- vcetne dph
hned potom nasledoval telefon k zapadnim sousedum a u nich to bude tech 3 100 euro za CELY motor
volba je jasna - ten z nemec je cely,drobet jety a s dvouletou !!
100% zárukou
pristi tyden ho tady snad konecne budu mit a skonci moje 3 mesicní období popjizdeni klasickyma autama a poradne zacnu vyvadet.............
nepojízdny h.
nebo ja stejne jako ty - potkalo te to driv
me ta moje sranda s motorem vypada ze bude tak za 3 100
bohuzel ne nasich ale tech ,,unijnich kacek "
ale zase budu asi mit dost nahradnich dilu
vcera uz jsem nevydrzel a volal do staigra a ptal se na motor
rekli mi ze polomotor ( blok,klika,pisty, ojnice atd . ) by bylo za 114 000,- vcetne dph
hned potom nasledoval telefon k zapadnim sousedum a u nich to bude tech 3 100 euro za CELY motor
volba je jasna - ten z nemec je cely,drobet jety a s dvouletou !!
100% zárukou
pristi tyden ho tady snad konecne budu mit a skonci moje 3 mesicní období popjizdeni klasickyma autama a poradne zacnu vyvadet.............
nepojízdny h.
- Slaava
- Moderátor
Re: re
Ty pičo!honzík píše:...vcera uz jsem nevydrzel a volal do staigra a ptal se na motor rekli mi ze polomotor ( blok,klika,pisty, ojnice atd . ) by bylo za 114 000,- vcetne dph - hned potom nasledoval telefon k zapadnim sousedum a u nich to bude tech 3 100 euro za CELY motor...
-
merlin
oplserváci
Jéžiši-ty oplácký servisy tady u nás snad fakt nemaj všech pět pohromadě!!!
Mě někdo říct takovou palbu,tak mi rupne v bedně a vystřílím je jak krtky!
Nojo jenže zabiješ blba a zavřou tě za člověka. :D
Nojo jenže zabiješ blba a zavřou tě za člověka. :D
-
Luboš K.
- Slaava
- Moderátor
Dva motory
Tam mi vem taky dva, adresu ti pošlu. Díkyhonzík píše:...a asi si ten motor necham napisat na firmu a bude zadarmiko...