Spojlery

Vše o karoserii vozidla
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patas »

sak ja nerikam ze me to nebavi :-) Bavi a docela dost :-)
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

tak tohle je moje oblibena disciplina - ac mam radsi jine tekutiny

na bcku mam vde stresní okna a kdyz se opravdu trefim - voda caka az na to druhe a to je mazec :P

Jen mam strach ze s temahle hlubokejma gumama budu mit po legraci.

Taky je zabava sledovat protijedouci ridice jak se vydesene tvarí 8)

h.
Slaava
Moderátor

Re: Voda

Příspěvek od Slaava »

honzík píše:tak tohle je moje oblibena disciplina...
Já si takhle myju auto a podběhy. Kdo mě zná, ten ví, že po dešti se mnou není rozumná řeč... teda jízda. :roll:
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Kýbl

Příspěvek od Nimrod »

Také si tak s oblibou zasírám a nebo meju auto. Zálěží na tom co to zrovna je, zda bahno a nebo voda. :lol:
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

:lol: No to je super! Tak to jste mne uklidnili, že takové žerty nedělá jen moje "Bílá". Ale vlítnu-li do louže nečekaně, v zatáčce, v noci a v protisměru jede kára s xenonama, tak skoro píšu závěť. :( Nejde to řešit :?: :(
Slaava
Moderátor

Myčka

Příspěvek od Slaava »

Tuhle jsme takhle jeli s moji partnerkou a vezli sme známý. Bylo hezky ale po dešti. Najednou jsem přidal a zapnul stěrače. Raději i vzadu. Ti vzadu se zaptali, co to dělám. Moje milá si zakryla oči, protože to věděla.

A pak to přišlo :lol: Ti vzadu se lekli a já jsem umyl podběhy, haupnu, čelní i zadní sklo, rezervu a střechu. Rychlomyčka jak svině. I s akvaplejningem!!! :twisted:
Naposledy upravil(a) Slaava dne 27 lis 2006 14:52, celkem upraveno 1 x.
Rosta

Re: Myčka

Příspěvek od Rosta »

Slaava píše:Tuhle jsme takhle jeli s moji partnerkou a vezli sme známý. Bylo hezky ale po dešti. Najednou jsem přidal a zapnul stěrače. Raději i vzadu. Ti vzadu se zaptali, co to dělám. Moje milá si zakryla oči, protože to věděla.

A pak to přišlo :lol: Ti vzadu se lekli a já umyl jsem podběhy, haupnu, čelní i zadní sklo, rezervu a střechu. Rychlomyčka jak svině. I s akvaplejningem!!! :twisted:
...ses proste dabel :twisted: To ja jsem slusny a ohleduplny ridic :lol:
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

No, tak jste mě sice pobavili :) , ale neporadili :cry: .
Já tenhle "srandaefektplaining" na čelní sklo prostě NECHCI! :twisted: Nebo ho aspoň nějak omezit. Zdá se mi to dost nebezpečný a divím se, že to OPEL neřešil. :shock:
Sakryš, to si mám dát zástěry i PŘED kola :?: Ono, když to čekáš a víš, co to udělá, je to dobré, ale když ti to hodí kýbl na sklo nečekaně....... Poraďte,vy tuningáři. :idea:
P.S.: Za radu typu "Jezdi po suchu, magore !" , vám děkovat nebudu :!: Nebo to fakt nelze řešit?
Luboš K.

Příspěvek od Luboš K. »

Hele Mildo klídek.Máš teréňáka a i ta největší leštěnka se občas ušpiní.
Možná to bude tím,že kvůli lepším nájezdovím úhlům v teréni má Fronterka posunutý kola dost do rohu kastle.Má i dost vykrojený blatníky a i když se to nezdá,tak je docela hranátá.S tím "kýblem" na kapotu a přední okno asi nic nenaděláš.Já mam na kapotě plexi štít,ale ten funguje jen při vyšších rychlostech.Tak ,že zase nic.A to jsem tuner.
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Lubo - díky za odpověď. Budu muset jezdit jinak, jinudy, jindy a jiným autem :cry:
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

KÝBL

Příspěvek od Nimrod »

Milda píše:Lubo - díky za odpověď. Budu muset jezdit jinak, jinudy, jindy a jiným autem :cry:
NEMRAČ SE A AUTO NEMĚŇ. Toto je problém více méně všech offroadů. Za první by se dle VIN museli dát originální kola určená pro vozidlo což by byli malá kola a ne ten větší rozměr. Za druhé auto má opravdu vykrojený přední nárazník hodně. Záleží také zda jej někdo měnil za užší či nikoliv. Dále pokud by se odstranili gumové ochrany a plastové ochrany podběhů nebyl by ten kýbl skoro žádný, ale díky tomu že je to skoro celé uzavřené a prostor skoro žádný dohází ke kýblovitému efektu.
Slaava
Moderátor

Kýbl

Příspěvek od Slaava »

Milda píše:No, tak jste mě sice pobavili :) , ale neporadili :cry: .
Já tenhle "srandaefektplaining" na čelní sklo prostě NECHCI! :twisted: Nebo ho aspoň nějak omezit. Zdá se mi to dost nebezpečný a divím se, že to OPEL neřešil. :shock:
Sakryš, to si mám dát zástěry i PŘED kola :?: Ono, když to čekáš a víš, co to udělá, je to dobré, ale když ti to hodí kýbl na sklo nečekaně....... Poraďte,vy tuningáři. :idea:
P.S.: Za radu typu "Jezdi po suchu, magore !" , vám děkovat nebudu :!: Nebo to fakt nelze řešit?
Tohle ti bude dělat každej off-road. Kola jsou z kastle vystouplý, takže buďto musíš z Froncka udělat břichoplazku nebo musíš koupit non-off-road. Nebo jezdit jinak. Vždycky je to něco za něco.
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Bílou krasavici nevyměním za nic. Je super a maká jak po dálnici, tak v blátě. Mějte se- AHOJÁNKYYYY
Luboš K.

Příspěvek od Luboš K. »

No,další kdo dostal rozum.Na chvilku.
Fronterku neprodávej,já už mam druhou.Na první jsem ulít 135 000 Kč.Byla z Auto ESA a moc jsem jí chtěl.Po 14 dnech začlo hučet v diferáku,v nábojích,v převodovce a dalším týdnu snad ve všem.Začala vylézat rez a když jsme ji po měsíci zvedli tak jsme zjistili,že jsou díry a prahy vystříkaný pěnou a zastříkaný plastizolem.Šel jsem za právníkem a chvilku jsem si s nima dopisoval,ale k ničemu to nevedlo.Byla na leasing a když jsem to propočítal tak jsem ji dal leasingové společnost a šel domu pěšky.Koupil jsem si lahev burbonu a celou jsem ji večer vypil.
Po dvou letech jsem zavolal do Aček a dal požadavky na O Frontera - zelenou nebo stříbrnou,klima,šíbr,2,2i 16 V a rv.1996-97.Když jsem to řekl Mišce (manželka) tak to s ní málem pláclo a týden se mnou nemluvila.
Po dvou měsících se mi začla ztrácet voda,byla to prasklá hlava.Motor mi udělali moji bývalí skorokamarádi.A při cestě z Polska se mi potkal motor.To už jsem tu,ale psal.Miška se mnou opět zýden nemluvila.
Mam je rád obě stejně a neprodal bych je.
*pt*
Pokročilý diskutér

to vies ...

Příspěvek od *pt* »

...zeny to jednoducho nechapu :D
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Odpovědět

Zpět na „KAROSÉRIE“