Kód k orig. autorádiu.

Vše co se týká elektroinstalace vozidla
Jan Fried
Začínající diskutér

Kód k orig. autorádiu.

Příspěvek od Jan Fried »

Mám v autě (Béčku) orig. autorádio s CD a nemám k němu kód. Jakmile někdy v budoucnu odpojím akumulátor, tak mohu rádio zahodit. Nevíte někdo, zda mi tento kód sdělí v Opelu podle VINu? Nemáte s tím někdo zkušenosti? První majitel ho prý někde zašantročil. Na kolik může přijít odkódování? Předem díky.
Čaudy-krátké béčko 99/2.2 dTi 85 kW/X22DTH/automat
Martin Dudík
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Dudík »

Určitě se na to v Oplu zeptej. Říct by ti to měli, ale asi to nebude zadarmo. Mimochodem kartičku s názvem OPEL Car Pass asi nemáš, co? Na ní totiž číslo rádia je.
Důďa
Frontera A 1998, 2,2i 16v.

... hledáš cíl a směr svý ztracený cesty bude to krutej boj, čekaj tě hromy a blesky
Ref: na konci motor přestane vít a duše najde svůj klid...
*pt*
Pokročilý diskutér

Re: Kód k orig. autorádiu.

Příspěvek od *pt* »

juuuj, mal som presne ten isty problem este min. tyzden ...tiez som kupil auto a car pass k nemu mi bazarnik nedal ..ked som mu potom volal tak mi povedal ze na povodneho majitela sa uz nevie(nechcel?) nakontaktovat a vraj vsetko co k autu mal mi dal pri kupe.
Ma to dost sralo, lebo v manualy sa pise ze take odkodovanie robi autorizovany servis OPEL ale za uhradu :? No viac-menej som sa s tym zmieril :cry:
Ake bolo moje prekvapenie, ked som sa nahodou minule pozrel lepsie na tienidlo pred vodicom, je tam take puzdierko ako na doklady - a tam CAR PASS :P
mi odlahlo , lebo si viem predstavit co by tie k*** za to chceli :evil:
Jan Fried píše:Mám v autě (Béčku) orig. autorádio s CD a nemám k němu kód. Jakmile někdy v budoucnu odpojím akumulátor, tak mohu rádio zahodit. Nevíte někdo, zda mi tento kód sdělí v Opelu podle VINu? Nemáte s tím někdo zkušenosti? První majitel ho prý někde zašantročil. Na kolik může přijít odkódování? Předem díky.
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Jan Fried
Začínající diskutér

Naděje

Příspěvek od Jan Fried »

Ani nevíš, jak si mě nabudil, protože v tom samém průhledném pouzdře na stínítku je jakási kartička. Vím o ní, ale nepřikládal jsem tomu žádnou důležitost. Vsunul jsem tam OTP + pov. ruč. a spokojeně jezdím. Teď je sice pozdě, ale hned zítra se podívám, co že to vlastně je za lístek. Je to bílý papírový lístek, ale skutečně nevím, co obnáší. Myslel jsem si že to je nějaké varování, nebo poučení o obsluze čehosi. V Opelu jsem se ptal a kód mi jsou schopni zjistit za 750,-Kč. Když nebude na vybranou, tak budiž. :oops: Zatím díky - dám vědět!
*pt*
Pokročilý diskutér

s odstupom casu..

Příspěvek od *pt* »

ako si dopadol s tym kodom?
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Jan Fried
Začínající diskutér

Kód k autorádiu

Příspěvek od Jan Fried »

Tak musím konstatovat zklamání, protože ta kartička je skutečně upozornění a varování určené k automat. převodovce. Kód tedy nemám a až ho budu potřebovat, tak doufám, že mi sdělí za úhradu ten správný. Akumulátor jsem vyměnil tak, že jsem propojil kabely s jinou baterkou a tím nedošlo k výluce ani na okamžik. Holt nemám štěstí :roll: . Maj sa.
frontas

Kodování rádia

Příspěvek od frontas »

tak jsem rozdělával palubku a přitom jsem vyndal rádio. když jsem ho dával zpátky, zjistil jsem, že nejde a na displeji svítí nápis SAFE. Tak jsem volal do opela a poprosil o postup jak tam namačkat kod.
Postup:
1. vypnout rádio a zapnout klíček do polohy rozsvícených kontrolek
2:na rádiu držet tlačítko "AS"a zapnou rádio, na displeji se ukáže nápis code
3:namačkat kod. (příklad) 8585 tlačítko "1" zmáčknout 8x
tlačítko"2" zmáčknout 5x
tlačítko "3"zmáčknout 8x
tlačítko"4"zmáčknout 5x
Pak se zase podrží tlačítko"AS" a rádio by mělo začít hrát, při špatném kodu se zobrazí "9" mám rádio CR400
vesmir
Začínající diskutér

Odkódování rádia

Příspěvek od vesmir »

Ahoj fronteráci
na můj web jsem hodil postup pro odkódování rádia v Béčku

http://webak.upce.cz/~hajek/vesmir/index.htm
jiří krumpholc

Re: Odkódování radia

Příspěvek od jiří krumpholc »

Nechci dělat dusno, ale vzpomínám si; kdesi jsem četl, že při zadávání kódu je nutno počítat s tím, že 1x zmačknuté tlačítko zamená nulu - tedy při kódu 8585: první tlačítko 9x, druhé 6x atd. zdravím jiří krumpholc
pablo833

Re: Dotaz k Fronterám

Příspěvek od pablo833 »

ahoj..kdo mi poradi??...potrebuji dat code do radia a nevim si s tim rady..knizku k radiu nemam,..diky :grin:
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

pablo833 píše:ahoj..kdo mi poradi??...potrebuji dat code do radia a nevim si s tim rady..knizku k radiu nemam,..diky :grin:
Psal jsem tady přesný návod , tak hledej a najdeš. :wink: Znova se mi to tady psát nechce.
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
lubos123

Příspěvek od lubos123 »

Franta píše:
pablo833 píše:ahoj..kdo mi poradi??...potrebuji dat code do radia a nevim si s tim rady..knizku k radiu nemam,..diky :grin:
Psal jsem tady přesný návod , tak hledej a najdeš. :wink: Znova se mi to tady psát nechce.
jak je to s tim codem franta,ten postup,napis to tu prosim jeste jednou,nemuzu to najit..diky moc :grin:
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

lubos123 píše:
Franta píše:
jak je to s tim codem franta,ten postup,napis to tu prosim jeste jednou,nemuzu to najit..diky moc :grin:
Musíš mít ale to čtyřmístné číslo,jinak ti ten návod bude na nic.
lubos123

Re: Kód k orig. autorádiu.

Příspěvek od lubos123 »

jo franto..kod mam,len to tam nevim dat..nevim co pridrzet,nebo stisknout..radio nema display.napis ten postum prosimte..diky.. 8)
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: PALUBNÍ POČÍTAČ-DISPLAY

Příspěvek od Franta44 »

lubos123 píše:ja mam display predelany..tam kde byp predtim bola vysilacka..meli to fizli..a kdyby nahodou nekto vedel jak mam dat kod do radia,tak nech mi napise..diky moc za kazdou odpoved..cod mam,len jak ho tam dat..
Ten návod tady znova napíšu, ale dneska už ne protože jdu na pivo. :grin:
Odpovědět

Zpět na „ELEKTRIKA“