problémy s kontrolkami na B Fronteře

Vše co se týká elektroinstalace vozidla
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Ostřikovače.

Příspěvek od Nimrod »

Libor

Přístrojová deska

Příspěvek od Libor »

Ahoj vracím se k přístrojové desce, fronteru B mám skoro rok a od začátku mi blbne přístrojovka, byl jsem u třech elektrikářů a jeden mi na chvíli pomoh, asi na měsíc, ale prej ví čím to je, teď tam pojedu znova tak se ho zeptám, vím jen že je to v tištěným spoji v desce. Teda pokud vám nenaskočí po zapnutí klíčku tachometr a otáčkoměr až ze světly a potom se to eště zhoršuje. Přestane pomáhat i bouchání i mlhovky.
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: Přístrojová deska

Příspěvek od Franta44 »

Libor píše:Ahoj vracím se k přístrojové desce, fronteru B mám skoro rok a od začátku mi blbne přístrojovka, byl jsem u třech elektrikářů a jeden mi na chvíli pomoh, asi na měsíc, ale prej ví čím to je, teď tam pojedu znova tak se ho zeptám, vím jen že je to v tištěným spoji v desce. Teda pokud vám nenaskočí po zapnutí klíčku tachometr a otáčkoměr až ze světly a potom se to eště zhoršuje. Přestane pomáhat i bouchání i mlhovky.
tak potom dej vědět kde to je. Mě zatím pomáhá rána do volantu :roll: :roll:
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
Dědek

Re: problémy s kontrolkami na B Fronteře

Příspěvek od Dědek »

Tak tři roky pryč a vyřešil to někdo ? Dědek
pavelson

Příspěvek od pavelson »

Na kontrolky mi teď spolehlivě funguje po nastartování a pár sekundách provozu protroubit ! Okolní řidiče to asi netěší, ale co....................
RAV9
Začínající diskutér

Příspěvek od RAV9 »

Ahoj, ked sme uz pri kontrolkách, je na B-cku kontrolka zapnutých stretávacích svetiel?

stale mi to nejde do hlavy, ked som kupoval Froncku tak na 2 z 3 co som pozeral pri kupe klasicka zelena kontrolka nebola/nesvietila a u tej 3 som si to nevsimol. To tam fakt nieje? :roll:

a kontrolka rucnej? tu mam asi len vypalenu...
Land Rover Discovery 2
majo
Moderátor

Příspěvek od majo »

Ahoj! Kontrolka svetiel nieje (ja používam ako kontrolku fungujúci otáčkomer :mrgreen: )
Kontrolka ručnej je v mieste -vľavo dole v otáčkomery!
Opel frontera 2,2DTI r.v.99 /5-dv
Nissan patrol 2,8 D r.v.89 /3-dv -španiel
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

majo píše:Ahoj! Kontrolka svetiel nieje (ja používam ako kontrolku fungujúci otáčkomer :mrgreen: )
Kontrolka ručnej je v mieste -vľavo dole v otáčkomery!
Majo to jsme na tom stejně. :roll:
buricj

Příspěvek od buricj »

S Přístrovkou jsem měl (a zatím ještě mám) problémy taky - přesně zde popisované - otáčkoměr funguje jen při zapnutých světlech a tachometr jen když se mu zrovna chce.. - tři autoelektrikáři na to koukali a nic - jen mi potvrdili, že chyba je v přístrojovce... :? Tak jsem sháněl jinou, ale co by člověk neřek... - na vrakáčích (a to i v německu) jsem nenarazil ani na jedinou!! když už jsem narazil na béčkovou naftovou fronteru, tak už byla bez budíků... pozeptal jsem se tedy po nových budíkách... ty už se ovšem nevyrábí.. :-( (i bych za ně byl ochotnej dát ty naprosto šílený prachy.. - fakt nesnášim, když na autě něco nefunguje a kort, když to mam furt na očích... :evil: ) Tak jsem trpěl asi další dva měsíce, mezitím přestal ukazovat i palivoměr.... a pak narazil kámoš z místního servisu na nějakej podnik (snad někde v Holandsku, či co.. a tam prej umí přístrojovku zrepasovat - výměna kompletně vnitřku.. ) nu neváhal jsem a už 14 dní čekám a jezdím uplně bez přístrojovky... :-) tak jsem zvědavej, jestli to daj do kupy...

Jarda.
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

Tak potom písni cenu.
djmiro
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djmiro »

Zkusim na svou taky mrknout. Blbne mi, pri rozsviceni se nekdy zapnou budiky.
Jen by mne zajimalo, co vsechno musim odmontovat abych se na ni dostal ji vyndat ven ???
Opel Frontera B dlouha 1999 3.2i V6 151 kW manual 4x4 Limited edition CB, Profi VHF + UHF, majáky, světelná rampa
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Ahoj Kamarádi,pomáhá mi tzv.česká facka.Otevřenou dlaní vedu úder nad přístrojovou desku do místa palivoměru souběžně s předním sklem,dva až tři krát opakuji a vím kolik jedu a mám i dotankováno :mrgreen: .Jinak na 5 rychl.stupeň při 3 000 ot jedete 120 km/h,na 4ku při 2 000 ot jedete 60 km/h pokud Vám tedy nejde tachák,s tím si vystačím.Pro korzáry kteří musí ve své vlasti platit cizí směšnou měnou zvanou euro,juro nebo jak se vlastně jmenuje a nezvládli by českou facku,tak mohou klidně pěstí :mrgreen:
Naposledy upravil(a) Pavel Mirtl dne 18 bře 2011 06:53, celkem upraveno 1 x.
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
Vokoun
Ultra diskutér

Příspěvek od Vokoun »

Pěkný :mrgreen: :mrgreen:
Řekl bych ze života.
Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
Vokoun
Ultra diskutér

Příspěvek od Vokoun »

Je to studeňák na tišťáku. Doporučuji po vlastní zkušenosti přepájet mikropájkou celou desku .
Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
Robin Frontík 2.2i

Příspěvek od Robin Frontík 2.2i »

NAZDAR CHLAPI ZJISTIL UŽ NĚKDO ZA TY LÉTA PROČ TY BUDÍKY NEFUNGUJI?? NEJDE MĚ NIC KROM TEPLOTY A I TO SE MĚ ZDÁ NĚKDY DIVNÝ!! NEJVÍC MĚ ŠTVE PALIVOMĚR!! NEJDE ANI RUČIČKA ANI KONTROLKA REZERVY TAK ŽE NEMÁM PODLE ČEHO JEZDIT, NEJDOU ANI KM TAK ŽE PALIVO ODHADUJU JEN TAK OD OKA ,A TO UZNEJTE JE PĚKNĚ NA PRD :evil: VŠEM KRÁSNÝ NOVÝ ROK OD ROBINA Z ŘÍČAN U BRNA :grin:
Odpovědět

Zpět na „ELEKTRIKA“