Ulámané šrouby držící kolo....
- mthenry
- Kontaktovat uživatele:
Ulámané šrouby držící kolo....
Zdravim vas, kolegove, mam takovej malej problem. Nejakej dobrak mi zrejme povolil na zadnim kole matky a to kolo mi pri jizde upadlo. Nastesti jsem jel v obci, v klidu a auto padlo kotoucem na vnitrni limec kola, stihl jsem vcas zastavit. Takze mam trochu pomlacenej rafek zevnitr, ohnutej plech kolem kotouce, jinak je to snad v cajku. Problem je v tom, ze mi to urvalo jeden sroub a dva ohlo. Ostatni tri se tvarej jako ze jsou v pohode. Daj se ty stefty nejak vyklepat ven nebo se mam zacit shanet po celym naboji (coz mimochodem nebude asi uplne prdel...)? Diky moc za radu...
Frontera A, 2.8 TDI, long version, narozena 1996, zvedlá 7 cm, boty 31x10,5xR16...
- farmář
- Moderátor
Re: Ulámané šrouby držící kolo....
já ho omylem kdysi vytočil s matkou pistolí...už nevím jestlu při povolování či otahování, čili jakej má smysl otáčení, tedy je-li levus nebo dexter
ne ,to je u DNA např, takže česky, levo nebo pravotočivej
Nevím co tam máš, někdo snad říkal že by tam měly bejt z druhá strany naražený s tělem tisícíhranu a hlavou....až je najdeš v mjauto třeba nebo jinde uvidíš jaké jsou a logicky podle toho vyndáš. Ale měnitelné jsou to se neboj
Nevím co tam máš, někdo snad říkal že by tam měly bejt z druhá strany naražený s tělem tisícíhranu a hlavou....až je najdeš v mjauto třeba nebo jinde uvidíš jaké jsou a logicky podle toho vyndáš. Ale měnitelné jsou to se neboj
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- mthenry
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ulámané šrouby držící kolo....
Zaplatpambu za ty dary...
Taky si myslim, ze by mely jit nejak vybouchat, no uvidim, az do toho vlezu. Kazdopadne dekuju za rychlou odpoved.
At se dari...
Frontera A, 2.8 TDI, long version, narozena 1996, zvedlá 7 cm, boty 31x10,5xR16...