Korba na Campo
- farmář
- Moderátor
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
- farmář
- Moderátor
- Slaava
- Moderátor
Já
farmář píše:tobystálomoc Plzně, ty máš možná deputát, nebo mu nabereš z řeky pod výpustí pivovaru, já jsem na tohle z ruky :D
Pavel Mirtl píše:Kdepak,Slaava je ochotný převlídný majitel Frontery A.
Jo, to jsem já jak vyšitej.farmář píše:mluvíme o tom samém?Chlap dva dvacet, asi 150 kilo, fousy až po prsa a lešenářskou trubku za pasem, vedle foťáku??
-
lada.dzban
Re:
ahoj mám zájem o zaslaní fotek taky mně to čeká,ladaBc. Daniel Pýcha píše:Vážení, asi jdu s křížkem po funuse (spíš s vyvařenou korbou), ale při rozdělávnání té mé mě napadlo spousta nápadů na vylepšení. Blatníky jsem koupil nové, ale přední /jde o lemy) a zbytek jsou plechy. Kdo chcete, nafotím a pošlu.
LADA-DŽBÁN OPEL CAMPO
- Janeš Petr
- Moderátor
Re: Korba na Campo
mám dojem, že tady se odpovědi asi nedočkáš. je to už moc starej příspěvek. kde ti to vyvařujou ?
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
-
lada.dzban
děla to jeden kamarád už je na nervy,koupil jsem jeden schnilej a tak ho předělává ,a tak se modlím at ten múj vydrží ten je hotovej, lada
LADA-DŽBÁN OPEL CAMPO
- farmář
- Moderátor
normálka, na crew je to na papriku. Mám to teď taky na zeleným a seru na to. Zatím. Bo mám zkušenosti.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Janeš Petr
- Moderátor
hele, my o farmářovi v SZ a on už je tu
kolega schání lemy na campo. nevíš z čeho by tam pásly ? muj oblíbenej zdroj náhradních dílů - avia - žádné lemy nemá
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- farmář
- Moderátor
Campo taky ne
my si píšeme. Ocelovej plech a lem pruh plech navařenej ne plnosvárem abys to nezkroutil. Jinak leda z něčeho jiného.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
lada.dzban
Re: * Ohlásit tento příspěvek * Odpovědět s citací Korb
mám stejnej problem mužeš poslat fota lada-dzbanPupan píše:Tak to jsi mi dodal odvahu. Nechces pri tom udelat nejake fotky, at se mam ceho chytnout? V zivote jsem jeste nevyklepaval plech na auto. Ale vsechno je jednou poprve :-)
Pupan
LADA-DŽBÁN OPEL CAMPO
- farmář
- Moderátor
v podstatě už mám jen jedno ale zato se zdravejma lemama. Sportcab samozřejmě.
pokud nemáš praxi se solidní kovářskou prací, jak to nazval Janeš když viděl roh korby zeleného, poté co mi uhnil a já ho musel udělat novej, tak se na to.... COčkem uděláš kde co. Jen si dobře rozvrhni plochy.
Lem je kraj plechu naosto střiženej jak ho chceš aby byl a 2cm pásek zevnitř...mluvíme o oceláku 1mm, aby to k něčemu bylo
pokud nemáš praxi se solidní kovářskou prací, jak to nazval Janeš když viděl roh korby zeleného, poté co mi uhnil a já ho musel udělat novej, tak se na to.... COčkem uděláš kde co. Jen si dobře rozvrhni plochy.
Lem je kraj plechu naosto střiženej jak ho chceš aby byl a 2cm pásek zevnitř...mluvíme o oceláku 1mm, aby to k něčemu bylo