Kam v létě na expedičku???

Zde se domlouvejte na všemožné vyjížďky, návštěvy, projížďky a další, kromě srazů. Srazy mají vlastní sekci !!!
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: Kam v létě na expedičku???

Příspěvek od modrasek »

nooo i prý Sicílie je skvělá. kamarádi horolezci tam před měsícem prý zažili neuvěřitelný noční nájezd offroadů....takový, ž v noci tam najelo asi 15 offů od Vitar až po patroly...šel z nich prý strach. Jen prý ráno tam naběhli karabiniéři a začla vyšetřovačka. Ale na offy prý skvělý terén...
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
pavel.s
Začínající diskutér

Příspěvek od pavel.s »

Albánie je prý v pohodě,známej tam byl s dodávkou a horskejma kolama prý moc pěkný a hodný lidi,žádný problémy.Hned bych jel,ale letos mi to určitě nevíjde,tak si to Vojto užij.
Frontera A-čko sport 2i r.v.96,Renolt Espace,Subaru Justy,Fiat Marea,Nissan Patrol GR 2.8TD
Vokoun
Ultra diskutér

Příspěvek od Vokoun »

*pt* píše:ja som tiez niekde cital najaku cesku moto-expedicku do albanska a vraj vnutrozemie je uuuplne v pohode, velmi mili ludia, skromni, ziadne prejavy nasilia, velmi pohostinni ....
inak ak uz sa trepat az tam , tak potom doporucujem radsej Macedonsko :!: ..urcite kulturnejsia krajina, priroda nadherna, ludia bez sklonov k nasiliu ..
tak ale aj tak by som nesiel, poznam vojta a na to teda urcite nemam dost poriadny off :mrgreen:
Je vidět, že ještě nevíš v čem jezdíš :!:
Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
Radim Solanský
Začínající diskutér

Příspěvek od Radim Solanský »

Zdar bando jedna,
dlouho jsem tu nebyl albánii mám zčásti projetou a podotýkám byl jsem tam uplně sám na vlastní pěst a je to super země. Mne fantasticky nadchla, jinak mám přítelkyni, narodila se v československu a ta má rodinu v sedmihradsku v rumunsku tak možná že vezmem fronu a zajedem na návštěvu ono je to jiný když jedeš cizí než jako host pak ti vše daj a doporučí vždyt to znáte.
Jinak albánii beru všemi deseti jel bych přes makedonii a byl aj u teplé vodičky uč te se makaronsky či azbuku, jinak jste v prdeli, já tam z cizinců kromě makaroncu a jednoho zbloudilého holandana z karavanem nepotkal. pak když pojedete neosvětleným tunelem a budete svítit nedivte se že na vás budou troubit a ukazovat na hlavu proč svítite :grin: :grin:
frontera 2,0 sport
frontera 2,4 klasika
frontera 2,2 sport
frontera 2,0 sport
celekm mám nalítano s auty frontera cca 300 000km já sám
Vokoun
Ultra diskutér

Příspěvek od Vokoun »

Jel bych hned, ale nejsou kačky :wink: Musím napřed překopat Froňu a taky pohnout s opravou baráku :cry:
Žiju OFF !
Přemet
Začínající diskutér

Příspěvek od Přemet »

:( jj, bohužel i moje řeč :(
FRONTERA 2.4i, silnice AT 31/10.50/15 na 8" plech diskách s ET (-)20, terén kovové T3 8) :mrgreen:, bodylift 5cm,CB, hasičák, sekera, rýč, motorová pila, kupa kurten a nyní už i Hi-Lift a naviják 5400 tam kde jiným cesta končí tak tam pro nás začíná
Vokoun
Ultra diskutér

Příspěvek od Vokoun »

Přemete, příští rok s tím budem muset něco udělat :!: :grin:
Žiju OFF !
Přemet
Začínající diskutér

Příspěvek od Přemet »

Snad jo :twisted:
FRONTERA 2.4i, silnice AT 31/10.50/15 na 8" plech diskách s ET (-)20, terén kovové T3 8) :mrgreen:, bodylift 5cm,CB, hasičák, sekera, rýč, motorová pila, kupa kurten a nyní už i Hi-Lift a naviják 5400 tam kde jiným cesta končí tak tam pro nás začíná
Vokoun
Ultra diskutér

Příspěvek od Vokoun »

HUJER 4x4 píše:No, tak kam??? Což takhle letos změnu,a místo Rumuna si udělat v Srpnu expedičku do hor v Albánii ???????? :wink: :mrgreen: , jel by někdo ???
Jak může být bezpečno v Albánii :!: :idea:Oficiální materiám Ministerstva zahraničí :arrow: http://www.mzv.cz/jnp/cz/mzv/prilohy_zu ... _hory.html
Žiju OFF !
václav
Pokročilý diskutér

Příspěvek od václav »

Povedené video a fajn expedička. :wink: http://www.youtube.com/watch?v=nBC9vsWGbhw
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
lolin
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lolin »

Zdravím.. A co byste říkali na Ukrajinské karpaty?? Jezdí tam sice už spousta expedicí, ale myslím, že vidět a zažít tam je pořád co. Letos v září jsem tam byl, ale byli jsme jen jedno auto, tak jsme terén radši moc nehrotili. Jen jsme projeli Karpaty dokola po "asfaltkách", pokochali se a řekli si, že by to chtělo ještě jednou - pořádně projet.. Příroda a hory jsou nádherné a v jednom autu tam člověk nic nevymyslí.. Co vy na to? Jel by někdo?
Opel Frontera Sport, 2,0i, r.v. 1994, typ A
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

už ses vrátil ? a kolik jsi potřeboval těch náhradních dílů ? :lol: ( viewtopic.php?f=8&t=3274&p=52229#p52205 )
lolin
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lolin »

Jj, vrátil a úplně v pohodě, jel jsem takhle daleko úplně poprvé s Fronterou, tak jsem nevěděl co a jak, proto jsem zjišťoval info.. Auto přežilo bez újmy na zdraví, proto jsem si říkal, že při troše péče by další takovou cestu ještě určitě zvládlo.. Jeli jsme ve dvou, takže zadní sedačky šly ven, většina kufru byly náhradní díly a nářadí.. Měl jsem s sebou snad půl dalšího auta, ale nepotřeboval jsem skoro nic, jen mě zlobily světla, špatné spínací relé, pojistka vždycky vydržela asi 2 hodiny.. Začlo to blbnout při cestě tam až za Košicema a na UK se naštěstí nemusí svítit, na zpáteční cestu jsme to zapojili "na byka" a bylo.. Jinak UK hory mě strašně uchvátily a rád bych se tam znovu vydal na expedici.
Opel Frontera Sport, 2,0i, r.v. 1994, typ A
majo
Moderátor

Příspěvek od majo »

No neviem na Ukrainu by som sa teraz radšej netrepal ! Vyčíňa tam nejaká neznáma chrípková epidémia,ktorou sa už asi 5000 ľudí nakazilo a už niečo nad 40 ľudí tomuto výrusu podľahlo! :( Tak neviem ! :?
Opel frontera 2,2DTI r.v.99 /5-dv
Nissan patrol 2,8 D r.v.89 /3-dv -španiel
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

foukne vítr od východu a za dvě hodinky máš virus v Praze. z toho bych asi vědu nedělal, maximálně bych se tam s ukrajinkama, co jim potečou sople z frňáku, nelíbal
Odpovědět

Zpět na „Domluvy na offroad ježdění“