PRIDAVNA SVETLA FRONTERA B
-
radek89
- Diskuzní Nováček
PRIDAVNA SVETLA FRONTERA B
Ahoj chtel bych si poridit pridavna svetla na fronteru B do toho gumoveho ochranneho ramu pred naraznikem,nevíte nekdo jakej mají ty originalni co tam jsou prumer?ne bo kde se daj ty svetla sehnat?A pak jeste nevite nekdo jak vytahnu z pal.filtru flozku-2,2dti
? diky Radek
Opel Frontera B Long 2.2dti 16V r.v2000 ,LIMITED,černa metal. černe okna ,kůže,CB
- Vokoun
- Ultra diskutér
Re: PRIDAVNA SVETLA FRONTERA B
To chceš shánět orig. přídavný světla 
Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
Žiju OFF !
- Vokoun
- Ultra diskutér
Prům. 16cm.
Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
Žiju OFF !
- Slaava
- Moderátor
Jedny originální přídavný kulatý lampy z Áčkovýho flexirámu se mi válí doma. Maj i patici na obrysový žárovičky, hlavní halogenový žárovky v nich jsou namontovaný. Více zde: viewtopic.php?f=28&t=3147&p=49739#p49739radek89 píše:Ahoj chtel bych si poridit pridavna svetla na fronteru B do toho gumoveho ochranneho ramu pred naraznikem,nevíte nekdo jakej mají ty originalni co tam jsou prumer?ne bo kde se daj ty svetla sehnat?A pak jeste nevite nekdo jak vytahnu z pal.filtru flozku-2,2dti? diky Radek
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- václav
- Pokročilý diskutér
K tomu filtru : za prvé se připrav na to že budeš mít naftu všude, takže si vem nějaký starý hadry. připrav si nějaké malé svěrky a těmy zaškrtíš přívod a vývod, aby ti nevytekla nafta z potrubí, protože by si ji těžko natahoval do čerpadla, když nemáš patřičný přípravek a na ruční pumpu se výrobce vybodl , bo nepředpokládal, že zlatý český ručičky to budou robit doma ve stodole. Dále povolíš držák filtru , aby ses dostal lépe k jeho víčku a také se sním lépe manipuluje. Potom povolíš v prostřed víčka šroub (křížovým šroubovákem) a sundáš jej, vyjmeš vložku dáš novou , vyměníš tu malou gumičku co je na tyčce , co kouká z víčka, pak dáš novej ókroužek pod víčko a všechno to zaděláš. Dbej na to , aby ti nevyteklo moc nafty, bo pak se ti to zavzdušní a budeš muset tejrat starter a kurvit vp 44 .
Přeji mnoho zdaru a ahojda Václav. 
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
já to dělal taky tak jak píše Václav, ale nakonec jsem nechal povolený ten šroub uprostřed víčka pak jsem povolil svěrku na přívodu nafty od nádrže a tím jsem zalil celý filtr naftou,aby nebyl prázdný,až to teklo ven,potom ho odmastíš a utřeš do sucha,přitáhneš středový šroub a je hotovo.Pak stačí natočit motor a nemůže se ti stát že se zavzdušní 
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
-
radek89
- Diskuzní Nováček
AHOJ,Svetla nemusi byt origo..dival jsem se ted v truck shopu a maj tam krasna a dva kusy vyjdou na cca 900.-prumer 16cm,,diky za radu s tim pal.filtrem 
Opel Frontera B Long 2.2dti 16V r.v2000 ,LIMITED,černa metal. černe okna ,kůže,CB
- václav
- Pokročilý diskutér
Jo jo tak jak píše Fanda a ještě mě napadlo , až to doděláš dej na ten středový šroubek vazelinu, aby nevyrezl, cáká na něj voda a příště bys mohl mít problém. 
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295