rozteč šroubů

Vše co se bude týkat pneumatik, protektorů a disků. Rozměry, huštění, vzorky, údržba, doporučení, atd. Všechny modifikace Frontera.
Slaava
Moderátor

Vopice zvědavá

Příspěvek od Slaava »

dan 17 píše:V patek jsem se svezl s Mínou a to auto na 33 jede normálně,tak v tom nevidím moc problém,doufam" :idea:
Auto máš chvíli ale děláš na něm dost. Taky bych to neviděl tak dramaticky s těma třiatřicýtkama. Krátkej dvoulitr má sice krapet víc koní než 2,3TD a auto je o něco lehčí ale rozdíl dehet - benzín to zase o něco srovná.
dan 17 píše:Včera jsem koupil osmičky disky,je to i s pneu 33x12,5...
Jaký maj ty disky ET? A jak ty dvanáctapůlpalcový gumy sedí na těch osmipalcovejch discích? No, napiš, jak to sedí v blatníkách a tak vůbec. Sem zvědavej jak vopice. :D
dan 17
Začínající diskutér

Příspěvek od dan 17 »

Zatím jsou koleška v garáži,v pruběhu tydne na to skočím a pak dám info.
ET nevím,pokusím se na discích něco vyčíst.
dan 17
Začínající diskutér

Re: Vopice zvědavá

Příspěvek od dan 17 »

Slaava napsal:
Jaký maj ty disky ET? A jak ty dvanáctapůlpalcový gumy sedí na těch osmipalcovejch discích? No, napiš, jak to sedí v blatníkách a tak vůbec. Sem zvědavej jak vopice. :D[/quote]

Tak mistře,dnes jsem nasadil koleška.
Ořezal jse plast na narazníku a 2,5cm blatníku a to je tak zhruba vše,Dále vypodložil dorazy,v předu jedna podložka ku každému šroubu a vzadu jekl 5cm,ala mistr Kodl. Nikde nic nedře kola zajíždějí s přehledem do podběhu vše O.K.Odzkoušeno v terenu.
Zatím jsem s tím jel jenom Bohumín a zpět a nějaký ten nakup po městě.Na vykonu to moc neubralo,připadá mi to normálni a to jsem tam měl před tím 235/75 takže si myslím že přechod z 31x10,5 ani moc nepoznáš,ale to může být jen můj nazor :wink:
Jinak jizda je celkem hlučna a ne moc pohodlná,když píšou,že guma je na 80% teren a 20% silnice tak to mluví za vše.tak na normální ježdění mám normální sadu kol a když pojedu teren tak přehodím svou víkendovou sadu (20 minut a je hotovo a to stihnu ještě kafe :D )
A na to ET jsem se zapomněl podívat,sorry mrknu na to co nejdřív :oops:
Slaava
Moderátor

Díky!

Příspěvek od Slaava »

Díky!
Odpovědět

Zpět na „PNEUMATIKY“