Rozlučka
-
Pavel M
- Začínající diskutér
Rozlučka
Vážení,
včera pro mně začala další offroadová etapa.
Fronteru jsem prodal a protože nevydržím dlouho bez auta a offroadu už vůbec ne, přivezl jsem si docela slušnej základ pro moje garážové mazlení.
A protože se teď můj hlavní zájem bude stáčet jiným směrem, chci se s vámi rozloučit a popřát, ať vám to tady frčí, ať vás Frontery moc netrápěj a spoustu zábavy a kilometrů, nejenom na silnici.
PS: určitě sem občas nahlédnu, ale kdyby někdo potřeboval něco, co jsem v minulosti na Fronteře řešil, ozvěte se na JLX16@seznam.cz

Fronteru jsem prodal a protože nevydržím dlouho bez auta a offroadu už vůbec ne, přivezl jsem si docela slušnej základ pro moje garážové mazlení.
A protože se teď můj hlavní zájem bude stáčet jiným směrem, chci se s vámi rozloučit a popřát, ať vám to tady frčí, ať vás Frontery moc netrápěj a spoustu zábavy a kilometrů, nejenom na silnici.
PS: určitě sem občas nahlédnu, ale kdyby někdo potřeboval něco, co jsem v minulosti na Fronteře řešil, ozvěte se na JLX16@seznam.cz
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
FRONTERA B SPORT RS r.99´ 2,2DTI-16V automat;
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
- Vokoun
- Ultra diskutér
Re: Rozlučka
Pavel M píše:Vážení,
![]()
![]()
Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
- RAV9
- Začínající diskutér
Ahoj Pavle,
koukam ze vis co je dobre
2,7 crdi je jeden z najlepsich motorov v
jeepoch (asi po skusenosti s 2.2 dti si vyberal podla motora, ze?
)
nech sa ti teda dari a vela stastnych km s novou kraskou
Raven
koukam ze vis co je dobre
jeepoch (asi po skusenosti s 2.2 dti si vyberal podla motora, ze?
nech sa ti teda dari a vela stastnych km s novou kraskou
Raven
Land Rover Discovery 2
- farmář
- Moderátor
Pavle, co naplat, tak ahoj a hodně šťastných km! 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- václav
- Pokročilý diskutér
To je mi líto tak ať ti to jezdí a dělá jenom radost. 
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
- Žanek
- Super diskutér
Gratulace k novýmu mazlíkovi. Pěěěěěěěěěěěěěknýýýýýýýýýýýýýý !!!
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Jooo, tak to je pěknej kočárek
,tak ať maká jak má
- modrasek
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
ahojík, tak to je hodně pěknej mazlík, ten se mi líbí....ale s tím loučením to nepřeháněj
. Já se tu taky už několikrát loučila a loučím....mezi tuhle bandu stojí za to občas přijít a rýpnout si 
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
- Slaava
- Moderátor
Tak hodně štěstí, bratře!
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
-
Pavel M
- Začínající diskutér
Díky všem, určitě to tu budu občas sledovat 
FRONTERA B SPORT RS r.99´ 2,2DTI-16V automat;