Nenechavci
-
punta300D
- Diskuzní Nováček
Nenechavci
Ahoj na mim Montim mam antenu co se při zapnuti kličku sama vysune a opčas se stalo že zustala vysunuta a ejhle včera sem byl ve městě a když sem se vratil tak nějakej šmejd mi ji zlomil
skusil sem ji narovnat ale už nezajede. Zasune se jen do třičtvrtě škoda že sem ho nechytil ulomil bych ji a řezal ho sni až by mi zni nic nezbylo 
- Radkulik
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nenechavci
desné... ľudská blbosť je nevyspytateľná
kamarátovi sa zas zasakávalo navíjanie pásov, raz si tak privrel pás do dverí a nejaký dobrák mu ho prerezal .... asi nový druh zabavy.... ja som ináč anténu prestala na mojom aute používať, prave preto že elektriku mám do nej vypojenú, a ja by som určite niekedy zabudla ju zasunúť..
je nejaka prevencia proti týmto jedincom ? asi nie
jedine ich načapať a dať po paprčách

kamarátovi sa zas zasakávalo navíjanie pásov, raz si tak privrel pás do dverí a nejaký dobrák mu ho prerezal .... asi nový druh zabavy.... ja som ináč anténu prestala na mojom aute používať, prave preto že elektriku mám do nej vypojenú, a ja by som určite niekedy zabudla ju zasunúť..
je nejaka prevencia proti týmto jedincom ? asi nie
RADKULIK>Pressburg offroad girls on tour
Jeep Grand Cherokee WJ 3,1TDS LIMITED QuadraDrive
Jeep Grand Cherokee WJ 3,1TDS LIMITED QuadraDrive
- MMS
- Začínající diskutér
dát po "paprčách" to neni jen tak... je tomu 2 měsíce co jsem u nás v Jesenici ... u nákupáku sem parkoval auto, šel sem odnést vozík zpátky (auto jsem nezamykal - mám na to důvody, důvod je první fotka
) Jelikož mám ale tmavé sklá v zádu tak do auta neni vidět, najednou se vracím a u auta stojí mladej parchant a má pokušení otevřít dveře ( ten důvod na fotce mu to najednou nedovolil
) zahlédl mě , tak naskočil do černé audiny A3, jenomže Jáááá jsem jak psal Jakub kout.jk Slovák, žijíci v Praze s Maďarskou krví... rychle sem je dohonil, zablokoval je, vyskočil z auta 2 fešáci se najednou v autě zamkli... nevím proč ale natolik mě to rozčílolo že jsem řval ať vystoupěj, a když to neudělali dal jsem alespoň "facku" té audině
po nasednutí do svého auta jsem si všiml že mu visí spětné zrcátko na drátech
, nasranej že ty dva nevystoupili, jsem jel domů. Teď to zkrátim... večer mi zazvonila PČR, na druhej den sem se poslušně dostavil za velice ochotným pánem vyšetřovatelem, sepsali sme co a jak a v pátek minulí týden jsem dostal doporučenej list od nějakého samosoudce že jsem odsouzen na 4 měsíce podmíněně za vzniklou škodu 16.000,- Kč, (jasne že jsem podal odvolání ) ale tá stupidita (i kdyby to zrcátko stálo 16.000 i s lakováním) tak to jsem jěšte nesral že by za takovou sumu se šlo málem sedět....
Ze SR jsem odešel protože jsem nebyl pořád hodnej kluk a dělal jsem různé špatnosti a i přes veškeré závažnosti jsem nešel sedět, a těď když sekám latinu už hezkej pár let mě chtějí hajzlové nasrat za 16.000,- Teď přemýšlím jestli jsem je neměl z toho auta vytahnou přes okna a dobít je tak že když už by mám jít seďět tak ať vím za co...
PS: už mám zjištěno že daný fracek je ročník 88 tatínkův mazánek a taťka dělá někde přísedícího na soudě (jasná tlačenka-taťkův mazánek)
Ponaučení: aby jste za to že vám utrhnou nebo ohnou anténku něměli jěště větší potíže se zaplacením právníka který stojí víc než anténka...
Ponaučení 2: vše dělat beze svědků.. Nebo svědků hodně co vám půjdou svědčit
po nasednutí do svého auta jsem si všiml že mu visí spětné zrcátko na drátech
Ze SR jsem odešel protože jsem nebyl pořád hodnej kluk a dělal jsem různé špatnosti a i přes veškeré závažnosti jsem nešel sedět, a těď když sekám latinu už hezkej pár let mě chtějí hajzlové nasrat za 16.000,- Teď přemýšlím jestli jsem je neměl z toho auta vytahnou přes okna a dobít je tak že když už by mám jít seďět tak ať vím za co...
PS: už mám zjištěno že daný fracek je ročník 88 tatínkův mazánek a taťka dělá někde přísedícího na soudě (jasná tlačenka-taťkův mazánek)
Ponaučení: aby jste za to že vám utrhnou nebo ohnou anténku něměli jěště větší potíže se zaplacením právníka který stojí víc než anténka...
Ponaučení 2: vše dělat beze svědků.. Nebo svědků hodně co vám půjdou svědčit
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
legenda :Frontera 2.2. dlouhá leštěnka LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
fuuu, tak si nejak prudka povaha ,toto nebol prvy pripad co tu citam ze si skakal von z auta
ale fakt je ze zlodeji su strasne vychcani grazli
ale fakt je ze zlodeji su strasne vychcani grazli
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
-
honzík
- Pokročilý diskutér
Mám podobnej případ.
Přijel jsem do hospody kam chodíme už skoro rok a velmi dobře nás tam znaj. Jen jsem se zastavil cestou domů abych se podíval kolik hrajeme hokej ( bohužel jsme zrovna dotávali nakládačku od Canady :-(( ) a na chvíli si sednul u kámoše.
Měl jsem s sebou rozpité pivo a chipsy. Sedím asi 10 min a najednou mě zezadu sejme chlap - vyhodí mi půlitr a chipsy ven.
Upozorňuji že tam nikde nemají napis že se konzumují jen zakoupené poživatiny.......
Tak jsem se nasral že jsem jim prohodil židli oknem a venku jim mazlíkem rozjezdil dubovej parčík ......
Příští týden jsem předvolanej na komisi proti společenskému životu.
A co z toho plyne???
Serte na hospodu a kupte si sud domů - teď to tak děláme a zvu jen pohoda lidi.
h.
Přijel jsem do hospody kam chodíme už skoro rok a velmi dobře nás tam znaj. Jen jsem se zastavil cestou domů abych se podíval kolik hrajeme hokej ( bohužel jsme zrovna dotávali nakládačku od Canady :-(( ) a na chvíli si sednul u kámoše.
Měl jsem s sebou rozpité pivo a chipsy. Sedím asi 10 min a najednou mě zezadu sejme chlap - vyhodí mi půlitr a chipsy ven.
Upozorňuji že tam nikde nemají napis že se konzumují jen zakoupené poživatiny.......
Tak jsem se nasral že jsem jim prohodil židli oknem a venku jim mazlíkem rozjezdil dubovej parčík ......
Příští týden jsem předvolanej na komisi proti společenskému životu.
A co z toho plyne???
Serte na hospodu a kupte si sud domů - teď to tak děláme a zvu jen pohoda lidi.
h.
- MMS
- Začínající diskutér
hezké Honzíku...
Já vím proč nepiju... Takové řetezy ještě nevyrobyli
ale v celku jsem opravdu pohodovej. To jen když se vytočím
...
Já vím proč nepiju... Takové řetezy ještě nevyrobyli
legenda :Frontera 2.2. dlouhá leštěnka LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
-
honzík
- Pokročilý diskutér
ja taky nepiju - bylo tam nealko - ale v hospě to nepochopili.
h.
h.
-
punta300D
- Diskuzní Nováček
Tak to jsem asi měl větši štěsti sem velice klidnej ale jednou sem jel přes město a šli dva nepřispusobivi opčane nebyl tam přechod ale ja zastavyl a nechal sem je přejit oni se zastavyli ve prostřed silnice ja je objel a chtěl pokračovat a začli mi nadavat do bylejch svin do ženskeho přirozeni a do rodiny a jelikoš uš sem byl naštvany z uřadu tak sem zatahl ručni brzdu vyskočil ven a dal jim par facek .Ja řikam co je moje at nechaj bejt vždit ani jeden znas ktomu nepřišel z vyhry ze sportky a takovejm šmejdum bych polamal ruce
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
pozor, kamos sa tiez raz tak pohanany hnevom spravodlivych na takychto lumpov ozval a skoro prisiel o okopunta300D píše:Tak to jsem asi měl větši štěsti sem velice klidnej ale jednou sem jel přes město a šli dva nepřispusobivi opčane nebyl tam přechod ale ja zastavyl a nechal sem je přejit oni se zastavyli ve prostřed silnice ja je objel a chtěl pokračovat a začli mi nadavat do bylejch svin do ženskeho přirozeni a do rodiny a jelikoš uš sem byl naštvany z uřadu tak sem zatahl ručni brzdu vyskočil ven a dal jim par facek .Ja řikam co je moje at nechaj bejt vždit ani jeden znas ktomu nepřišel z vyhry ze sportky a takovejm šmejdum bych polamal ruce
Upresnim: tito lumpi boli bieli :/
a volit od urciteho casu nechodim, nie pokial mam volit stale iba mensie zlo .lebo mensie zlo je stale len zlo
Naposledy upravil(a) *pt* dne 03 čer 2009 14:46, celkem upraveno 3 x.
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- myslivec
- Super diskutér
No vidím, že tyhle zkušenosti máme asi všichni. Pánové a dámy, doufám, že jdete k volbám. My máme jasno a volíme č. 31

- farmář
- Moderátor
Myslivče...ne díky. Serme na politiku. Jinak bacha, krajní levičáci a pravičáci jsou úplně to samé, takže nikdy víc.

Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- aligaligCL
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ehm v mé obálce je jasně č.31myslivec píše:No vidím, že tyhle zkušenosti máme asi všichni. Pánové a dámy, doufám, že jdete k volbám. My máme jasno a volíme č. 31![]()
opel frontera 2.2 16V ecotec r.v.1998 dlouhá , najeto 207tis. českolipsko