Nepotkali jsme se ?
- kresta
- Ultra diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nepotkali jsme se ?
V neděli dopoledne na mně mával někdo v bílím Áčku bylo to za přejezdem na Chloumek 
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
- modrasek
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
nene byla dlouhá a na vlečňáku táhla další offoad....asi někomu něco dováželi ze západu :-)))Okoun píše:No pokud byla krátká a B-čko, tak asi já.modrasek píše:Kohopak dnes asi kolem 18.30 hod letního času předjížděl můj Yarisek (samo,že se mnou jako s řidičkou) na D1 u Rousínova??? Stříbrná fronterka? Já jela tak rychle,že ani nevím SPZ nebo zda to byl nafťák nebo benzin....směr Praha
Brno
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
offroadík zatím nee
- modrasek
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
a tento pátek 1.5. krátká červená s vlekem (prázným) na kruháči v PR? Až jsem se lekla bo to byla frontera a tady je vidět jen jedna stříbrná (a kdysi někdy i bílá dlouhá s majáčkama ale to už je dávno)
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
offroadík zatím nee
- eskimo
- Začínající diskutér
sherpa píše:to je ona.stavitel1 píše:sherpa myslíš túto pripajam foto niekto by sa mohl inšpirovať
sherpa to je chalan zo zlatych moraviec vídam ho tu v NR v poslednej dobe casto ale este som ho neodchytil
astra 1,7cdti
- sherpa
- Super diskutér
- Kontaktovat uživatele:
zatoc lasom a mas hoeskimo píše:sherpa to je chalan zo zlatych moraviec vídam ho tu v NR v poslednej dobe casto ale este som ho neodchytilsherpa píše:to je ona.stavitel1 píše:sherpa myslíš túto pripajam foto niekto by sa mohl inšpirovať
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
- fox
- Diskuzní Nováček
Nepotkali sme se? Potkali! S Fokusom sme sa stretli na chvíľu a na kus reči u mňa doma, poobzerali svoje krásavice, pomazlili sme sa s nimi
... a do prílohy zvečnili aj pre ostatných. Som nevedel že tá moja má dvojičku 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
nezmar Omega 2,4i - 93, Omega 2,0 i - 96, Frontera 2,2 DTI - 2000 (dlhá), ivan.soundfox@gmail.com
- stavitel1
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
skype ,, stavitel2 ,, email ,, stavitel1@azet.sk ,, 2,2dti ,, 5dv.
- aligaligCL
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Včera to jest 7. května 2009 jsem stál v České Lípě na parkovišti u Kauflandu a naproti mě zaparkovaná skoro stejný froňa jako mám já jen bez postranních nášlapů v světle modré barvě. Šel jsem si tedy k čumendě koupit hambáče a při mém přežvykování v autě se objevil majitel který mě zpozoroval a ihned přišel na pokec.
Zjistil jsem že má froňu r.v. 1995 2.3 diesel kombi Ačková
Je dokonce v kontaktu s Nimrodem ohledně dílů. Vyměnili jsme si čísla bydlí nedaleko odemě. Zjistil jsem že se svým motorem jezdím za stejnou spotřebu jako on
Myslím že krása jezdit za 8-9 litrů na 100. Nahlodal jsem ho ohledně červnového srazu tak uvidíme. Až se sním uvidím příště pořídím foto..
P.S. Další dvě fronterky jezdí přímo ve Stružnici za Českou Lípou kolem mého baráčku. Jedna tmavá dlouhá jinak stejná verze jako mám já a druhá krátká červená stejná verze též. Tak pokud někdo z nich tu dejte echo a stavte se na pokec
Je dokonce v kontaktu s Nimrodem ohledně dílů. Vyměnili jsme si čísla bydlí nedaleko odemě. Zjistil jsem že se svým motorem jezdím za stejnou spotřebu jako on
P.S. Další dvě fronterky jezdí přímo ve Stružnici za Českou Lípou kolem mého baráčku. Jedna tmavá dlouhá jinak stejná verze jako mám já a druhá krátká červená stejná verze též. Tak pokud někdo z nich tu dejte echo a stavte se na pokec
opel frontera 2.2 16V ecotec r.v.1998 dlouhá , najeto 207tis. českolipsko
- sherpa
- Super diskutér
- Kontaktovat uživatele:
piatok 8 maja 2009, pri kauflande tesne po obede, siel fox so svojou fronterou, tak sme si kyvli, ja som siel so smetami
ale musim povedat ze to DTI hrkoce uzasne a hlasno este aj na volnobeh resp. dojizdku.....to je traktor. ale pekny.
a mam dojem ze si dame Tatransky zraz dakedy. zacina nas tu byt v horskom terene dost.
stvrtok 7 maja o 6:10 pm v BA, Mlynske nivy, pri SEPSe, senecka {ECV SC} kratka bcka svetlo modra pekna, sla smerom do mesta, ja som siel peso takze som nekyval
stvrtok 7 maja o 6:20 pm v BA, Dolnozemska pri Slovnaft pumpe, smerom von z mesta sla siva svetla metaliza dlha bcka, BA ECV, nekyval som, nestihol som.
ale musim povedat ze to DTI hrkoce uzasne a hlasno este aj na volnobeh resp. dojizdku.....to je traktor. ale pekny.
a mam dojem ze si dame Tatransky zraz dakedy. zacina nas tu byt v horskom terene dost.
stvrtok 7 maja o 6:10 pm v BA, Mlynske nivy, pri SEPSe, senecka {ECV SC} kratka bcka svetlo modra pekna, sla smerom do mesta, ja som siel peso takze som nekyval
stvrtok 7 maja o 6:20 pm v BA, Dolnozemska pri Slovnaft pumpe, smerom von z mesta sla siva svetla metaliza dlha bcka, BA ECV, nekyval som, nestihol som.
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
- fox
- Diskuzní Nováček
To sherpa: Dáme, dáme (ten zraz) možno len tak, ako paničky v BB - pri Mc Donalde...
nezmar Omega 2,4i - 93, Omega 2,0 i - 96, Frontera 2,2 DTI - 2000 (dlhá), ivan.soundfox@gmail.com
- FOCUS
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
no jasneeeee dajme si (ten mini zraz)
Frontera B r.v 2001 2,2L benzín marek.gasparec@gmail.com
- sherpa
- Super diskutér
- Kontaktovat uživatele:
dnes doobedu si to sinula metalizovana champagne Acka dlha, s tmavymi sklami vzadu, a vpredu tmavsimi, a vzadu mala plastovy kryt asi z matsubushi
, a sla z PP smerom na Matejovce/Kezmarok.
a vcera vecer som pri kauflande v PP videl aj bielu dlhu Bcku, najskor to bude ta z novej lesnej co som ju tam s foxom videl. a este 1 biela bcka beha po PP, takze to tu mame zaujimavo huste.
a vcera vecer som pri kauflande v PP videl aj bielu dlhu Bcku, najskor to bude ta z novej lesnej co som ju tam s foxom videl. a este 1 biela bcka beha po PP, takze to tu mame zaujimavo huste.
- sherpa
- Super diskutér
- Kontaktovat uživatele:
dnes podvecer o pol 6 vo Svite stala pred stavebnou firmou {kde obvykle parkuju 3 pekne Pajera Pinin} dlha bcka, krasna metaliza sivo zlatohneda, zrejme novsi rocnik 2001 a neskor, s bleskovym oplovym znakom vpredu, PP ECV, cerstvo registrovane {posledne 2-3 tyzdne} takze .....kto to je?
- Vokoun
- Ultra diskutér
Kdopak to byl dnes cca v 13.30hod. v Brně-Vinohradech u BILLY v dlouhém, červeném Ačku

Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
- sherpa
- Super diskutér
- Kontaktovat uživatele:
dnes o 3 pm na krizovatke Mlynske Nivy/Kosicka sla asi z mosta Apollo zelena lesna tmava dlha Bcka, s BA ECV