offroad sraz Tisovec 17.-19. 2009
- kresta
- Ultra diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: offroad sraz Tisovec 17.-19. 2009
sis vyndal klíčekTunki píše:Ten náklon bol nechcený! Ja som mal zaseknuty volant
Bola skoro búda!
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
-
Tunki
- Diskuzní Nováček
Sa pokazil mechanizmus.............a už je vybraty von , aby sa to nezopakovalo. Ono to bolo šťastie, že nemam spredu vybratý stabilizátor , lebo by bola búda isto!
ISUZU Trooper 2,2TD ročník 86' +WARN a obrnenie proti cyklistom a stromom
- RAV9
- Začínající diskutér
komu sa podarilo toto? pochvalte sa...
http://www.4x4club.sk/forum/viewtopic.p ... c&start=90
nase auta maju zase super reklamu...
Land Rover Discovery 2
- stavitel1
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
to bol asi alebo určite janoduch

skype ,, stavitel2 ,, email ,, stavitel1@azet.sk ,, 2,2dti ,, 5dv.
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
aj antireklama je reklama :)
to je len zavist, ze obycajna fRontera presla tam, kde ich nadupane trojtonove Troly a 5-litorve Jeepy na monster MT gumas a Ironmanoch a neviem com este ...RAV9 píše:komu sa podarilo toto? pochvalte sa...
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- sherpa
- Super diskutér
- Kontaktovat uživatele:
a to este jano nema ani napravove uzavierky :-) ani pol metrove dvihnutie
, tazko je prekusit daktorym.........nabuduce na zraz treba zobrat aj umele zuby od babky z kupelne....aby mali cim
. potom snad budu uz ticho. 
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
- RAV9
- Začínající diskutér
Re: aj antireklama je reklama :)
no neviem, pisu nieco ineho...*pt* píše:to je len zavist, ze obycajna fRontera presla tam, kde ich nadupane trojtonove Troly a 5-litorve Jeepy na monster MT gumas a Ironmanoch a neviem com este ...RAV9 píše:komu sa podarilo toto? pochvalte sa...
ja som za to poriadne natret tim nafukancom ale toto je neco ine
Land Rover Discovery 2
- stavitel1
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
ako to je v poriadku že sú pravidlá ale ta organizacia značeni že kam majú ist divaci bola troch na p .. a jano to neurobil naschval on tam zabludil ale ved nech sa vyjadrí a uvidíš kde bola chybaRAV9 píše: no neviem, pisu nieco ineho...
ja som za to poriadne natret tim nafukancom ale toto je neco ineked su tam nejake pravidla tak by sa mali dodrziavat
- stavitel1
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
a ešte jedna vec čo som ja vydel tak na to by som si trufol aj s mojimi AT gumami ale samozrejme že by som nešiel špecialky a boli tam aj taky že by mohli mať aj pási a aj tak by mali problem ale ved sme všeliaký 
-
Tunki
- Diskuzní Nováček
Ja na mojom starcovi som si netrúfol poslednú špeciálku. Nasledovala po nekonečnom stúpaní, a prevodovka sa ozývala pomaly sa zosilňujúcim zlovestným kvílením. To asi preto, že sa olej prelial všetok dozadu a nebolo ho dosť na namazanie (pritom som kontroloval hladinu pred odjazdoom z domu)
A Jano mal ohnuté axiálne tiahlo na ľavej strane. Po zbežnom nastavení v pohode odišiel. Našťastie sa nezlomilo, lebo z mojho auta by mu asi nepasovalo. Ja si kôli takým poruchám nosím náhradné. K tým fotkám sa nebudem vyjadrovať, lebo v prvom rade išlo o to, aby sa dodržali zákony o vstupe na lesné pozemky. Tie u nás medzičasom sprísneli natoľko, že sa až rozum zastavuje. Vstupy pre jednotlivé stroje boli zariadené pri registrovaní sa počas prípravy stretnutia. A kto tam nebol registrovaný nemal čo robiť z tohto dôvodu na trati.
Fronter tam síce veľa nebolo jazdiť, ale zato bez problémov zvládli aj špeciálky. Teda ja som na vlastné oči
nevidel, ale verím ti Jano. 
A Jano mal ohnuté axiálne tiahlo na ľavej strane. Po zbežnom nastavení v pohode odišiel. Našťastie sa nezlomilo, lebo z mojho auta by mu asi nepasovalo. Ja si kôli takým poruchám nosím náhradné. K tým fotkám sa nebudem vyjadrovať, lebo v prvom rade išlo o to, aby sa dodržali zákony o vstupe na lesné pozemky. Tie u nás medzičasom sprísneli natoľko, že sa až rozum zastavuje. Vstupy pre jednotlivé stroje boli zariadené pri registrovaní sa počas prípravy stretnutia. A kto tam nebol registrovaný nemal čo robiť z tohto dôvodu na trati.
Fronter tam síce veľa nebolo jazdiť, ale zato bez problémov zvládli aj špeciálky. Teda ja som na vlastné oči
- radole
- Začínající diskutér
ja som na trati tiez nevidel ziadnu fronterku okrem mojej : ) ale nebolo to nic strasne skor nudne neviem ci som mal inu mapu ale jazdit niekolko kilometrov po tvrdej kamenistej ceste a par metrov trochu blata a stupacik ma nebavilo a este aj cakat v kolonach. Netrufol som si na bahnovi kupel lebo som tam prisiel neskor ked tam bola skoro metrova stena takze to by som neviskocil ani keby som chcel (zapichol by som navijak a viac nic). Presiel som v pohode az na jednu poruchu v sobotu hned prvy stupacik mi praskla hadica z motora do chladica ale o pol hodinu sme pokracovali (20 min sme hladali vhodnu rurku a nasli sme)
je uz aj video nieje toho vela lebo som soferoval a bude aj druhe video kde monterey skusal naklon a prehnal to no skoncilo to iba s poskodenym zadnim stlpikom.
je uz aj video nieje toho vela lebo som soferoval a bude aj druhe video kde monterey skusal naklon a prehnal to no skoncilo to iba s poskodenym zadnim stlpikom.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Frontera A 3,1 TD troška podvihnutá, 37" kolieska,2x uzávierka, 2x navijak
Frontera B 2,2 DTL troška podvihnutá 32" kolieska, 2x navijak a expedičná výbava
náhradné diely Frontera A,B, Trooper, Monterey, Campo
0919 224 231
fronteradiely@azet.sk
Frontera B 2,2 DTL troška podvihnutá 32" kolieska, 2x navijak a expedičná výbava
0919 224 231
fronteradiely@azet.sk
-
Tunki
- Diskuzní Nováček
Jano šiel domov v sobotu poobede. ...................... 
-
Tunki
- Diskuzní Nováček
ToRado: Marcel asi vedel prečo montuje tie rúry na nárazník. Treba s ním prekonzultovať aj iné priemery potrubia
Video je pekné. Kvalita ako vždy.
- radole
- Začínající diskutér
boli aj ine priemery ale tento vyhovoval najviac este ze tam bol MarcelTunki píše:ToRado: Marcel asi vedel prečo montuje tie rúry na nárazník. Treba s ním prekonzultovať aj iné priemery potrubia![]()
dik za pochvalu dufam ze dnes stihnem aj druhe video
Frontera A 3,1 TD troška podvihnutá, 37" kolieska,2x uzávierka, 2x navijak
0919 224 231
fronteradiely@azet.sk
0919 224 231
fronteradiely@azet.sk