Motor 2,8TDi nebo 2,3TD? Koupě 2,3TD a repase hadic v něm
- Slaava
- Moderátor
Centrál
Centrál se na zadek nevztahuje, alespoň sem se s tím zatím nikdy nesetkal... nebo to bylo vždy rozbitý.dan 17 píše:Ještě malý dodatek:z té výbavy co slibovali zůstaly jenom 4x el.okna a central vzadu nefukčni viz.KAROSERIE
- Slaava
- Moderátor
Větřní
To bylo Větřní. Doufám, že si to nekupoval dole u řeky v cikánským ghettu.dan 17 píše:Jo v tom bazaru jsem taky byl na tý suchomelske,pak mě po telefonu navedl do krumlova a nakonec auto stálo někde ve Věrni nebo Větrni nebo tak nějak,jsem myslel že mě odvezou.Ja jsem mu to čenžl za vectru chtěl jsem za ni tak kolem sedmdesáti,měl jsem sebou ještě třicet na doplatek ale nakonec jsem si je přivezl zase domů,nejspiš je nasypu to froncka.Vydim to tak na měsični rekonstrukci.Jinak dik za přivitání a za rady.Doufem že se někde sejdem když to včera nevyšlo
- Slaava
- Moderátor
Romale
Jo, tam je jich těžce hrubodan 17 píše:někde přes les nahoru Bohdalovice.Cikánů u řeky bylo hrubo
- Slaava
- Moderátor
OSVŠ OPBH RVHP KSČM ČSSD USA CCCP NASA SHIT
Našel sem jednu stránku o zkratkách: http://kubelka.hyperlink.cz/volne.htmldan 17 píše:Ještě takový dotaz,co je to ESP?
-
Rosta
...taky jsem nasel jeden. Ale spis prekladac a doporucuji vyzkouset
http://bilbo.czela.net/mpvtipy/fw.php?s=ESP
http://bilbo.czela.net/mpvtipy/fw.php?s=ESP
- Slaava
- Moderátor
Noční zvíře
Nejraději v noci, to je klid. Přes den rád spím.dan 17 píše:Pracuješ v noci?
-
dan 17
- Začínající diskutér
- Slaava
- Moderátor
ČIstota půl motoru
Vyměnil sem všechny vodní hadice, kromě těch třech základních tlustých, co vedou mezi chladičem, pumpou a termostatem. Obligátně sem zašel do Škoda servisu a koupil metráž. Tvar tý, co vede mezi pumpou a nádobkou je zbytečnej. Mám tam rovnou a pohodka. K přírubám u vodní pumpy je přístup fakt mission imposible. Já sem se tam bez sundání chladičů nedostal.
Když už děláš tyhle servisní zásahy, tak doporučuju tlakem vypláchnout vodní okruh (hlavně blok a topení). Taky rozeber palivovej okruh, vyměň hadice, zkontroluj, jestli ti neodchází dist. čerpadlo a hlavě vyčisti topnej element nad palivovým filtrem. Nafta to hrozně zasírá a tak teďka v zimě by ti to mohlo dělat problémy. Zkontroluj, jestli není komora palivovýho filtru uzemněná. Je na ní napětí a nesmí se dotýkat kostry.
Když už děláš tyhle servisní zásahy, tak doporučuju tlakem vypláchnout vodní okruh (hlavně blok a topení). Taky rozeber palivovej okruh, vyměň hadice, zkontroluj, jestli ti neodchází dist. čerpadlo a hlavě vyčisti topnej element nad palivovým filtrem. Nafta to hrozně zasírá a tak teďka v zimě by ti to mohlo dělat problémy. Zkontroluj, jestli není komora palivovýho filtru uzemněná. Je na ní napětí a nesmí se dotýkat kostry.