Jarní Offroad-Sraz Fronter - Ředhošť 2009 6.června (júna)

Sekce týkající se pouze plánování, příprav, realizace a ohlasů na srazy Offroad-frontera.
Odpovědět

Zúčastníte se jarního srazu 2009 v Ředhošti?

Zcela určitě se zařídím - počítejte se mnou
19
22%
Velmi pravděpodobně - budu-li pojízdný
20
24%
Budu se snažit přizpůsobit termínu a přijet
31
36%
Přijedu alespoň jako spolujezdec
4
5%
Rád bych, ale nemohu - budu mimo ČR/SR
2
2%
Rád bych přijel - ale na jiný sraz
1
1%
Nemohu přijet, budu zaneprázdněn prací
5
6%
Nemám zájem zúčastnit se srazu v Ředhošti
1
1%
Na srazy nejezdím, ač vlastním offroad
2
2%

Celkem hlasů: 85

kresta
Ultra diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: Jarní Offroad-Sraz Fronter - Ředhošť 2009 6.června (júna)

Příspěvek od kresta »

myslivec píše:
punta300D píše:Ahoj nevim kolik fanynek sem chodi ale zas jich dost jezdi třeba nedavno sem byl v Mělniku a před Mělnikem sem potkal Fronteru černe barvi a tu řidila holka a po Žatci sem take viděl jezdit holku tak ty mě uvyzli v paměti protože sou z okoli kde se pohybuji ale jejich dost ....ale tu mou polovyčku nepřesvědčim abi jezdila s montym .
A já mám opačný problém, než by jel miláček astrou, tak radši jede berunou :lol: :lol: :lol:
Jo sem na tom úplně stejně :grin:
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

myslivec píše:
punta300D píše:Ahoj nevim kolik fanynek sem chodi ale zas jich dost jezdi třeba nedavno sem byl v Mělniku a před Mělnikem sem potkal Fronteru černe barvi a tu řidila holka a po Žatci sem take viděl jezdit holku tak ty mě uvyzli v paměti protože sou z okoli kde se pohybuji ale jejich dost ....ale tu mou polovyčku nepřesvědčim abi jezdila s montym .
A já mám opačný problém, než by jel miláček astrou, tak radši jede berunou :lol: :lol: :lol:
Asi má rozum, než Astrou to je lepší jet na kole. :mrgreen:
punta300D
Diskuzní Nováček

Příspěvek od punta300D »

Ahoj kluci, do srazu to máme sice ještě přes měsíc, ale tak jsem přemýšlel nad jednou věcí. Jsem od Podbořan a jel bych na sraz přes Žatec, Louny ( kolem Postoloprt ) a dál ... Pokud z této strany ještě někdo pojede, mohli bychom domluvit kolonu? Nějak se mi nechc jet, jako samostatná jednotka 8) a když nás bude víc pohromadě, naděláme větší rozruch :twisted:
mthenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mthenry »

Zdravim vas, panstvo, tak pokud mi to vyjde, prijedu se podivat, jak vypada takovej fronterackej sraz. Sice jeste nevim, jestli bych se zdrzel do druheho dne, ale zajezdit si a pokecat se stejne zamerenyma lidma, to bych moc rad. Mimochodem, kdyby nahodou nekdo jel ve smeru od Teplic, ozvete se. Pripadne se muzu po ceste k nekomu pripojit, kdyby to nevadilo. :grin:
Frontera A, 2.8 TDI, long version, narozena 1996, zvedlá 7 cm, boty 31x10,5xR16...
kout.jk
Super diskutér

Příspěvek od kout.jk »

No, ale organizátor nás tady pěkně napíná. Mildo - omlouváááááááám se :wink: (teda jestli jsi ještě uraženej za diskuzi se sedačkama)
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG :)
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
myslivec
Super diskutér

Příspěvek od myslivec »

kout.jk píše:No, ale organizátor nás tady pěkně napíná. Mildo - omlouváááááááám se :wink: (teda jestli jsi ještě uraženej za diskuzi se sedačkama)
Hovno, nesložil kauci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

kout.jk píše:No, ale organizátor nás tady pěkně napíná. Mildo - omlouváááááááám se :wink: (teda jestli jsi ještě uraženej za diskuzi se sedačkama)
že by se někdo měl právo urazit kvůli takový blbosti? to snad neee, co bych v tom případě měla říkat jáááá, uražená jsem, to je fakt, ale kvůli hodně velký
nespravedlnosti!!! Ale nechat v pochybách tolik lidí, kvůli diskusi o sedačkách???? to je dost ulítlý.....
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

myslivec píše:
Hovno, nesložil kauci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kdyby se tu platila záloha, člověk by si pomyslel, že celou akci Ředhošť vytuneloval a už se vyvaluje někde na Bahamách ale takle ? ...... no jestli je to kvuli sedačkám, tak já se taky omlouvám za oživování ( zasírání ) tvejch témat :(
Janeš Petr
Moderátor

modrasek píše:....... uražená jsem, to je fakt, ale kvůli hodně velký nespravedlnosti!!!
...že tu maj všichni fronteru a ty jen yaríska ? tak musíš odsypat z polštáře ( stejně to prej škodí, mít moc pod hlavou ) a je po nespravedlnosti :wink: :lol: :lol: :lol:
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

Janeš Petr píše:
modrasek píše:....... uražená jsem, to je fakt, ale kvůli hodně velký nespravedlnosti!!!
...že tu maj všichni fronteru a ty jen yaríska ? tak musíš odsypat z polštáře ( stejně to prej škodí, mít moc pod hlavou ) a je po nespravedlnosti :wink: :lol: :lol: :lol:
:roll: jak jsi to uhodl? A já si říkala, že poslední dobou skoro nespím, tak já tedy odsypu z polštáře :lol: :lol: :lol: :lol:
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
punta300D
Diskuzní Nováček

Příspěvek od punta300D »

Ahoj hned na začatku bych chtěl řict nechci se nikoho dotknout tak to berte s rezervou :mrgreen: i když to je ješte nějaky ten časek do srazu nemohli bychom tady probyrat věci kolem srazu ne jen ja ale i spousta jinych lidi si to musi nějak naplanovat kdo skym a jak pojede a než se nadějem tak ten měsic a neco je pryč neberte to zle ale nějaky čas sem tady nebyl a upřimně docela toho tu přibylo a než to člověk vše přečte tak to zabere :oops:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

však jo, pohoda hele. Nějak to budeme muset vyrobit.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Janeš Petr
Moderátor

punta300D píše:Ahoj hned na začatku bych chtěl řict nechci se nikoho dotknout tak to berte s rezervou :mrgreen: i když to je ješte nějaky ten časek do srazu nemohli bychom tady probyrat věci kolem srazu ne jen ja ale i spousta jinych lidi si to musi nějak naplanovat kdo skym a jak pojede a než se nadějem tak ten měsic a neco je pryč neberte to zle ale nějaky čas sem tady nebyl a upřimně docela toho tu přibylo a než to člověk vše přečte tak to zabere :oops:
máš pravdu :wink: ale když jem těch pár stran tak projel, řeší se tu většinou jen ten sraz. ono to, že na nás Milda sere, se totiž toho srazu týká taky. fůra lidí si na to plánuje složitě dovolenou a jestli pořadatel hodlá trucovat dál a na poslední chvíli tu napíše, že na to kašle,nebo nenapíše vůbec nic ( vždyť tu nikdo ani neví, v jakém stádiu je jednání o trati. naposled je to aktualizované 16.2 2009 ), myslím, že z toho pár lidí nadšenejch nebude. ŽE, MILDO
Janeš Petr
Moderátor

přes Mildovo zákaz citovat jeho příspěvky, si sem dovolím vložit poslední jeho příspěvek o stavu jednání z 11.2. 2009... od té doby ani čárka o tom, že si plácli
Milda píše:Brzy budu podepisovat s provozovatelem smlouvu o nájmu areálu a skládat fin.zálohu. Tak abych měl aspoň hrubou představu, kolik se nás asi sjede. Od toho se totiž bude odvíjet plno finančních záležitostí kolem akce.
Konkrétní rozpočet , výše vjezdného a vstupného bude dána asi už tento měsíc.
Mrzí mne, že se ještě vůbec nevyjádřili někteří skalní fandové poježdění a srazíků menšího rozsahu.[/color]
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Odpovědět

Zpět na „Srazy Fronter“