Povinné ručení
- Slaava
- Moderátor
Povinné ručení
U jaký pojišťovny máte povinné ručení, kolik platíte a jaké s tím máte zkušenosti?
Náhodou jsem totiž řešil jednu pojistku (ne auto) u Kooperativy a byl jsem vysloveně šokován: příjemné prostředí, žádný několikahodinový čekání, rychlé jednání, příjemní zaměstnanci a vrcholem bylo to, že po vypovězení pojistky mi vrátili peníze, i když podle smlouvy bych měl hovno dostat - a tyto peníze jsem měl za dva dny na účtě! Fakt vrchol - toto bezprecedentní jednání musí mít adekvátní odezvu: pojistím si tam auto.
Doposud jsem to měl "u český" a těmto prasatům už platit nehodlám. Loni sem si tam vyřizoval pojistku auta - nabořil mě totiž vocas, kterej to tam měl pojištěný. S nabořeným autem sem tam dojel tak deset minut po havárii, vyřizování trvalo víc jak hodinu - navíc i když jsme byli na krajský centrále, tak se to muselo stupidně řešit po telefonu. Poté to skouknul likvidátor... a vyřízení si už vyžádalo jenom měsíc a půl vyřizování, urgování, popohánění. Za celou dobu mi nebyli schopní říct, kolik mi daj a kdy to bude. Hrubej amatérismus. Klasickej polostátní moloch. Pryč od nich.
Náhodou jsem totiž řešil jednu pojistku (ne auto) u Kooperativy a byl jsem vysloveně šokován: příjemné prostředí, žádný několikahodinový čekání, rychlé jednání, příjemní zaměstnanci a vrcholem bylo to, že po vypovězení pojistky mi vrátili peníze, i když podle smlouvy bych měl hovno dostat - a tyto peníze jsem měl za dva dny na účtě! Fakt vrchol - toto bezprecedentní jednání musí mít adekvátní odezvu: pojistím si tam auto.
Doposud jsem to měl "u český" a těmto prasatům už platit nehodlám. Loni sem si tam vyřizoval pojistku auta - nabořil mě totiž vocas, kterej to tam měl pojištěný. S nabořeným autem sem tam dojel tak deset minut po havárii, vyřizování trvalo víc jak hodinu - navíc i když jsme byli na krajský centrále, tak se to muselo stupidně řešit po telefonu. Poté to skouknul likvidátor... a vyřízení si už vyžádalo jenom měsíc a půl vyřizování, urgování, popohánění. Za celou dobu mi nebyli schopní říct, kolik mi daj a kdy to bude. Hrubej amatérismus. Klasickej polostátní moloch. Pryč od nich.
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
kooperativa SK
mam zakonnu poistku v kooperative, ale nemam zatial (chvalabohu) ziadnu skusenost ...hadam len ze ma celkom prijemne prekvapila cena - na rok 7500 Sk, za 2.2 DTi?! ..cakal som podstatne viac 
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- Slaava
- Moderátor
ČP
Česká pojišťovna hřeší na mizivou vymahatelnost práva v Zemích koruny české a tak používá klamavou, přímo lživou, reklamu. Mě to zaplatili do čtyřicetipěti dnů, fakt nekecám (a jsem rád, že to nebylo na dýl)!!!Jan Sekanina píše:To se asi nedívaly na tu reklamu-Mě to zaplatilli do pěti dnů fakt nekecám!![]()
![]()
Kdybych to nedejbože nabořil někomu jinýmu, tak mu nechci způsobit ještě větší škodu tím, že by si to vyřizoval v "český" poškozovně.
Předtím mě nabořil maník, co to měl u Uniqy a v porovnání s ČP bylo jednání se zaměstnancí této pojišťovny asi o 500% lepší. Všude dobře, tak proč být u ČP? Já jsem k nim spad, protože povinný ručení jsem si chtěl udělat rovnou v bazaru a další dvě pojistky, co tam nabízeli, byly cca dvakrát dražší.
- farmář
- Moderátor
Slávo,nevím zda dobře děláš.Lezu už do pelechu ale tuhle story ti ještě napíšu. Se mnou se soudila Kooperativa bez toho,že by měla nárok,bez mého vědomí, důležitou korenspondenci posílala na adresu kde jsem už 4 roky nebydlel a novoroční přání a nabídky sem na farmu.Rozsudek taky.Ten jedinej.Ty kurvy moc dobře věděli kde bydlím i moje čísla telefonů,zároveň já při prodeji auta jim zanesl techničák a oni si ho ofotili.Pak ze mne mámili dál pojistné a penále, ale až po dvou letech a to výše podepsaným způsobem.Navíc-vymáhání dělá Chomutov,soudí se v Plzni,tam je i hlavní agenda, v Praze sedí jen vysoké vedení a nic nedělají.Pojistku jsem rušil v J.Hradci.Mezi s sebou vůbec pobočky nekomunikují(třeba už mají nový soft,co já vím).Takže mě přišel rozsudek a já čuměl.Doložil jsem to znovu a oni rychle stáhli podání žaloby,čímž se rozsudek zrušil.Měl jsem jim nasrat na hlavu a odvolat se,k tomupřihodit žalobu na ně.Ale šéfová z Chomutova na vymáhacím byla příjemná,to jo.Jen to fungování a chování firmy k zákazníkovi-mafie hadr.Fakt,nekecám!!Zkusím Generali. 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Slaava
- Moderátor
Storry
Dík za storry, asi to bude všude stejná verbeš.
Podobnej problém jako ty s pojistkou jsem měl já se zdravodním pojištěním u VZP: dva roky nedali nic vědět a až když byla částka dostatečně vysoká pak vybalili dluh i s penále a jali se ho vymáhat. Problém byl ale na jejich straně, zahrabali moje papíry - to jsme byl ale ještě na škole a ty vocasové zapomněli, že za mě ZP platí stát. Tak když sem potom měl možnost, tak sem šel k ZPMV. Tam jsem maximálně spokojenej ale můj kámoš na ně nadává.
Asi to chce mít z prdele kliku.
Podobnej problém jako ty s pojistkou jsem měl já se zdravodním pojištěním u VZP: dva roky nedali nic vědět a až když byla částka dostatečně vysoká pak vybalili dluh i s penále a jali se ho vymáhat. Problém byl ale na jejich straně, zahrabali moje papíry - to jsme byl ale ještě na škole a ty vocasové zapomněli, že za mě ZP platí stát. Tak když sem potom měl možnost, tak sem šel k ZPMV. Tam jsem maximálně spokojenej ale můj kámoš na ně nadává.
Asi to chce mít z prdele kliku.
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
naopak
sak pisem ze ma to PRIJEMNE prekvapiloJan Sekanina píše:No jestli tě to mrzí že platíš málo tak mi nějaký kačáky můžeš poslat.
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- Martin Dudík
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Jedině Kooperativa. Když mě sejmulo Family Frost, měli svoje povinný u kooperativy. Já svoje povinný platím taky u kooperativy, tak nevím jestli to může mít na něco vliv, každopádně jsem měl prachy rychle a bez problémů. A jak říkám prachy mi poslali na účet, žádný nošení faktur do pojišťovny, čili jsem ty prachy mohl použít na cokoliv, zkrátka jsem byl odškodněn a tím to pro pojišťovnu haslo.
PS: stejně nechápu jakej vliv má kubatůra na výši škody.
PS: stejně nechápu jakej vliv má kubatůra na výši škody.
Důďa
Frontera A 1998, 2,2i 16v.
... hledáš cíl a směr svý ztracený cesty bude to krutej boj, čekaj tě hromy a blesky
Ref: na konci motor přestane vít a duše najde svůj klid...
... hledáš cíl a směr svý ztracený cesty bude to krutej boj, čekaj tě hromy a blesky
- farmář
- Moderátor
ale jo,má,větší síla a větší váha dávají vozidlu větší kynetickou sílu,čili nabereš-li důchodce ty nebo Velorex je rozdíl.Jenže není to vyslověně hlavní kritérium,podle kterého by se to mělo zohledňovat.Oni to berou taky tak,že čím větší obsah tím větší a dražší auto a tím víc z něj dostanou.Dost bouraj favority.Ale na těch si kapsu nikdo nenamastí,nemyslíš?Jde o lidi,debil za volantem je škodlivej jak ten s lejstrem. 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
Zdeněk
povinné ručení
Já mám PR u Kooperativy,měl už sem tam asi 8 aut a 4 motorky,zatím s nima nebyl problém.Když sem půjčil auto a nabourali ho( několikrát) vše vyřizovali s řidičem .S bonusama žádný problém.Teď platím cca 6500Kč + připojištění čelního skla 450/rok - zaplatí 5000Kč
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- DJ.Tom
- Pokročilý diskutér
Povinné ručení,
Jen tak pro zábavu, Před rokem jsme vynechal (nezaplatil jedno půlroční povinné ručení s pojistkou (hodnota 5500 Kč) přišla po měsíci upomínka ale opět sem na to zapoměl, rok se nic nedělo nikdo mi nic nepřipoměl, až nyní po půl roce my přišel platební příkaz od soudu a České pojišťovny 5500 se vyšplhalo na 15000 5500 platba 350 Kč úrok ale téměř 9000 Právní výlohy. Holt takhle se vydelává
- Martin Dudík
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čurák
Asi jako poplatek za televizi a rádio. Zkus si koupit CDplayer do auta bez rádia.Slaava píše:Žádnej, tohle vymyslel ČURÁK!!!Martin Dudík píše:PS: stejně nechápu jakej vliv má kubatůra na výši škody.
Důďa