pevnostní nárazník nová diskuze II
- Slaava
- Moderátor
KRYCHLE
V poho, von to Farmář přepíše 
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
-
drive
Re: pevnostní nárazník nová diskuze II
Slaavo, dobrý, to je opravdu fundovaný příspěvek. Konečně mám odpověď na spoustu otázek

- Slaava
- Moderátor
Myslím, že ses dozvěděl i to, co si vědět nechtěldrive píše:Slaavo, dobrý, to je opravdu fundovaný příspěvek. Konečně mám odpověď na spoustu otázek![]()
![]()
![]()
![]()
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- farmář
- Moderátor
k tomu není co dodat, jakákoliv úprava by ubrala na výstižnosti! 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Eisner
- Diskuzní Nováček
Cau lidi, předni pevnostnák sem přestal řešit, ale kdyby byl vykres tak to dám klukum na laser a ohranovák a rozjedem to v kusech, dneska sem se pustil do zadního, nemám žadny fotky jak by mel asi vypadat, tak sem zapojil představivost, už sem asi tak v 60%, natros sem použil 3fe a vystuhy 5 fe, pravě řešim ty boční patky ktery sou na orig. z plastu. Ale snad to zejtra dotahnu do konce. Udělam nějake fotky a dám je sem. V uterý by to celí mělo jít na komaxit..
Jinak duvod na zadni pev. byl jenom jeden, nemam tažny, takže sem pořad dohledaval SPZ. Vlastne byl i druhehej duvod, byl nabouranej a na vrakači meli jen na B.
Jinak duvod na zadni pev. byl jenom jeden, nemam tažny, takže sem pořad dohledaval SPZ. Vlastne byl i druhehej duvod, byl nabouranej a na vrakači meli jen na B.
Frontera A Long, 2.2i, r.97, Frontera B long 2,2dti, r.04
- Eisner
- Diskuzní Nováček
Prvni foto, nějak nestiham, udělalo se nejak pěkně tak pořád grilujem a nemám čas na praci. Zatim jen nabodováno a něco málo ovařeno, zejtra to snad dodelám (snad???). Docela to přidáva na váze, sem zvedavej kam se s tou vahou dostanu, sice stoupne spotřeba ale v zime nebudu muset dávat do kufru pytel písku... Vlastně už nebudu nic, v létě do autíčko do světa....

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
mdk.milan
- Diskuzní Nováček
Zdar chlapi
Nejdřív fotky totom text.
MDK:Milan
Nejdřív fotky totom text.
campo 2,5 D
-
mdk.milan
- Diskuzní Nováček
Zdravím tak foto odešlo Zázrak
pro začatek jak se zadá foto aby bylo vidět bez příhlášení.
Už sem myslel že to usne, ale bylo mi líto mého usilí. Nejhorší je najít někoho kdo to namaluje všichni rádoby programátoři jak viděly výkres bočního dilu tak proč to neudělám z několika kusů a jiné hlášky. pokud chci dodržet identickou výrobu aby to bylo jako origo a člověk se nebál vyrazit na expedici do zahraničí.tak chci dodržet i detaily
ráriusy všude tam kde mají být, aby člověk nebrousil jak idiot a práškovka to zase potom ukázala tak to musí být na 100% .Spustil jsem výrobu čtyřech kusů aby se to trochu rentovalo jeden kus to si mužu zaplatit rovnou originál
bude pasovat na campo a froncku I a II tak až bude komplet tak ho vyfotím na autě.Bohužel to teď zase zbrzdí
práce co mě živý nějak se mi vyhybá ta krize.
offu zdar MDK Milan
Už sem myslel že to usne, ale bylo mi líto mého usilí. Nejhorší je najít někoho kdo to namaluje všichni rádoby programátoři jak viděly výkres bočního dilu tak proč to neudělám z několika kusů a jiné hlášky. pokud chci dodržet identickou výrobu aby to bylo jako origo a člověk se nebál vyrazit na expedici do zahraničí.tak chci dodržet i detaily
ráriusy všude tam kde mají být, aby člověk nebrousil jak idiot a práškovka to zase potom ukázala tak to musí být na 100% .Spustil jsem výrobu čtyřech kusů aby se to trochu rentovalo jeden kus to si mužu zaplatit rovnou originál
práce co mě živý nějak se mi vyhybá ta krize.
offu zdar MDK Milan
campo 2,5 D
-
mdk.milan
- Diskuzní Nováček
Zdar z čeho děláš ty uši podle foto se to zdá slabýEisner píše:Prvni foto, nějak nestiham, udělalo se nejak pěkně tak pořád grilujem a nemám čas na praci. Zatim jen nabodováno a něco málo ovařeno, zejtra to snad dodelám (snad???). Docela to přidáva na váze, sem zvedavej kam se s tou vahou dostanu, sice stoupne spotřeba ale v zime nebudu muset dávat do kufru pytel písku... Vlastně už nebudu nic, v létě do autíčko do světa....![]()
![]()
campo 2,5 D
- Eisner
- Diskuzní Nováček
mdk.milan: máš pravdu ty ušiska jsou zatim jen ze dvojky železa, ale pudu max do trojky, nebo to vyřešim nějakym silnostěným vysokym jaklem(50x300). Co vidiš na fotkách je vše ze trojky železa. Zevnitr jsou do kříže navařena žebra s 5x50 fe pasoviny. Tak jak má ten zadni pevnostnák vypadat sem nikydy nevidel, takže je to fakt experiment abych nahradil stavajici zničenej orig, nechci do auta už moc sypat pěnize, takže se snažim za málo peněz hodne muziky. Jen ať při prodeji není problém.
Jinak sem koukal na fotky tveho předního, nevidim detail, ale je to paleno na laseru co? Měl bych zájem o program, nebo alespoň o ty vykresy, mám taky možnost to předat klukum na cnc stroje, chapu že to přeměřěni a udělat program muselo něco stát
takže to taky nechci zadarmo. Byla by ta možnost? Diky
Jinak se omlouvám za chyby, ale prave sem se vratil z osvěžovny.....

Jinak sem koukal na fotky tveho předního, nevidim detail, ale je to paleno na laseru co? Měl bych zájem o program, nebo alespoň o ty vykresy, mám taky možnost to předat klukum na cnc stroje, chapu že to přeměřěni a udělat program muselo něco stát
Jinak se omlouvám za chyby, ale prave sem se vratil z osvěžovny.....
-
mdk.milan
- Diskuzní Nováček
u paliču nebyl problem dokud sem nechtěl 6 ks ,totiž na jeden padne tabule plechu tak se musí koupit ,na vohraňováku
mi řekli že při deseti kusech to bude stát 5000 kč .Zkus ty kámoše třeba budou fungovat lépe a dej zprávu na PRAHU
jezdim docela často(naposled teď v patek jeli jsme na MČR v trialu do Bělí pod Bezdězem )Uvidime kdyžtak by jsme klukum nadělili ty nejsložitějsí tvary naohýbané a připravené a každý by si ho mohl dotvořit ku své představivosti a COčko
má skoro každý pak jen ladit ,svařovat a brousit a střikat no prostě paráda. Mě kdyby to nabídli za rozumný prachy tak bych se s tím mým určitě nesral.
OFFU ZDAR MDK:MILAN
mi řekli že při deseti kusech to bude stát 5000 kč .Zkus ty kámoše třeba budou fungovat lépe a dej zprávu na PRAHU
jezdim docela často(naposled teď v patek jeli jsme na MČR v trialu do Bělí pod Bezdězem )Uvidime kdyžtak by jsme klukum nadělili ty nejsložitějsí tvary naohýbané a připravené a každý by si ho mohl dotvořit ku své představivosti a COčko
má skoro každý pak jen ladit ,svařovat a brousit a střikat no prostě paráda. Mě kdyby to nabídli za rozumný prachy tak bych se s tím mým určitě nesral.
OFFU ZDAR MDK:MILAN
campo 2,5 D
-
honzík
- Pokročilý diskutér
(naposled teď v patek jeli jsme na MČR v trialu do Bělí pod Bezdězem )
tak to jsi tam byl ty na trialech u Montyho sekce ???
Docela dobrý ne??
h.
Docela dobrý ne??
h.
-
mdk.milan
- Diskuzní Nováček
Zatím jezdime na čumendu CHOROŠ nám říká kotlíkáři.NO Bertík s Nivou nestíhal tak jsne vraceli navijákem na kola Semáckou Suzuku, mladý jsou docela divoši.honzík píše:(naposled teď v patek jeli jsme na MČR v trialu do Bělí pod Bezdězem )
Docela dobrý ne??
h.
campo 2,5 D
- Vokoun
- Ultra diskutér
Tak chlapáci, jak jste daleko s těma narazníkama

Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
-
mdk.milan
- Diskuzní Nováček
Zdary mám vypáleno na čtyři kusy ale kluk co ohýbal první prototyp má nějaké problémy v práci tak to zatím usnulo na ohýbačceVokoun píše:Tak chlapáci, jak jste daleko s těma narazníkama![]()
campo 2,5 D