motor nemá výkon - čidlo teploty
-
ondrej.lehocky
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
motor nemá výkon - čidlo teploty
zdravim vsetkych,
auto sa zacalo spravac cudne (skor cudne je, ked mu nic nie je :-) - nastartujem, chvilku idem a zrazu sa zasvieti zlta kotrolka motora a nepusti ma do vykonu (najblsie je to na krizovatkach). raz sa mi podarilo vyblikat chybu 15 Čidlo teploty chladící kapaliny - příliš vysoké napětí. nema niekto s tym podobnu skusenost??? dakujem.
auto sa zacalo spravac cudne (skor cudne je, ked mu nic nie je :-) - nastartujem, chvilku idem a zrazu sa zasvieti zlta kotrolka motora a nepusti ma do vykonu (najblsie je to na krizovatkach). raz sa mi podarilo vyblikat chybu 15 Čidlo teploty chladící kapaliny - příliš vysoké napětí. nema niekto s tym podobnu skusenost??? dakujem.
Opel Frontera 2.2i 16V, 1998, 5dv., medzimodel
-
justy
Re: nepusti do vykonu
no to iste mi robylo ale na nafte pred pol rokom na diagnostyke vsetko ok vymenil som vsetky filtre nacas to zmizlo ale pocase sa to ukazalo znovu tak som zainvestoval do vahy vzduchu a zatial ta kontrolka mlci tak neviem ci bola chyba vtom alebo to za cas zasvieti znova ale potom ju vypichnem 
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
čidlo teploty chladící kapaliny dokáže opravdu nadělat velkou paseku, jelikož motor je zahlcován palivem a dusí se potom.
-
ondrej.lehocky
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
a kde sa presnejsie nachadza to cidlo chladiacej kvapaliny?
Opel Frontera 2.2i 16V, 1998, 5dv., medzimodel
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
V zadu za hlavou válcu má myslím modrý konektor.
- otakarhsk
Jo je tam pěkně schovaný, šroubuje se kolmo zeshora. A když si nedáš pozor jako já, tak ti z toho začně stříkat vodotrysk. posting.php?mode=reply&f=6&t=2916#
TheBigLebowski, Frontera 2.2i LPG, 16V, 1996.long, red color.