Nepotkali jsme se ?

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
justy

Re: Nepotkali jsme se ?

Příspěvek od justy »

no divili by ste sa ale po Lubovni ich jazdi asi zo 10 ale ked sa pozries soferovi do tvare tak nevidis nic alebo ak pohlad vodica trabanta ja nic ja muzikant ja mam froncku neaky rok a pol ale som hrdy ze som sa zaregistroval do klubu off road frontera a nasavam tie info od manikoch ktory na tychto strankach popisuju veskere problemy a pomoc o ktorej sa moze inim foram len snivat tkze panove dakujem vam a vzdavam vam hold
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

modrasek píše:....tak kdo to byl???? Třeba měl strach,že by musel vozit kočárek :grin:
jo, přesně tak, žádná solidarita, to jste tu pěkná společnost :evil: :lol: :lol:
kresta
Ultra diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kresta »

Janeš Petr píše:
modrasek píše:....tak kdo to byl???? Třeba měl strach,že by musel vozit kočárek :grin:
jo, přesně tak, žádná solidarita, to jste tu pěkná společnost :evil: :lol: :lol:
bejt to já tak vysadím Šárku z auta ke kočárku :grin: a šlo by se jezdit :mrgreen:
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

to bych bral, jen jestli by se to tvé polovičce zamlouvalo :lol: stejně by mně zajímalo, kam ta šedá frontera jela. byl to takovej fofr, že jsem nepřečetl ani SPZ. nikdy jsem tu takové auto v okrese neviděl, natož tady u nás, kam lidi zavítaj jen když zablouděj
kresta
Ultra diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kresta »

neboj zamlouvalo :grin: cesta autobusem zpátky je dlouhá :mrgreen:
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

Kohopak dnes asi kolem 18.30 hod letního času předjížděl můj Yarisek (samo,že se mnou jako s řidičkou) na D1 u Rousínova??? Stříbrná fronterka? Já jela tak rychle,že ani nevím SPZ nebo zda to byl nafťák nebo benzin.... :) směr Praha :arrow: Brno
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
sherpa
Super diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sherpa »

nedela 18:15 v BB z Tesco pumpy vychadzala krasna biela dlha Bcka, zdravil som, ale tak lialo ze som nevidel ci sofer odzdravil.
nedela 18:21 v BB ku Tescu zabacala siva metaliza Bcko sportka, nezdravili sme sa....boli sme od seba dalej.
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
Myšítek
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšítek »

náhodou neznáte někoho, kdo je z Prahy (čakoveice, Prosek) Vídám tak tři fronterky.
1) hezká šedá limitka, někde tu je i fotka, už jsem se po ní ptala
2) nějaká tmavá Béčková fronterka docela často jezdí kolem čakovického ,,zámečku", většinou kolem půl osmé
3) modrá sportka v letňanech, někdy asi i na Proseku
Nevíte kdo to je?
Zatím se musím spokojit s modelem, ale časem sad bude i velká Fronterka.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

fakt nevím :lol:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
NIGHT EAGLE
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NIGHT EAGLE »

Letovice asi tak 12:30 modrý Béčko směrem na Brno a vínový Áčko směrem na Svitavy. Blikli jste na sebe na kruháči. Já jel ve firemním Espacu (žebřík na střeše) hned před tím Áčkem. Jo a kousek za Béčkem jel krásnej zvýšenej Patrol.
Frontera A long 2.4i
Eisner
Diskuzní Nováček

Příspěvek od Eisner »

Já pořad někoho potkavám, ale asi nikdy nikoho z tohoto fora. Snad každej den nějakou fronteru mezi Kolinem a Prahou, většinou bíly a nebo zeleny ačko, obě dlouhý, v brodě jezdí kratky vinovy (A) a dlouhy střibrny (B) - občas se zdravíme (ale si nikdo odtuď). Po kolíně jezdi nějaky ty dlouhý béčka a hodně moc ačkovéjch ve všech barvach -snad i kamuflažích, ale jakmile blikám nebo mávám tak si každej kontroluje jestli sviti, nebo si asi myslí že upozornuju na policajty.
Vlastne na mě asi tak před tydnem blikala pěkna černá zatmavená béčkova asi i zvednuta fronterka, akorat že me asi řidič nezdravil, řidič mi nejspíš dával najevo ať uhnu, protože nečekal, že když předjiždi před horizontem, tak taky muže někdo v jet druhym směru (ja). A mužu řict že v těch vyjetejch kolejich s mojema vulema na řízeni to tak příjemny setkáni nebylo.
Frontera A Long, 2.2i, r.97, Frontera B long 2,2dti, r.04
kout.jk
Super diskutér

Příspěvek od kout.jk »

:grin: no holt se musíme potkat na srazu, bay jsme se pak na cestách poznávali.
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG :)
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
sherpa
Super diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sherpa »

pondelok okolo 6 pm, Einsteinova v BA, smerom na zapad, predbiehal som zelenu Bcku dlhu Limited V6ku ale kyvnut/bliknut som nestihol, husta premavka bola. ale potesilo ma ze V6ka :P kamaratka vrrrrrrrrr.
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
sherpa
Super diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sherpa »

velky piatok, teda dnes, medzi Svitom a Mengusovcami okolo pol 5 pm, smerom zo Svitu, sla modra Bcka dlha, blikal som, aj kyval, sofer odkyval, pochopil. inak z Gelnice GL......tak som sa potesil ze kolega. :P
sherpa
Super diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sherpa »

nedela 1030 rano, pri Bertotovciach, smerom z Presova na Poprad, tmava, asi modra, dlha bcka, blikal som na poslednu chvilu aj kyval...ale reakcia ziadna. ECV som nestihol vidiet, ale nemal predny oplacky ram. ale mal napis OPEL.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“