Je pravda, že je Opel Frontera SUV a sračka?
- farmář
- Moderátor
Re: Je pravda, že je Opel Frontera SUV a sračka?
pššššššt nekaž mi byznys!!!!!!

Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
kout.jk
- Super diskutér
To už ti zkazil Radek, co má od MMS dlouhou za dvacku
Pravda je, že předvčírem s ní byl na technický a pak mi volal a hrozně se smál, co všechno mu tam našli. (zadek nebrzdil a když za to technik vzal, tak pak už nepřestalo zas jedno kolo brzdit, oprava po bouračce se na stolici taky moc nepovedla, jedno přední kolo má proti silnici příklon asi 30 stupňů, druhý asi 10 stupňů odklon, dál jsem ho utnul, protože jsem musel pracovat...)
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
- farmář
- Moderátor
něco beru aj gratis....ale je jich tu dost, které by se za dvacku sakra vyplatily! 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
lasky
- Začínající diskutér
- Bydliště: Bohumín FRONTERA B dlouhá 2.2 DTI:Gumy v kaslíku a v lekarničce
- Kontaktovat uživatele:
ani nemluv mame v praci týpka že i ten opravář je proti nemu nulamyslivec píše:Já už se děsil, že si to ty, kdo opravoval Lakatos![]()
![]()
tel- +420 608701329 NON STOP
-
punta300D
- Diskuzní Nováček
Ahoj kluci nějaky čas sem tu nebyl snad sem to pochopil o co de.......spousta lidi pomlouvalo to moje auto prej se sere alternator odchazi hlava a v terenu to je k ničemu ...ale vyskoušel sem ho a mam ho rok a super a teren no nevim jestli ma někdo ruce olšove (na hov..) tak stejně zustane viset at ma jake koli auto ja si myslim že volant v autě je proto aby si člověk vybral cestu a na zavěr pokud mame offroud a přijde na nejaky sraz tak si myslim že de oto aby se sešla dobra parta lidi a v nejhoršim si pommohla a to ne jen na srazech a muže mě vytočit takovy lidi co na srazu řeši kolik dotoho narvali penez at se takovi lidi dou bodnout
- farmář
- Moderátor
tak z toho si nicnedělej,montér s tímhle motorem je dost dobré vozidlo, navíc ty máš už toho nového, design i interier super. Podvozek opět Isuzu a na ten já si osobně nemohu stěžovat....A nějaké kecy od prasklých hlav Jeep a vytavených pístů Nissan myslím můžeš s klidem pouštět ven jakýmkoliv otvorem se ti chce.
- farmář
- Moderátor
oni už u 3.1TD Monterey nesli blbě, že zůstávali moc pozadu.....to jsou křivdy, které se neodpouští 
-
punta300D
- Diskuzní Nováček
Tak ja si stoho nic nedělam sem nazoru pokud se něco posere tak to stejně musim opravyt ja a nikdo to zamne neuděla ale at ja nebo kdokoli jiny by nechal auto doma a zakryl nazev auta a přečetl zbytek z technyčaku tak tam bude psano 4*4 tereni osobni,montažni tak at ja přemišlim jak chci tak sem si nevšiml žeby tam bylo psano 4*4 offroad.100 lidi akaždej ma jiny nazor a vkus ale spiš de oto kdo ma jake finančni možnosti představte si třeba nekoho kdo šetřil a koupil si auto 4*4 tereni a jakou stoho ma radost tak si troufne naco se citi a pokud někde zustane tak nejakej kamoš se najde a traktor taky a otom to je užijese sranda
- václav
- Pokročilý diskutér
No měl by někdo kdo navštěvuje i jiné off stránky dát těm tvrďákům odkaz http://www.terenny.tym.sk. , aby zkoukli jak Áčko jezdí , ale i jak se nechá třeba Toyota tahat. Jen si tak říkám že ty kluky slovenský musej mít lesáci i jezeďáci rádi když to tam všechno tak přeořou. Nebo je to země nikoho... A nebo to pro ty kluky jezeďácký vořou jako vedlejšák. U nás by nás hnali s kulovnicí... 
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
-
HANS
- Diskuzní Nováček
- Bydliště: OLOMOUC FRONTERA 2.3TD zatím jen zvedlá a už i o pár čísel širší gumy 265/70/15 TEL.605 28 04 49
- Kontaktovat uživatele:
no pravda,dal bych to zkouknout vedle na forum a chtěl bych vidět jejich reakce

-
punta300D
- Diskuzní Nováček
Tak kluci to bych neskoušel nema to cenu přesvědčovat někoho o opaku když dotyčny ma svou pravdu .. To mate tak ja osobně neřešim kdo ma jake auto hlavně že je 4*4 tereni at to je Aro Niva a td někdo ma na ten a naěkdo na jiny autak de spiš oto kdo vněm sedi a ne co donej narval