motor 2dti nebezi

Vše o dieslových motorech (2.2, 2.3, 2.5, 2.8)
stavitel1
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: motor nebezi

Příspěvek od stavitel1 »

tak podarilo sa filter vymenený 8) a auto naštartovalo mal som tie dve stolarske svorky a všetko v pohode až na tie šroby ale dali sa prehovorit a keby je tam viac toho blata tak ten filter asi ani nezmovtujem inak vložka bola pekne cela cierna foto mam ale nekvalitne s telefonu chlapi diky za typy :wink:
skype ,, stavitel2 ,, email ,, stavitel1@azet.sk ,, 2,2dti ,, 5dv.
stavitel1
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stavitel1 »

nesuvisi to sice s temou ale chcem vam ukazat foto vzduchoveho filtra je to každa fotka je z druhej strany a tu jednu som trochu upavil bola moc tmava no shvalne mal niekto viac zasrany filter ako ja :twisted:
Snímka009.jpg
Snímka010.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
sherpa
Super diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sherpa »

ja som mal tiez podobny, Kondor hovoril ze "cerny jako bota" ....tak ho vymenili. vsetko ma svoj cas vymeny, najma v prasnom cementovom prostredi velkomiest.
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
*pt*
Pokročilý diskutér

Příspěvek od *pt* »

stavitel1 píše:nesuvisi to sice s temou ale chcem vam ukazat foto vzduchoveho filtra je to každa fotka je z druhej strany a tu jednu som trochu upavil bola moc tmava no shvalne mal niekto viac zasrany filter ako ja :twisted:
Snímka009.jpg
Snímka010.jpg
co stal ? mne teraz tiez menili a myslim ze za tie prachy moholl byt minimalne pozlateny :evil:
rozmyslal som ci by ho nestacilo iba poriadne vyfukat stlacenym vzduchom :?: :idea:
mfg

*pt*

Lexus NX200t
RAV9
Začínající diskutér

Příspěvek od RAV9 »

*pt* píše:
stavitel1 píše:nesuvisi to sice s temou ale chcem vam ukazat foto vzduchoveho filtra je to každa fotka je z druhej strany a tu jednu som trochu upavil bola moc tmava no shvalne mal niekto viac zasrany filter ako ja :twisted:
Snímka009.jpg
Snímka010.jpg
co stal ? mne teraz tiez menili a myslim ze za tie prachy moholl byt minimalne pozlateny :evil:
rozmyslal som ci by ho nestacilo iba poriadne vyfukat stlacenym vzduchom :?: :idea:
je to jednorazovka a na takychto veciach moc neusetris, lebo ti ide bordel do motora a znizuje ti to aj vykon...
ak chces na opakovane pouzitie kuk sem: viewtopic.php?f=12&t=2807
Land Rover Discovery 2
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

jojo, vzducháče jsou hodně opomíjené a přitom mají velkou důležitost. Barva by mne nesrala jako ty ucpané póry,že :wink: hele já v něm měl i sršně, much nepočítaně....a to beru vzduch pod kapotou.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

farmář píše:...hele já v něm měl i sršně, much nepočítaně....a to beru vzduch pod kapotou.
Já větvičky a půl žáby... :twisted:
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
stavitel1
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stavitel1 »

Slaava píše:
ešte myš by som ti uveril ale žabu :roll: :?: :lol: a ten moj filter bol asi origo š bolo na nom napis ISUZU tak boh vie či bol niekedy meneny :? lebo na neoriginalnych nebiva vytlačena značka auta :roll:
sherpa
Super diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sherpa »

*pt* píše: co stal ? mne teraz tiez menili a myslim ze za tie prachy moholl byt minimalne pozlateny :evil:
filter stoji par supov....mozno do 20 eur. uz si nepamatam. lepsie kupit novy ako stary renovovat.
aj ked vo formane sa to vacsinou servisovalo tak, ze sa ten kruh oklepal .... a dal nazad s vetou....to je este ciste..skoda vam davat novy. stacilo to. ale forman neni frontera ze?
Naposledy upravil(a) sherpa dne 11 bře 2009 20:06, celkem upraveno 1 x.
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
stavitel1
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stavitel1 »

no až takych par šupov to neni ako pre mna to bolo za 26eur ale ale je aj za 40eur a nie je športovy teda umyvatelny inak chlapik v servise sa trafil až na druhy krat a ten prvy čo mi dal bol za 15eur ale napasoval asi na benzinovu
sherpa
Super diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sherpa »

nuz....najlacnejsie ND na fronteru su voda do ostrekovaca, benzin/nafta a gumicky do stieracov zo skodovky :mrgreen:
vlado007
Extra diskutér

Příspěvek od vlado007 »

stavitel1 píše:
Slaava píše:
ešte myš by som ti uveril ale žabu :roll: :?: :lol: a ten moj filter bol asi origo š bolo na nom napis ISUZU tak boh vie či bol niekedy meneny :? lebo na neoriginalnych nebiva vytlačena značka auta :roll:

Ja aj verim. Ked brodis cez rybnik tak sa tam nachyta vselico :mrgreen:
Frontera 2.3 TD rv.92 5dv. bordova met. :)
Frontera 2,8 Tdi rv.97 5dv.
RAV9
Začínající diskutér

Příspěvek od RAV9 »

stavitel1 píše:ten prvy čo mi dal bol za 15eur ale napasoval asi na benzinovu
na benzin je taky isty
Land Rover Discovery 2
radek89
Diskuzní Nováček

Příspěvek od radek89 »

Ale ja jsem to neroztlacil ze me tahl a dal tam kvalt..zacal me tahnout,ja zacal tocit starterem,dal tam kvalt a pomalu poustel spojku ,,,pres starter
Opel Frontera B Long 2.2dti 16V r.v2000 ,LIMITED,černa metal. černe okna ,kůže,CB
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

radek89 píše:Ale ja jsem to neroztlacil ze me tahl a dal tam kvalt..zacal me tahnout,ja zacal tocit starterem,dal tam kvalt a pomalu poustel spojku ,,,pres starter
Výsledek je ale bohužel stejnej - stále jde jenom o to aby čerpadlo neběželo dlouho nebo ideálně vůbec nasucho a už je jedno, jesli jsou rozvody, klika, čerpadlo a vůbec celej motor poháněný startérem nebo převodovkou od kol. Kdo nemaže, ten pak nejede. Jestli jste to takhle roztočili na deseti metrech, tak je to v pohodě protože to znamená, že bublina nebyla velká a čerpadlo mělo stále dost nefty na mazání. Pokud jste ale do kýženého blafnutí devětkrát objeli náves, tak to už dost smrdí.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Odpovědět

Zpět na „Dieselové motory“