Ventilátor chladiče

Slaava
Moderátor

Ventilátor chladiče

Příspěvek od Slaava »

Sháním el. ventilátor na chladič chladicího okruhu motoru. Vrtuli s viskózní spojkou sem odstranil a chci místo toho dát elektrickej větrák. Nemáte někdo něco, nevíte kde koupit? Potřebuju hodně placatej ventilátor, podobný jako bývá na chladičích klimatizací. Moje představa je vejít se do cca 40mm na vejšku, průměc vrtule by měl bejt cca 400mm. Díky za radu. :idea:

Od výměny za el. vrtuli si slibuju snížení spotřeby a taky možnost chlazení při vypnutým motoru.
Rosta

Re: Ventilátor chladiče

Příspěvek od Rosta »

Slaava píše:Sháním el. ventilátor na chladič chladicího okruhu motoru. Vrtuli s viskózní spojkou sem odstranil a chci místo toho dát elektrickej větrák. Nemáte někdo něco, nevíte kde koupit? Potřebuju hodně placatej ventilátor, podobný jako bývá na chladičích klimatizací. Moje představa je vejít se do cca 40mm na vejšku, průměc vrtule by měl bejt cca 400mm. Díky za radu. :idea:

Od výměny za el. vrtuli si slibuju snížení spotřeby a taky možnost chlazení při vypnutým motoru.

...mno uplne vybornej je z Astry G, je totiz velikej a pritom perfektne placatej. Ale u nas na vrakarne za nej chteli strasne moc, tak jsem tam dal vrtuli z Renaultu 19, 1.9D, 1991. Vesla se taktak, ale chladi vyborne. A uchyceni reseno pomoci samodomo pasoviny.
Slaava
Moderátor

Vrakáč

Příspěvek od Slaava »

Díky za tip - v tejdnu vezmu útokem vrakáč. Nový to asi nemá smyl shánět - kde taky (?)
Slaava
Moderátor

Vrakáč na sráč

Příspěvek od Slaava »

Vrakáč byl totál shit. Měl tam dvouvrtuli z Vectry, která na to ani nepasovala a chtěl za ni tři a půl. Tak nevím co dál. Nějak to na chvíli zazdím.
Rosta

Re: Vrakáč na sráč

Příspěvek od Rosta »

Slaava píše:Vrakáč byl totál shit. Měl tam dvouvrtuli z Vectry, která na to ani nepasovala a chtěl za ni tři a půl. Tak nevím co dál. Nějak to na chvíli zazdím.
...vsak ted pres zimu se to uchladi samo a dost 8)
Slaava
Moderátor

Dost

Příspěvek od Slaava »

No právě...
Slaava
Moderátor

Sahara

Příspěvek od Slaava »

Fakt nikdo netušíte, kde koupit novou elektrickou saharu???
Rosta

Re: Sahara

Příspěvek od Rosta »

Slaava píše:Fakt nikdo netušíte, kde koupit novou elektrickou saharu???

...dostlas premie, ze novou :lol:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

dobrej nápad,Slaavo,projdu kámošovi sklad vraků,ale co zchudnul má tam samý dědky,ale myslím že tam ještě ležej dvě audiny,tak tam juknu.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Slaava
Moderátor

450mm

Příspěvek od Slaava »

Budeš veleben a uctíván ó velkomožný!!! Hledej průměr 450mm - prostě vrtuli jak z Tupoleva :D
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

nečekej rychlost-skolilamne chřipka a jsem rád že žiju-jsem teprve v této fázi-ale mám jednu z Ducata(pozůstatky po dodávce),tam je vrtule jak z Dacoty,do dílny se zítra doplazím,to mám 100 metrů:-) hloubka??
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

hmm asi bude moc vystupovat motor,to víš,dodávka,tam bylo místa.Holt zbejval ty audiny.
Slaava
Moderátor

Vrtule

Příspěvek od Slaava »

Díkes, popř. pošli foto a já ti řeknu, jestli to tam narvu či nikoliv.
Slaava
Moderátor

Money a vrtule

Příspěvek od Slaava »

Díky Farmáři za vrtulky, už se na ně těším. :wink: V pondělí ti pošlu převodem vatu, dneska sem to nestih.
Rosta

Re: Money a vrtule

Příspěvek od Rosta »

Slaava píše:Díky Farmáři za vrtulky, už se na ně těším. :wink: V pondělí ti pošlu převodem vatu, dneska sem to nestih.
...tak nakonec z ceho?
Odpovědět

Zpět na „Motory všeobecně“